D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 superwiz said: sopa yutmuş gibi dolaşan karakterler:D Bunu açarmısın biraz çok ilginç :)
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu oyun grafikleri yüzünden tutulmaz ama kalıcı bir kitlesi olacak kesinlikle.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Eeht said: arcane said: Masticore said: conan pvp sistemi en iyi olan şuanda. Ama pvp sistemi iyi olupta içinde wow'da ki gibi warsong,arena vs..... olmayan oyun neye yarar ki ? Paso khes.'te birbirine dalıp gangliyorlar birbirlerini. Abilitylerin Guitar Hero mekaniğine sahip olduğu oyun mu? darkfall forumunda bile aoc'a laf geldi ya helal artık. abilitylerin guitar hero gibi oldugu yani daha cok beceri istediği oyun evet. Millet hala tek tuşu savunuyor ya ona gülüyorum. Herkez beceremez işte Darkfall yapmaya çalışmış birşeyler taktir ettim ama ne halde olduğu ortada . Takılın siz tek tuş ne diyim.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tek vuruş yapmak için onay düğmelerine basmaya beceri diyorsan şempanzeler de oynayabilir aocrap'i.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 babacım şenpazeden girmissin ama unuttugun şeyler var ya. Kök salıp tek tuşa basmak ayrı şey. mesafeyi , açıyı ayarlamaya çalışıp combo yapmak ayrı şey. fazla hareket etmeyin tek tuşa basarken fail olursunuz.
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biri şunu diyebilir mi bu oyun neden patladı falan?? ona göre gidip uo oynıcam ya da wow.
apple Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 housing yok, craft sistemi bekleneni vermiyormus, melee combatta silaha ozel skill yok (en azından en son oleydi simdi nasıl bilmiyorum) ayrıca skill kullanmıyor playerlar videolardan izledigim kadarı ile sadece mouse sol tıkla vurmaya calısıolar, casting olayı hosuma gitti gerci ona bise diyemicem :) ama onuda ozetleyeyim, casting fps modda oluo ve uzaktaki adam yana adım atıp senin attıgın spellden kurtulabilio(hosuma giden kısım),ama debuff lar nasıl islio onun hakkında bilgim yok ki onemli olan da debufflar bence. edit : buarada sıkıntıdan uo ya basladım :) tavsiye ederim ole craft falan takılmayı ozlemisim
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 melee silahların özellikleri var 4 tane ancak uoda bildiğimiz bleed,armor penetration yada stam yeme gibi şeyler değil. Ve silahdan silaha değişmiyor şu anda her silah için aynı 4 özellik geçerli tabi bu ilerde değişebilir halen betada oyun ama release de böyle olucak orası kesin sayılır.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 darkfall'u özetlersek azmo'nun gazıyla hype oluştu azmo'nun gazıyla fail oldu :D çıksın bakalım... adamların oyuncularla sıfır komünikasyon kurması fail için başlı başına bir sebep. o yüzden çok ümidim yok. zaten çıktığı anda almıcam. 1-2 hafta kadar forumları kolaçan edicem.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bence bi daha kimse azmoya guvenmesin daha bu cok acar boyle seyler :)
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bence tam tersi guvenmelisiniz. Oyun herkesi gaza getirdi, ben bir olusuma girdim gaza guvenerek ama olmadigini da gorur gormez israr etmeden acikca belirttim durumu :)
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 azmo satar diyenler gene kazandı. gerçi 1 e 1.1 falan veriyodu azmo satar seçeneği.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi tek tuş yerine 3 tuşa basmakta zorlanıyorsanız sizin probleminiz. Zorluk başka amelelik başka.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Azmodai said: bence tam tersi guvenmelisiniz. Oyun herkesi gaza getirdi, ben bir olusuma girdim gaza guvenerek ama olmadigini da gorur gormez israr etmeden acikca belirttim durumu :) yav brayn allasen. earthrise oku biraz, çok feci gaz veriyo bak... darkfall gibi bunlar da dediklerinin yarısında başarılı olsalar milestone gelir :D yazdım oyunun özelliklerini başlığına
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 uzay olmadan olmuyo tutmuyo sci-fi ler ama hemdaha ona cok var bi 9 yil daha beklemeyin bence
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 elesso said: azmo satar diyenler gene kazandı. gerçi 1 e 1.1 falan veriyodu azmo satar seçeneği. ehueh ben de ikna oldum artık azmo bap'a güven olmayacağına, hep karşı çıkardım halbuki. (:P)
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 said: A new patch has been released. Fixes and updates in this patch includes: * Mount bug where mount would become unusable has been fixed * Gravestones that end up in the water will now go to the surface, so you can loot all your kills * Timer for when you can tap out of gank mode has been increased from 7 to 30 seconds. * Creative log-out-to-avoid-being-looted exploits have been fixed * All new mounts will now have 50% more health * Character Creator now works properly in 800x600 * All creative sprint exploits have been fixed * /ignore now works for all chat * Some bug fixes and improvements to the enchantment system * Marker options buttons enabled on World and Minimap * Improvements to the chat system * Options button for every chat window added * Options button for every chat tab added * You can rename a chat window with /chat_rename_window * Some rare client crashes have been fixed * Magnitude functions for melee, ranged and magic has been updated to correct modifiers due to rank/skill level * Base damage from special melee attacks now use the basic attack skill level when calculating damage. Additional damage will use the main skill level. * Surging bonus for skill level 100 archery has been added * Crafting has now a max success probability of 99% * Slight increase in spell casting success * Transmutation recipes for the most advanced magic staffs have been enabled * Monster loot for these monsters have been tweaked: o Blood Achrid o Bonecrew Captain o Chosen of Khamset o Elfshade o Hobgoblin Veteran o Gnoll Tribesman o Fire Elemental o Granite Golem o Gray Ork Assassin o Greater Matayin o Hill Giant Slugger o Hill Giant Clobberer * Several spells have been tweaked with regards to magnitude, duration, casting-time, lower reagent requirements and blocking timers: o Acid Rain in Earth Magic o Blizzard in Water Magic o Clear Thoughts in Water Magic o Cold Shield in Water Magic o Cold Ward in Water Magic o Delayed Shot in Water Magic o Disease in Water Magic o Exhaust in Witchcraft o Frostbite in Water Magic o Gills in Water Magic o Hymn of Intellect in Spell Chanting o Hymn of Might in Spell Chanting o Hymn of Skill in Spell Chanting o Hymn of Swiftness in Spell Chanting o Hymn of Vigor in Spell Chanting o Ice Storm in Water Magic o Mana Blast in Spell Chanting o Max Health Bonus in Spell Chanting o Max Mana Bonus in Spell Chanting o Max Stamina Bonus in Spell Chanting o Needles in Witchcraft o Ominous Drain in Witchcraft o Palsy in Witchcraft o Pestilence in Witchcraft o Sacrifice in Spell Chanting o Shards in Water Magic o Slow in Water Magic o Sluggish in Witchcraft o Soothing Chant in Spell Chanting o Spell Curse Witchcraft o Stupidity in Witchcraft o Tongue Rot in Witchcraft o Toxic Rain in Water Magic o Water Breathing in Water Magic o Weakening Chill in Water Magic o Witches Brew in Witchcraft Magic * Missing blocking timer for Great Clubs knockback has been added * Some fixes to Journal * Eating blocking timer has been increased * Drinking blocking timer has been increased * Sell prices for some skinned items have been increased * A.I. tactic update * Some updates to the worldbuilding
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 * Magnitude functions for melee, ranged and magic has been updated to correct modifiers due to rank/skill level * Base damage from special melee attacks now use the basic attack skill level when calculating damage. Additional damage will use the main skill level. * Crafting has now a max success probability of 99% temel sorunlardan 2 'si daha çözülmüş gibi görünüyor? Azmodai hala aynı fikirde misin bidaha bi gir bak bakalım oyuna ?
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 esas şeyi merak ediyorum varmı diye. Skillin 100.0 olduğunda attığın büyü vs çok sağlam birşey oluyordu ve onu atınca 99.9 a düşüyordun tekrar ve skiller gene normal işlemeye devam ediyordu gene 100.0 olunca gene sağlamlaşıyordu baya tek kullanımlık vs bu tarz bir olay olucak diyordu devler bi ara acep varmıdır şu anda :)
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 şimdi bu yunanlılar ne zaman cıkarıor bu oyunu tam olarak fırından ne zaman cıkıo bilen eden varmı ?
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ertelemişler biz Türklerin imba mmo sunun çıkışına kadar :(
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çoğuna göre patladı oyun bakalım nolacak çıkınca. 25'inde çıkacak mı vs vs... bu olmazsa eylül civarı earthrise çıkar artık onu beklemeye koyulurum. arada age of conan vs takılırız
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Madem bu kadar merak ediyorsunuz oyunu bugün yine girdim biraz oynadım. İzlenimlerimi anlatıyım ama bir daha girmem söylim peşin peşin. Ortalamanın üstünde NVIDIA 8400GS ekran kartı olan laptopumda oyun 2 dakikada load ediyor. Loading ekranındaki art'ı biraz uğraşsam ben bile yaparım. Oyun load ediyor fakat önce sesler geliyor sonradan loading ekranı açılıyor. Karakterin fiziksel olarak modellemesi tamamen yanlış. Kollar dirseklere kadar uzun, sonrası kısa ve koşarken hep aynı duruyor, neredeyse zahmet etmicek omuzlarını bile oynatmıcak. Ayrıca saçlar koşarken omuzun içine girip çıkıyor ve kalça gövdeden tamamen ayrı sağa sola gidiyor ve belinden ayrılıcakmış gibi. Yüzerken yukarıdan bakılıdığında karakterin saçları yok oluyor ve kel görünüyor. Geçen sefer girdiğimde 0 tutorial vardı, şimdi ise 6 slayttan oluşan ve screenshotlarla desteklenmiş 3-5 yazı var. Nasıl dovüşülür, tuşlar neler felan onları anlatıyor. İleri koşarken sağa yada sola bakmak istediğinizde karakter yürüme moduna geçiyor ve yavaşlıyor. Mouse ve ekran sanki birkeç saniye geriden gidiyormuş gibi curser bende tam realtime hissi yaratamadı malesef. Vuruş directionını kestirmek mümkün değil hep önüne sallıyor kılıcı ve çevirip vurma, sağdan soldan vurma gibi bir seçeneğiniz yok. Oyun daha tam bile değil, pencerelerin isimler bile hala Combat_Log_Window_test_3 felan gibi duruyor. Zıplama animasyonu bile hem auido su ile syncli değil hemde fiziksel olarak bile yanlış, zıpleyıp havada ayaklarını kendine çekiyor ve aşağı inerken ayaklarını indirmiyor. Eğilme ve yürümenin ne işe yaradığını anlamadım. Eğilince kılıç sallanmıyor ayrıca yavaş yürüme animasyonu da koşmanın yavaşlatılmış şekli çok bariz belli oluyor. Bu animasyon konusu çok rezalet çok. Bilgisayardan, codingden, modellemeden az da olsa anlayan bir adam olarak söylüyorum bu oyunu bu haliyle bana versen 50 kalifiye coder ve artist ile 3 ayda bile kaliteli MMORPG haline getiremem.
Narcosis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Grafiklerden ve animasyondan bahsetmissin. Benim icin grafik cok cok onemli deil. craft sistemi ve content oturmus olsun animasyon ve grafik zaten zamanla duzelir. kılıcın aynı sekılde one vurması benim icin sorun deil. kac sene uo oynadım ki yanımda arkadasım oyuna baktıında bu ne dos oyunu mu diyordu. adamın yanına kos sureklı kılıcın aynı vurus animasyonunu gorurduk ve sole diyim gıdım rahatsız olmamıstım. cunku craft sistemi ve content oyunda cok iyi oturmustu. surekli de yenilikler gelerek yıllarca oynadık. bana kalırsa bu oyun cok tutucak. uo dan sonra gelen skill based ve craft yonuyle cok yonlu bir oyun olucak. uo sevenler bu oyunu oyniycak. simdi oyuna sırtını donenlerde eminim 3 ay sonra bir bakmıssın oyunda yanında kosturuyo olucak :)
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu oyunu housing sistemi ve pvp için istiyodum housing zaten yok pvpde de büyülerin auto target olmaması aşırı saçma olmuş. ellerinden ateştopu atılması mantıklı da, takip eden ateştopu atılması mı saçma bulunmuş anlamadım.
Öne çıkan mesajlar