Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 manyak olur. 5 ocak bugün lann :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 lol :D Open beta hiç olmaz gibime geliyor bana aslında.. 2 haftalık open betanın amacı ne olur ki ¿ Sadece serverlar ilk günden yorulmasın oyun downloadı yüzünden gibi bi amaç çıkartabiliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aslında bi open beta sart bence hic kalabalık test etmediler bildigim kadarı ile cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 daha adamlar web sitelerini duzenleyememiş 22 sine yetiştirmeye calışıyorlar diyorsunuz. Paraları azaldı fln. diyorsunuz valla hiç sanmıyorum open beta yapıcaklarını :) belki cıkmadan 1-2 gun önce denelerler birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 GG olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 WoW'dan sonra hevesle beklenen 3. oyun bu. Release haftası güncel başlıkları yine Darkfall kaplayacak, Conan ve War gibi. Umarım bu bekleneni verir. Ne olursa olsun release ile almayacağım oyunu (süt-yoğurt/conan-war). Bekleyelim görelim diyorum ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konan ve vorhemir kadar topik patlamasi olacagini hic sanmiyorum, vesselam patiden oyuna baslayacak olan kitle agzindan salyalar akitmiyor, ustune ustluk cok buyuk bir kitle degil zaten. Release 14 gunluk trial iceriyor, digital download falan da var, pasa pasa oynayip goruruz, aktaririz ne var ne yok, saglam mi tirt mi diye, ona gore isteyen baslar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 vorhemır patlamadı bence, gayet devam ediyo oyun. 0 instance olsa gayet güzel oyun olurmuş. bi de bütün xp rvr den gelse. ama güvenememişler kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dikkat edersen patladı kelimesini kullanmadım. :) Sadece "overrated" buldum ben oynadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 he topik patlaması. ehe. topik diye şekerleme vardı yumuşak böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 full loot + skill sistemi varsa bu oyun oynanır. Gerisi patch ile felan düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 aynı zamanda instance olayı yok sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bu arada bi dusundum azmo hakli yaw burdakilerin cogu 14 trial dan sonra devam etmicek eski bi still oynu cuku loot olayi oldugu surece ben oynarim nede olsa zamanla gelisecektir mahirim in kosusu biraz garip demi ? ama guzel yaw mahirimmi acsak bu arada video bakarken aklima takildi isimleri falan goremiyoruzya kim bizden kim dusmandan nasil anlicaz buyuk bi savasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 dikkat etcen ole kime gelirse vurma yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 apple said: dikkat etcen ole kime gelirse vurma yok :) dogrulan savasmadan once 100 kisi tek sira olcak hepsine dikkatlice bakcaz sonra karistirmicaz evet :) ne geyik bi adam ciktim ben yav(w) 17 gun kalmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 uniforma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 cengizhan66 said: bu arada bi dusundum azmo hakli yaw burdakilerin cogu 14 trial dan sonra devam etmicek eski bi still oynu cuku loot olayi oldugu surece ben oynarim nede olsa zamanla gelisecektir mahirim in kosusu biraz garip demi ? ama guzel yaw mahirimmi acsak bu arada video bakarken aklima takildi isimleri falan goremiyoruzya kim bizden kim dusmandan nasil anlicaz buyuk bi savasta oyun cok cok kötü cıkarsa tabi ki devam etmez kimse buna azmo'da dahil olabilir. Ne biliyim pvp sistemi dengesiz olabilir,kötü olabilir yada pvm de aynı şekilde olabilir ama en azından craft'ı düzgün olsun yada söylediklerimin tersi olsun ki oyalasın insanları. Her yönden birşeyler sunup hiç birini tamamlayamadan bir oyun cıkarırlarsa age of conan gibi olur sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oyunu trial olarak oynayacagim ve begenmezsem almam yani, mantiklisi da bu, trial bu yuzden var. Ama beta previewlara gore ve konusutugum insanlara gore oyun gayet oynanabilir ve bazi "kapali" skiller ve denge sorunlari olsa da cok zevkliymis ve degermis. Gorecegiz hep beraber. Ama koru korune kotu bir oyuna da para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Azmodai said: oyunu trial olarak oynayacagim ve begenmezsem almam yani, mantiklisi da bu, trial bu yuzden var. Ama beta previewlara gore ve konusutugum insanlara gore oyun gayet oynanabilir ve bazi "kapali" skiller ve denge sorunlari olsa da cok zevkliymis ve degermis. Gorecegiz hep beraber. Ama koru korune kotu bir oyuna da para vermem. kesinlikle katılıorum try ın amacıda bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 isim gözükmemesi bence müthiş bi durum savaşlarda hangi taraf daha koordineyse onlar kazanıcak zergeft yapan bi guildi harcarlar :D bu arada duydunuzmu bilmem oyunda hem isim hem soyisim koymanız şart ve bu 2sinin birleşimi unique olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Omfg wtfpwn barbeque nickime hazir olun :) O degil de, cikisa 2 haftadan az kaldi, neden hala bilgi yok yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 harbi, hiç bişey belli değil daha . Ertelicekler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 http://darkfallleaks.blogspot.com/ buradan leakleri okuyabilirsiniz bu hafta bi 1000 kişi daha eklenicek betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 öeh 18.4 gb client. bi de digital dl diyorlar. 3 gün sürer client indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Jaan said: öeh 18.4 gb client. bi de digital dl diyorlar. 3 gün sürer client indirmek. yalan o kadar olamz o kadar olmasi icin aoc gibi grafiklere sahip olmali en cok grafik yer tutuyor zaten... bence 3-5gb falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar