Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üsküdar belediyesinin vermiş olduğu alkol cezası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bugun sabahın köründe evimde sıcak yatagımda yatarken uyandırıldım gelen postacıydı [bu arada izmirde oturuorum] saolsun üsküdar belediyesinden bi zarf getirmiş. neyse uzatmıyım kısaca üsküdar da alkol içerken polis+zabıta baskınına uğradım bu ceza nereye ödenir ödenmelimidir? çerçeveletilip çocuklarımızamı gösterilmeli nedir ne değildir daha önce yiyen varmı? ya da bilen duyan.

p.s: parov stelar konseri için ilk kez gittigim istanbul böylece bi daha hiç gitmemek istediğim yerler arasına girdi [genede parov stelar için değdi:P]
Mesaj tarihi:
ben katiyen AKP yanlısı falan değilim ; ama bende sokakta içilmesine karşıyım. Pub , bar vs. varken ya da ne bileyim ev varken sokakta neden içilsinki yani. Hadi içmeyi seven olurda. Genele bakarsak içip sapıtan millete bela olan insanlarda var sonuçta.
Mesaj tarihi:
yasaklıcaklarsa kız kulesinin önüne perde çeksinler ben ilk defa gördüm orayı ee kanımızda var öle manzaralarda içmek
aynı kanda böle cezalarda ödemek var:(
Mesaj tarihi:
nereye ödücem ben bu cezayı ya hiçbişi yazmıo sadece 128 ytl acaba üsküdar belediyesinemi ödencek öyleyse bi gönüllü lazım:P
Mesaj tarihi:
Werb said:
nereye ödücem ben bu cezayı ya hiçbişi yazmıo sadece 128 ytl acaba üsküdar belediyesinemi ödencek öyleyse bi gönüllü lazım:P
maliyeye ödemeni yap. ne uğraşıp duruyorsun. sonra dekontu sakla.

Not: %25 eksik ödeme hakkında bulunabilir tebliğ eline geçtikten 10 gün içinde ödeme yaparsan.
Mesaj tarihi:
Trafik cezası gibi düşün. Ona bakarsan bu ülkede kılık kıyafet kanunu var. Sokakta öcü gibi dolaşmakta yasak ama ben kimsenin ceza yediğini görmedim. hemde ekepe yokken bile. pardon akepe
Mesaj tarihi:
Werb said:
yasaklıcaklarsa kız kulesinin önüne perde çeksinler ben ilk defa gördüm orayı ee kanımızda var öle manzaralarda içmek

ehe katilmamak elde degil =]

gecmis olsun ya, tatsiz olmus
  • Yeni Oluştur...