axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 En iyimser senaryo : Alpha centauriden sonra evrene açılıp barış içinde bi uygarlık kurucaz. En kötümser senaryo : Nükleer silahlarla dünyanın sonunu getiricez, bildiğimiz anlamıyla medeniyet yok olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Esh said: OPEN BEDA CIKDI11 !! http://forums.darkfallonline.com/announcement.php?f=29&a=26 şunu 2 defa yedim. hemde 5 dk arayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dark and light ne ola ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 said: 4 senedir beklenen, en büyük world map'e sahip mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=106681 (td) (td) kilitleyip sildiler. insanların hakkaten güvenlerini yitirdiğini gösteriyodu oylama: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Tarihten ders almıyanın 60 dolarını yerler aga. gidin araştırın DnL naapmış, ne zamana kadar herkese trial vercez demiş, sonra nasıl son anda milletten cukkayı toplamış, ondan sonra burda vaporware deil diye konusun. A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 tmmlan once azmo alsin bize super derse bizde aliriz :) yok yav simdi aklima geldi eyer azmo bize oyun rezalet derse alcaz ama cok guzel derse almicaz azmo biraz politik konusur nede olsa asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bari biri uo serveri açsın oynayalım. yalan oldu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 durun bakalim, allianceta 1000 kisi var. aralarindan bir kaci mutlaka oyuna para verip girecektir trial'a. release gunu de baslamayiz bi 4-5 gun izleriz falan, yetmezse daha da bekleriz. glath kimse para vermeyecek burada oyun icin, o yuzden sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu nasıl mantıktır ben anlamadım bu kadar ilgi beklemiyorduk serverlar yetmiyor o yüzden fln :P ulan o ilgiyi yunanistandaki bir kaç firmaya göster sponsor olsunlar kur serverları lol kaç bin kişi bekliyor türkiyede bile bir sürü firma atlar böyle bir durumda. ben zaten güvenmiyordum adamlara iyice kıllandım auahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bu konuda zaten suphelerim artiyordu son zamanlarda, bu son pre-order ve sinirli beta geyikleri de iyice guveni 0latti. surada 1 ay kaldigi icin oturup izleyecegim buyuk bir merakla. Insanlar para verince bakalim neler olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ben vericem büyük ihtimal parayı azmo pre order a sorun yok ben bilgi veririm size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 obur topikte de dedigim gibi, bence o kadar emin olma, bekle bir sure, bunlari daha once 2 kere yasadik cunku, tedbirli olmakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 eet vaporware şaka değil gerçekten vapor olabiliyor. bir tanıdık oyuna girip "abi çok küseel" demediği sürece imkanı yok para vermem. en son oblivionu pre-order etmiştim. o oyun pre-order etmemeyi öğretti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 duydunuz mu sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Gök gümbürdedi, yanaklarımda titireltiyi hissettim. Msn gibi. Erenköy, Bakkal, Ahmet Dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben çok umutsuzluğa kapılmıyorum açıkcası 22si olsun görelim insanlar open betaya girsin sınırlı trial ı, hem NDA falan muhabbeti de kalmaz öle olunca görürüz oyun nedir ne değildir. belki biz de gireriz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 beyler zaten indirmemiz 3-5 gun surer yani elimizde olmadanda girenleri izlicez tabi download icin para istiyemezler zaten torrentten cekeriz :) bu arada bendede fena umutsuzluk basladi hadi gorelim bakalim eyer epic fail olursa tek umudumuz swgemu olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6KBaljfY-dI so much things in darkfall but you can't come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Trial açılışına 3 gün kala Brannoc hala bu topice http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=85788 mesaj yazıyorsa bundan şunu anlarım ki: birden fazla acc almak ob'ye girme şansımızı arttırır. Yalan mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 3 gun kaldi evet simdi kesin ebaydafalan trial acc ler satilirdemi ? kimler almayi dusunuyor? alanlar bizi aydinlatir artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 benim almayacağım kesin :D ama kimseyede alma demem, denesin birileri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 darkfallleaks.blogspot.com da negatif review var, oyunun soyledikleri kadar buyuk olmadigi ve lineage II kivaminda bir grind oldugundan sikayetci olmus arkadas. Para konusunda da cok kanamis ama kendisi de tembel bir oyuncuya benziyuor acikcasi. Parayi tastan cikardigimiz UO dan uzak bir elemana benziyor. Sehir kurmanin da cok fazla grind gerektirdiginden yakinmis, kendisine "ee ne olacakti, belese mi kuracakti herkes?" diyesim geliyor. Ama yine de degindigi seyler ilginc, dediklerini iyi reviewlarla dengeleyip ona gore fikir edinmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar