Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Update: Oyun Subat 25'e ertelendi. 22 Ocakta Sinirli Slotlu Trial Baslayacak[Status Tartisma Topic'i]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En iyimser senaryo : Alpha centauriden sonra evrene açılıp barış içinde bi uygarlık kurucaz.

En kötümser senaryo : Nükleer silahlarla dünyanın sonunu getiricez, bildiğimiz anlamıyla medeniyet yok olacak.
Mesaj tarihi:
Tarihten ders almıyanın 60 dolarını yerler aga. gidin araştırın DnL naapmış, ne zamana kadar herkese trial vercez demiş, sonra nasıl son anda milletten cukkayı toplamış, ondan sonra burda vaporware deil diye konusun.

A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release
Mesaj tarihi:
durun bakalim, allianceta 1000 kisi var. aralarindan bir kaci mutlaka oyuna para verip girecektir trial'a. release gunu de baslamayiz bi 4-5 gun izleriz falan, yetmezse daha da bekleriz.

glath kimse para vermeyecek burada oyun icin, o yuzden sorun yok :)
Mesaj tarihi:
bu nasıl mantıktır ben anlamadım bu kadar ilgi beklemiyorduk serverlar yetmiyor o yüzden fln :P ulan o ilgiyi yunanistandaki bir kaç firmaya göster sponsor olsunlar kur serverları lol kaç bin kişi bekliyor türkiyede bile bir sürü firma atlar böyle bir durumda. ben zaten güvenmiyordum adamlara iyice kıllandım auahuahu
Mesaj tarihi:
bu konuda zaten suphelerim artiyordu son zamanlarda, bu son pre-order ve sinirli beta geyikleri de iyice guveni 0latti. surada 1 ay kaldigi icin oturup izleyecegim buyuk bir merakla. Insanlar para verince bakalim neler olacak :)
Mesaj tarihi:
eet vaporware şaka değil gerçekten vapor olabiliyor.

bir tanıdık oyuna girip "abi çok küseel" demediği sürece imkanı yok para vermem.

en son oblivionu pre-order etmiştim. o oyun pre-order etmemeyi öğretti bana.
Mesaj tarihi:
ben çok umutsuzluğa kapılmıyorum açıkcası 22si olsun görelim insanlar open betaya girsin sınırlı trial ı, hem NDA falan muhabbeti de kalmaz öle olunca görürüz oyun nedir ne değildir. belki biz de gireriz vs.
Mesaj tarihi:
beyler zaten indirmemiz 3-5 gun surer yani elimizde olmadanda girenleri izlicez tabi download icin para istiyemezler zaten torrentten cekeriz :)
bu arada bendede fena umutsuzluk basladi
hadi gorelim bakalim eyer epic fail olursa tek umudumuz swgemu olcak :(
Mesaj tarihi:
Trial açılışına 3 gün kala Brannoc hala bu topice http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=85788 mesaj yazıyorsa bundan şunu anlarım ki: birden fazla acc almak ob'ye girme şansımızı arttırır. Yalan mıyım?
Mesaj tarihi:
darkfallleaks.blogspot.com da negatif review var, oyunun soyledikleri kadar buyuk olmadigi ve lineage II kivaminda bir grind oldugundan sikayetci olmus arkadas.

Para konusunda da cok kanamis ama kendisi de tembel bir oyuncuya benziyuor acikcasi. Parayi tastan cikardigimiz UO dan uzak bir elemana benziyor. Sehir kurmanin da cok fazla grind gerektirdiginden yakinmis, kendisine "ee ne olacakti, belese mi kuracakti herkes?" diyesim geliyor.

Ama yine de degindigi seyler ilginc, dediklerini iyi reviewlarla dengeleyip ona gore fikir edinmekte fayda var.
  • Yeni Oluştur...