Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

narsor

Öne çıkan mesajlar

Hiç bir online oyunun böyle bir beta sürecinden geçtiğini görmedim. Çıkmasına 2 hafta kala ortada hiç bir şey yok.

oyun 22 sinde çıksa bile kesin web sitesi felan çökecek.

anlamadığım konu niye bu kadar korkuyorlar bilgilerin açığa çıkmasından. Neyi saklamak istiyorlar. skillerin bir kısmı çalışmıyorsa ne olacak warhammer şehirleri ve bazı klassları oyundan çıkarttı release e yetişrmek için.

Nedir bu kadar gizli olan hala anlayamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

bence şöle bi politika uyguluo olabilirler, şimdi bundan önceki oyunlar, classları skilleri her boku böle önceden açıklayıp , sonra bişeyler çalışmayınca veya olmadı diip geri çekince insanlar çok bik bik etti, Bunlar genel olarak oyunun özelliklerini verdiler ama detaylı bilgi vermediler. Oyun çıkınca çoğu şeyi görecez skillleri bilmemenleri,AA böle skill var dediler yokmuş moduna girmicez . Yani bilmiorum böle düşünüo olabilirler veya oyunu cidden çok az kişi yaptığı için firma büyük olamdığı için, adamlar kod yazmaktan son ayar yapmaktan, şu an hiçbişey açıklayacka durumda değiller.

veya bi adam paraları alıp kaçtı oyun yalan olacak xP
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaylar beni de cok rahatsiz etti. Surada 15 gun kalmis, ve birakin skill listesi falan, bilgisayar gereksinimi ne, oyun kesin olarak dijital dl olacak mi ve parasi ne kadar olacak, hic bir sey bilmiyoruz.

Bunu dile getirdim oyunla alakali cevrelerde ve genel gorus soyle:

1- Oyun hazir olsa da (betacilarin hepsi playable diyor) alt yapi hazir degil, son hafta marta kadar ertelenecegini aciklayacaklar

2- 20 kisilik ekibin her elemani asiri derecede yogun ve yorgun calisiyor. Betacilar her gun yeni bir update, yeni bir hotfixin ciktigini soyluyor surekli olarak. Betacilarla iliskileri de minimum duzeydeymis ama aktif olarak oyunla ugrasiyorlarmis, bu yuzden de vakit kalmiyormus.

Her iki secenekte de gercek amator ruhunu ve yunanlarin ayni Turkler gibi calistigini goruyoruz :P Insan bir tane PR dan gorevli adam tutar, o adamin tek isi oyunu duyurmak, community info vermek ve oraya buraya reportaj vermek olur.
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde paralari cidden suyu cekti ve ilgi azalmasin diye satabilecekleri kadar urun satmak isteyecekler. Sunu bastan belirteyim, clani guildi kurduk, gazim da gayet ve insallah cok zevkli olacak... ama eger devler play before pay olayina uymayip dolap cevirmeye kalkarlarsa para toplamak icin 5 kurus vermem valla :/
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
bu olaylar beni de cok rahatsiz etti. Surada 15 gun kalmis, ve birakin skill listesi falan, bilgisayar gereksinimi ne, oyun kesin olarak dijital dl olacak mi ve parasi ne kadar olacak, hic bir sey bilmiyoruz.

Bunu dile getirdim oyunla alakali cevrelerde ve genel gorus soyle:

1- Oyun hazir olsa da (betacilarin hepsi playable diyor) alt yapi hazir degil, son hafta marta kadar ertelenecegini aciklayacaklar

2- 20 kisilik ekibin her elemani asiri derecede yogun ve yorgun calisiyor. Betacilar her gun yeni bir update, yeni bir hotfixin ciktigini soyluyor surekli olarak. Betacilarla iliskileri de minimum duzeydeymis ama aktif olarak oyunla ugrasiyorlarmis, bu yuzden de vakit kalmiyormus.

Her iki secenekte de gercek amator ruhunu ve yunanlarin ayni Turkler gibi calistigini goruyoruz :P Insan bir tane PR dan gorevli adam tutar, o adamin tek isi oyunu duyurmak, community info vermek ve oraya buraya reportaj vermek olur.

haha 3 gün önce ben bunları sölediğimde, bana "bişi olmaaaaz wow'da da geç bilgi almıştık, normal bunlar normal" diyen adam hemen çark etmiş :D
normal falan diildi azmocum hiç. kabul edelim :) inşallah çıkar oyun ayrı ama ben inancımı hafiften kaybettim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

wow da falan skiller talentlar bilmemneler bilinmiyordu onceden diye hatirliyorum. onlar normal.

Normal olmayan sey anasayfanin degismemis olmasi, herhangi bir server kapasite ("Stress test") testin olmamasi ve oyunun fiyatini, aylik ucretini halen bilmiyor olmamiz.

Oyun zamaninda cikacaktir, eminim cunku paralari bitti, para lazim... ama ne kadar bitmis veya tamamlanmis olur bilemicem. ayrica bu konusma gecen haftaydi, simdi bu haftadayiz ve evet, bazi seyler cark ediyor, mesela oyunun kesin ve mukemmel cikacagindan cok fazla emin insan var forumfallda, onumuzdeki hafta bu rakkam bayagi azalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

http://darkfallleaks.blogspot.com/
Burda işte bikaç leak. Bu oyun çıkmıcak da ne olucak ki anlamadım yani. Böyle bırakıcak halleri yok adamlar yapmış bitirmiş neredeyse. Hiç olmadı birkaç ay daha sallanırlar serverlar için para bulurlar yine çıkarırlar. Hatta ben yatırım yapıcam valla hele bi paramız yok diye açıklama yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...