Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 İşte Türkiye Futbol Liginde, Hatta dünya liglerinde bir ilk. Lucescu 3 sene üst üste üç büyük takımı şampiyon yapan tek Teknik direktör. Kıvanç duyuyorum![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 futbolcuların suçu yok zaten hep luce. şampiyon yapınca büyük başkan yaşa süper futbolcular türkiyenin real madridi!! takım kötü olunca şerefsiz teknik direktör! takımı sattın sittir ol git luce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Takımı kim kurdu? Luce Peki Luce takımı kurarken hata yaptığında uyarmayan kim? Yönetim Demekki ikisi de suçlu. Ben kelle isterim...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 demek ki başlık değişecek? beşiktaş tarihe geçti doğru ama bunun tek suçlusu luce değil. kelle istenir lucenin zaten gitmesi lazım. ama adam bir anda tek suçlu yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Abi başlığın değişmesine gerek yok GS'nin BJK'nin Ve Fenerin şampiyonluğunda katkısı olan adam Luce. Şimdi çıkıp yok hakemler di felandı falandı demesin. Fener geldi senin evinde çatır çatır top oynadı seni yendi şampiyon oldu şimdi hakem makem demesin istifa etsin yada özür dilesin bi daha yapmayacam desin :-P[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çatır çatır oynadı da futbolcular ne yaptı. zaten takımın yarısı eksikti defans zaten yoktu e luce ne yapsın allah aşkına fener maçında en az suç lucede futbolcular ruhsuzsa adam napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla bir Galatasaraylı olarak fb nin şampiyon olamsındasa Bjk olsun demiştim o da beceriksiz çıktı admalr maşallah ne yaptıkları belli deil takım birden bok oldu neyse seneyede artık kimi şampiyon yapar bilemem trabzonuda yendik[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Abi o futbolcular Chelsea'yi ingilterede yendi. Luce'de takım ahengi bozulmasın die adam aldırmadı. Madem motivasyondan anlıyordu neden tekrar motive edemedi.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 peli o futbolcular chelseayi yenerken hangi taktikle yendi? 90dk savunma taktiğiyle mi hani lucescunun en çok eleştirildiği? ben lucescu suçsuz demiyorum tek suçlu luce değil diyorum. tarihe geçen de sadece luce değil bütün bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Pascal'a laf anlataman.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 öffff :(:(:(:(:(:(:(:( [Bu mesaj insight_13 tarafından 10 Mayıs 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 abi doğru luce tariher geçti...takımı kuran o...serdar başkan tarihe geçti kulubu yücelten,avrupa standartlarına getiren o...peki onların yerini kim doldurcak??? :tebrikz biz bi iki sene daha kötü bi bjk izlicez heralde :lol ama hiç istemiyos....bağırın arkadaşlar belki duyarlar..........:P [Bu mesaj insight_13 tarafından 10 Mayıs 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 niye kötü bir bjk izleyelim ki? yapılacak tek şey 7-8 adam almak bi o kadar göndermek. iyi bir td alınırsa gayet de iyi bir takım çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 dogru soluyosunda bunları kim yapcak kim kaldı :lol: ewet ii bi takım kişiler olabilir ama bu yetermi bilemem!!!!!!! :((:(:(:(:(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yönetime aday olanların hepsi birbirinden güçlü ve iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Futbolcular yaktı takımı futbolcular. LUCESCUMU ATICAKTI PRAGDA GOLLERİ AHMET DURSUN KAÇIRDI. Ahmet HASSAN a bi haltı anlayamadı yedek kalmak kötü olmak demektir herife ikinci yarıda ihtiyaç duyulduğunda girip görevini yapicakti ortalığı karıştırdı durdu hep. Zago sözleşme yenilenmiyceğini duyunca saldı kendini salmadımı nede olsa bu sene gidicem diye.. Lucescu ne yapsın lucescunun tek hatası samsunspor maçını bir türlü unutamamasıdır.Başka hatasını ben göremiyorum.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hala aynı mevzuları konuşmayın yaa dikilmiş dötün davası olmazmış. Pascal da hala lübü lübü konuşuyor.Hay luce kadar taş düşssün kafana. Pascal başkanlıktan biz sahaya çıkanlım bi önce topla takım biz çıkıyoruz sahaya hadi gülüm... Adam bul sağdan soldan...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar