Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 o zaman kendi bilecekleri iş güle güle derim. Kimse onları zorlamadı şu tarihte cıkarın diye 7-8 yıl sonra ortaya cıktılar,hazırız biz bu tarihte cıkarıyoruz oyunu dediler. edıt: Düşünmek bile istemiyorum bu olasılıgı ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 trip mi atıcan oyuna xP öle bi durumda nasıl bekliosak şu an oyalancaz bi şekilde, çıkınca oynıcaz. Yapabilecek bişey yok. ama umarım öle bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aynen oyle abi trip atiyorum valla ne diyim şunu 2-3 ay önceden söyleseler tamam ama günler kala demiyolarmı. Elinden oyuncagi alınmış cocuk gibi oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hiç bir online oyunun böyle bir beta sürecinden geçtiğini görmedim. Çıkmasına 2 hafta kala ortada hiç bir şey yok. oyun 22 sinde çıksa bile kesin web sitesi felan çökecek. anlamadığım konu niye bu kadar korkuyorlar bilgilerin açığa çıkmasından. Neyi saklamak istiyorlar. skillerin bir kısmı çalışmıyorsa ne olacak warhammer şehirleri ve bazı klassları oyundan çıkarttı release e yetişrmek için. Nedir bu kadar gizli olan hala anlayamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence şöle bi politika uyguluo olabilirler, şimdi bundan önceki oyunlar, classları skilleri her boku böle önceden açıklayıp , sonra bişeyler çalışmayınca veya olmadı diip geri çekince insanlar çok bik bik etti, Bunlar genel olarak oyunun özelliklerini verdiler ama detaylı bilgi vermediler. Oyun çıkınca çoğu şeyi görecez skillleri bilmemenleri,AA böle skill var dediler yokmuş moduna girmicez . Yani bilmiorum böle düşünüo olabilirler veya oyunu cidden çok az kişi yaptığı için firma büyük olamdığı için, adamlar kod yazmaktan son ayar yapmaktan, şu an hiçbişey açıklayacka durumda değiller. veya bi adam paraları alıp kaçtı oyun yalan olacak xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 evet aslında, oyun çıkmadan oyunu oynamış kadar olmak kötü bir şey bence. öte yandan günde 1 saat girer çıkarım en fazla seviyesinde bekliyorum oyunu, ben bile endişelendim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu olaylar beni de cok rahatsiz etti. Surada 15 gun kalmis, ve birakin skill listesi falan, bilgisayar gereksinimi ne, oyun kesin olarak dijital dl olacak mi ve parasi ne kadar olacak, hic bir sey bilmiyoruz. Bunu dile getirdim oyunla alakali cevrelerde ve genel gorus soyle: 1- Oyun hazir olsa da (betacilarin hepsi playable diyor) alt yapi hazir degil, son hafta marta kadar ertelenecegini aciklayacaklar 2- 20 kisilik ekibin her elemani asiri derecede yogun ve yorgun calisiyor. Betacilar her gun yeni bir update, yeni bir hotfixin ciktigini soyluyor surekli olarak. Betacilarla iliskileri de minimum duzeydeymis ama aktif olarak oyunla ugrasiyorlarmis, bu yuzden de vakit kalmiyormus. Her iki secenekte de gercek amator ruhunu ve yunanlarin ayni Turkler gibi calistigini goruyoruz :P Insan bir tane PR dan gorevli adam tutar, o adamin tek isi oyunu duyurmak, community info vermek ve oraya buraya reportaj vermek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hani onları sıkıştıran bi producer firma da yok die biliorum neden gaza gelip Ocağın sonunda çıkacak dediler ki . Hala umudum var açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 paralari bitmisse cok yorulmuslarsa neden hemen piyasaya surmuyolarki... 8 yil olmus zaten ama ertelenirse harbi trip yapcaz o kadar cok oyun buglu buglu cikiyor bu adamlar ne servermi hazir deyilmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 herhalde paralari cidden suyu cekti ve ilgi azalmasin diye satabilecekleri kadar urun satmak isteyecekler. Sunu bastan belirteyim, clani guildi kurduk, gazim da gayet ve insallah cok zevkli olacak... ama eger devler play before pay olayina uymayip dolap cevirmeye kalkarlarsa para toplamak icin 5 kurus vermem valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 devler daha önce skill listesi olmayacak dediler yani official sitede vs ama tabi playerlar yaratır bir database sitesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 banada yoğun olarak ertelenecek gibi geliyor. 22'sini sadece erteleneceği tarihi öğrenmek için bekleyelim bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 "talk the talk,walk the walk" tabiri caizse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Azmodai said: bu olaylar beni de cok rahatsiz etti. Surada 15 gun kalmis, ve birakin skill listesi falan, bilgisayar gereksinimi ne, oyun kesin olarak dijital dl olacak mi ve parasi ne kadar olacak, hic bir sey bilmiyoruz. Bunu dile getirdim oyunla alakali cevrelerde ve genel gorus soyle: 1- Oyun hazir olsa da (betacilarin hepsi playable diyor) alt yapi hazir degil, son hafta marta kadar ertelenecegini aciklayacaklar 2- 20 kisilik ekibin her elemani asiri derecede yogun ve yorgun calisiyor. Betacilar her gun yeni bir update, yeni bir hotfixin ciktigini soyluyor surekli olarak. Betacilarla iliskileri de minimum duzeydeymis ama aktif olarak oyunla ugrasiyorlarmis, bu yuzden de vakit kalmiyormus. Her iki secenekte de gercek amator ruhunu ve yunanlarin ayni Turkler gibi calistigini goruyoruz :P Insan bir tane PR dan gorevli adam tutar, o adamin tek isi oyunu duyurmak, community info vermek ve oraya buraya reportaj vermek olur. haha 3 gün önce ben bunları sölediğimde, bana "bişi olmaaaaz wow'da da geç bilgi almıştık, normal bunlar normal" diyen adam hemen çark etmiş :D normal falan diildi azmocum hiç. kabul edelim :) inşallah çıkar oyun ayrı ama ben inancımı hafiften kaybettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 wow da falan skiller talentlar bilmemneler bilinmiyordu onceden diye hatirliyorum. onlar normal. Normal olmayan sey anasayfanin degismemis olmasi, herhangi bir server kapasite ("Stress test") testin olmamasi ve oyunun fiyatini, aylik ucretini halen bilmiyor olmamiz. Oyun zamaninda cikacaktir, eminim cunku paralari bitti, para lazim... ama ne kadar bitmis veya tamamlanmis olur bilemicem. ayrica bu konusma gecen haftaydi, simdi bu haftadayiz ve evet, bazi seyler cark ediyor, mesela oyunun kesin ve mukemmel cikacagindan cok fazla emin insan var forumfallda, onumuzdeki hafta bu rakkam bayagi azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 kaç hafta önce betadan yorumlar yazdılar foruma dahası gelicek merak etmeyin dediler misal halen hiçbi ses yok ortada dev lerden o yüzden ben çok umutlu değilim ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://darkfallleaks.blogspot.com/ Burda işte bikaç leak. Bu oyun çıkmıcak da ne olucak ki anlamadım yani. Böyle bırakıcak halleri yok adamlar yapmış bitirmiş neredeyse. Hiç olmadı birkaç ay daha sallanırlar serverlar için para bulurlar yine çıkarırlar. Hatta ben yatırım yapıcam valla hele bi paramız yok diye açıklama yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 vaporware olursa duchy forumlarına girip WAT SHALL WE DO NOV MY LOOOOD diye topik açıcam 505 fontla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ahaha sırf o topici görmek için vaporware çıkmasını istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ahaha 3-4 yildir surekli var oyle topicler bisi degismez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Release öncesi bu kadar sessizlik mümkün değil. Kesin ertelenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Valla her ne kadar istemesem de arcane'e katılmamak elde değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 gorecegiz, 4 yildan fazladir bekliyorum, 2 hafta daha beklerim :) earthrise ve mortal online var bu fail olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ertelense iyi, bence iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aquila said: ertelense iyi, bence iptal edildi. yok bence studyo havaya uctu bilgilerde direk gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar