sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sharky "bunlar olur" dediğin şey, sokakta oynayan çocuğun kafasına bomba düşmesi, ben bunu hiçbi amaç için meşru bulamam, görmezden de gelmem. görmezden gelenin de insanlığından şüphe ederim. "biz burayı bombalıycaz" demeyi de bi medeniyet gösterisi veya bir çeşit centilmenlik olarak algılayamıyorum, kusura bakma. israil güçlü devlet, efendim uyuyan ayının üstüne işememek lazım, kaşınmamak lazım diyosunuz..güçlü diye otomatikman haklı ve adil mi oluyo adamlar? güçlüler diye her istediklerini yapsınlar, gazze ablukada kalsın, halkı da hiç sesini çıkarmasın, çünkü "akıllıca" olan bu. bu olaya destek mi çıkılmalı? hatta iki füze de biz mi yollayalım napalım? israilin yaptığı "adil" değildir. konu hamasın yaptıkları değil burada, bu olayda açık bi şekilde bir devlet, savunmasız bir halkın üzerine bomba yağdırmakta, siz de bahane aramaktasınız. herşeye siyaset-kazanç gözlüğüyle bakmayıverin bi kez olsun. haa biz olsak biz de yaparız diyosanız, zaten siz de adil savaşmayı seçmiyosunuz demektir. eh, adil savaşmadığınız sürece, karşı taraftan da benzer bir tutuma hazırlıklı olun madem. çünkü benim çocuğum ölse, yani o travmayı yaşasam, elime silahı veya bombayı veya herneyiyse alır verebileceğim kadar zararı veririm sorumlularına.. biraz zorlasanız hamas dönüp kendi halkına bomba attı diyceksiniz. hırsızın hiç mi suçu yok yahu? @jadelith, tamam koruyacak şeylerin varken ölmek aptalca olur da, herşeyin elinden alındıysa, karını da çocuğunu da vurup bi de evini yıksalar sen naparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 başkalarını bilmiyorum da, ben haklı haksız mevzusuna girmiyorum. sadece hamasın, bir bardak suyun içine potasyum atıp "aa bu alev aldı niye?!?!?!?" demesi aşşırı saçma geliyor. güçlü diye haklı değil israil. haksız da olabilir. ayı metaforunu devam ettiricek olursam, ormanın ortasında bir kavanoz bal buldun, ayının biri geldi onu aldı. haksızlık etti o benim balımdı diye ayıya dalmazsın : ) ayının doymasını bekleyip geri kalanını yersin, kalmadıysa da başka kavanoza :p dünyanın neresinde adalet mükemmel işliyor ki de sen burda da mükemmel işlemesini istiyorsun? bak west bank e, paşa paşa yaşıyorlar. onur gurur vs. bunlar derived attributelerdir. işe yaradıkları yer var, işe yaramadıkları yer var. "keep it real" yapçam diye kendini öldürtmenin bir manası yok. eğer karın çocukların öldüyse de napçaanı bilmem tabii, ama mantıklı olan hayata devam etmektir. hayatın sana ne getireceğini hiçbir zaman bilemezsin, yaşamak dışında : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Evet zaten senin de karın ve cocukların sivil oldukları halde kafalarına bomba duserek olseydi, eminim i'm singing in the rain diyerek sokaklarda dans edip, hayatına devam ederdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eminim karısını ve çocuğunu bomba düşecek yerde bile bile gezdirmezdi. Söylemek istenilende bu bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 eder bence... öyle bi izlenim bıraktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 |Joker| said: Eminim karısını ve çocuğunu bomba düşecek yerde bile bile gezdirmezdi. Söylemek istenilende bu bir bakıma. bu ayrıca, ben ne yapçaamı bilmem ama mantıklı olan şu dedim, yaparı yapmam demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 eheh adalet nerde sağlam işlemiş diyosun, mantık nerde sağlam işlemiş ki diye geri sorayım madem =) bu kadar zulmün üzerine adamlardan mantık beklemek de mantıkdışı bence. o travmayı yaşattığın güruhtan akıllıca davranmalarını, boyun eğmelerini falan beklemek abes, daha en başta o travmayı yaşatmayacaksın. adil olmayacaksak, güçsüzü korumayacaksak devletler ne işe yarıyo diye de başka bi soru sorayım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sir said: eheh adalet nerde sağlam işlemiş diyosun, mantık nerde sağlam işlemiş ki diye geri sorayım madem =) bu kadar zulmün üzerine adamlardan mantık beklemek de mantıkdışı bence. o travmayı yaşattığın güruhtan akıllıca davranmalarını, boyun eğmelerini falan beklemek abes, daha en başta o travmayı yaşatmayacaksın. yok ona bişi demiyorum zaten ama hamasın attığı roketlerin de soğuk kanlılıkla atıldığına inanıyorum. yani biri "yeter len" diyip bulduğu en yakın rokedi attığını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 israil'in bu yaptığı soykırım olmuyor abd destekliyor ama hitlerin yahudilere yaptığı, bizim ermeni olayımız soykırım oluyor öyle mi? kim özür dilicek bu insanlardan şimdi. çıkıp o aydın bozmaları bunuda protesto etse ya insanlık adına. naziler az bile yapmış bu adamlara. IZDIRAP İÇİNDE YAŞA İSRAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kitana said: Abi şimdi konu hakkında çok bilgim yok. Yorum yapmak da çok istemiyorum ; ama sonuçta Hamas terörist değil mi? Bu bizim PKK ya aldığımız tavırın aynısı değil midir? Sivillerin ölmesi Hamas ın suçu değil midir yani? okulların dağıldığı anlarda oraları bombalamak yapandan ve destekleyenden başka kimsenin suçu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Söyleyecek çok şey olabilir ama dünya adaletli bir yer değil ve güçlü olan her zaman haklıdır. Açıkcası arapları sevmem ve başlarına gelen hiçbir şeyi umursamam. Üzüldüğümü söyleyemeyeceğim olanlara. Tam bir savaşta dayanman imkansız olan bir ülkeyi sürekli taciz edersen bir şekilde cezasını çekersin. Ha şimdi İsrail birşey yapmıyormu diyeceksizinde, adamlar güçlü. Şuan Hamasın yaptığı her saldırı İsraile koz veriyor. Çok aptalca davranıyorlar. Unutulmasın ki biz de pkk ile mücadele çerçevesinde Irak'a girmiştik. Sebebide pkk nın saldırılarıydı. Hadi şimdi İsrail de hamasın yaptıkları sonucu bölgeye girerse ne olacak. Kim durdurabilecek ki İsraili o bölgede. Adamlar yeni kurulduğunda bile o kadar arap ülkesi baş edemediler. Şuan ki konumlarında kim baş edebilecek. Neyse işte İsrail bölgenin güçlü devleti, yok füze fırlatırız, yok intihar bombacısı gönderirizle olacak şeyler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 güçlü-güçsüz konusuna +1 şu noktada hamas ile israil arasındaki tek fark güç farkı. neden israile roket saldırısı yaptığı için filistin ayıplanmıyo da israil karşı saldırı yaptığı için ayıplanıyo? israil başarılı olduğu için mi? evet, hamas ın atacağı 10 tane ev yapımı rokete karşılık israil 100 tane güdümlü füze gönderebilecek kapasitede, bu yüzden israil in saldırısında yüzlerce kişi ölürken hamas ın saldırısı bahane düzeyinde kalıyo. ancak eylem olarak yapılan şey pek farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şu israilin son savaşınınıda unutmayın. savaş süresi bittiğinde sonradan patlayan roketler attılar ve daha çok zarar verdiler. savaş süreside bitmişti. filistinlilerin gidip okul çıkışını filan bombaladığını gördünüz mü veya taş atanı taradığını filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 otobuse canli bomba koyup patlatiyor daha otesi varmi? Sen burdan besiktasa gidiceksin adam patlatiyor cok hos sutten cikmis ak kasiklar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Onların kaçı Filistinliler'in işi, kaçı İsrail'in tezgahı belli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 İsrailgenekon!!!!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 münih güzel örnekti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 pekaziz said: Onların kaçı Filistinliler'in işi, kaçı İsrail'in tezgahı belli değil ama. Iste bunu yapanlar Hamasli oyuzden israil gazzeyi vurup diger filistinle alakasi olmuyor Hamas bolgesinde yasiyan butun sivillerde tehlike arz ediyor bombalanicagi haberi geliyor hala orda sivil diye kalanlar pek normal vatandas olamaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 israilliler cool adamlar bence onlar kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: israilliler cool adamlar bence onlar kazansın. http://farm4.static.flickr.com/3087/2665682654_82784b1787.jpg http://airbornecombatengineer.typepad.com/photos/mideast/idfgirl.jpg http://farm2.static.flickr.com/1438/1385213788_1192da47fb_m.jpg http://farm1.static.flickr.com/66/206324080_a3a6af9506_o.jpg İsrail yensin, sonra bize savaş açsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 İlk resimdeki seksi gibi, gerisi beş para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bize savaş açsınlar bizimkiler silahı atar üstlerine koşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Askerliği yapmış mıydın pekaziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: bize savaş açsınlar bizimkiler silahı atar üstlerine koşar. Vatanseverlik böyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Vatanseverlik değil, konukseverlik. Türk konukseverliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar