Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 evet bugun sabahın köründe evimde sıcak yatagımda yatarken uyandırıldım gelen postacıydı [bu arada izmirde oturuorum] saolsun üsküdar belediyesinden bi zarf getirmiş. neyse uzatmıyım kısaca üsküdar da alkol içerken polis+zabıta baskınına uğradım bu ceza nereye ödenir ödenmelimidir? çerçeveletilip çocuklarımızamı gösterilmeli nedir ne değildir daha önce yiyen varmı? ya da bilen duyan. p.s: parov stelar konseri için ilk kez gittigim istanbul böylece bi daha hiç gitmemek istediğim yerler arasına girdi [genede parov stelar için değdi:P] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 halk'a açık yerde alkollü içki kullanmak normalde yasak ama bunu uygulayan tek belediyede üsküdarmış anlaşılan :D şansına küs dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bi izmirlinin başına gelecek en kötü şey : ) 54 ytlmi ödicen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o.O peeehh bi izmirli istanbula giderse olcağı bu diyosunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 128ytl llamacım bi dahada küçükpark-evim-okulum arasında dışarı cıkarsam 2 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ben katiyen AKP yanlısı falan değilim ; ama bende sokakta içilmesine karşıyım. Pub , bar vs. varken ya da ne bileyim ev varken sokakta neden içilsinki yani. Hadi içmeyi seven olurda. Genele bakarsak içip sapıtan millete bela olan insanlarda var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yasaklıcaklarsa kız kulesinin önüne perde çeksinler ben ilk defa gördüm orayı ee kanımızda var öle manzaralarda içmek aynı kanda böle cezalarda ödemek var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 nereye ödücem ben bu cezayı ya hiçbişi yazmıo sadece 128 ytl acaba üsküdar belediyesinemi ödencek öyleyse bi gönüllü lazım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sen ver bana parayı ben elbeet bi gün öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Werb said: nereye ödücem ben bu cezayı ya hiçbişi yazmıo sadece 128 ytl acaba üsküdar belediyesinemi ödencek öyleyse bi gönüllü lazım:P maliyeye ödemeni yap. ne uğraşıp duruyorsun. sonra dekontu sakla. Not: %25 eksik ödeme hakkında bulunabilir tebliğ eline geçtikten 10 gün içinde ödeme yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ödemezsem ilerde faizi bindirip isteme hakları varmıdır yoksa zaman aşımına uğrarmı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kameraları çağır işte üsküdar belediyesinin yaptığı terbiyesizlik falan diye bağır yırtın sonra parayıda git maliyeye öde şov yap sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Werb said: ödemezsem ilerde faizi bindirip isteme hakları varmıdır yoksa zaman aşımına uğrarmı:P zaman aşımına uğrar evet icralık olursun sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 sonra evinden 20 lira değerinde plazma tv 30 lira değerinde çamaşır makinesi 40 lira değerinde bilgisayar 30 lira değerinde buzdolabı alırlar sende kalırsın ortada:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Trafik cezası gibi düşün. Ona bakarsan bu ülkede kılık kıyafet kanunu var. Sokakta öcü gibi dolaşmakta yasak ama ben kimsenin ceza yediğini görmedim. hemde ekepe yokken bile. pardon akepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Aynı olay denizlide arkadaslarımın basına geldi...Karakolda ceza yazılırken komiserin fln onunde tayyipin resmi fln varmıs ...Aman dikkat edin valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Werb said: yasaklıcaklarsa kız kulesinin önüne perde çeksinler ben ilk defa gördüm orayı ee kanımızda var öle manzaralarda içmek ehe katilmamak elde degil =] gecmis olsun ya, tatsiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o nasıl şerefli bir cezadır ki,ben ödemeye razıyım duvara asıp koymak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Tehlike filan yok değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 o zaman cezayı satışa cıkarıorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Oha talihsizliğe bak adam resmen İst. ye gelmiş ceza yemiş İzmir'e dönmüş. Bi ara bir grup insanımız toplanıp şarap içmişti Üsküdar sahilde protesto etmişlerdi belediyeyi kameralar falan çekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar