dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 cıııt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 o gömleğine laf eden oluyor mu 'başımı döndürüyor, giyme şunu' şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 antalyada oduncu gömlekle pişmiyor musun be hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 benim oyle 234678 tane gömleğim var,gömlek sevmeyen insan sevmiorm,öyle bişi deseler agızlarını kırarım sdfghj. @utkukuş anam antalya deil orası,ecnebistan ayaz sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gömlek başarılıymış fotoğrafa da aynı şeyi söylemek isterdim ama tam eklem yerinden kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 irin said: benim oyle 234678 tane gömleğim var,gömlek sevmeyen insan sevmiorm,öyle bişi deseler agızlarını kırarım sdfghj. @utkukuş anam antalya deil orası,ecnebistan ayaz sdfgh yok ya, sevme sevmeme olayı değil. bende de var ufak kareli siyah beyaz bi gömlek. onu giyince karşıma oturamayanlar var, acayip başları dönüomuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 irin said: selam gömlek sayfa başına taşıyalım. gömlek (tu) irin (tu) saç modeli (tu) öptüm.bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: noldu yacok heycanlandın bebeyim ondan oldu. @xaty yok kimse demedi henuz basdonmesi fln fotografın arka planına laf atılmadı sasırdım.gömlek pipiden cok rep aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 genc erkekleri sasirtip tuzagina dusurmek icin mukemmel bir gomlek secimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 valla güzel poz olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha pipi varmış.. fotoğrafı çekenin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 eywss balon aquila said: genc erkekleri sasirtip tuzagina dusurmek icin mukemmel bir gomlek secimi. sükrü adında olgunlara dair sansım yok biliyordum=/lanet olsun.bi de selin var zaten iliğimi ömer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 rica ederim ciddi bok atmaya uğraştım ama bulamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sufle said: irin said: selam gömlek sayfa başına taşıyalım. gömlek (tu) irin (tu) saç modeli (tu) öptüm.bay. ooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweinsteiger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pipi nedir yau ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Dynun said: sufle said: irin said: selam gömlek sayfa başına taşıyalım. gömlek (tu) irin (tu) saç modeli (tu) öptüm.bay. ooooh kafanın üstüne yaşlı poposu çizmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pipi demiş ya kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Schweinsteiger said: pipi nedir yau ? hadi ordan kandırıkçı ne olduğunu biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 irin said: selam gömlek kiz arkadasim muhendis gomlegi giymemi yasakladi ya ahahaha bende oysa gomlek icine okul isimli tshirt giyip onumu acmak istiyodum o kadar sene yildizda okudum yapamadim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 irin said: selam gömlek GÖMLEK!!! (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BonePART said: irin said: selam gömlek kiz arkadasim muhendis gomlegi giymemi yasakladi ya ahahaha bende oysa gomlek icine okul isimli tshirt giyip onumu acmak istiyodum o kadar sene yildizda okudum yapamadim cunku oha muhendis olmayan kız anlamıyor bu gömlek davamızı berkaycım. gerci çiftlerin ikisininde muhendis olması da sakat,birbirimizden gömlek haraslıyoruz biz ki pek hos bişi deil esasen. @dynun ve altuğ eyvallah canlarım sayın oğulcan,pipiyi gormemek için direnme,herkes bigün o pipiyi farkedecek sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 irin said: BonePART said: irin said: selam gömlek kiz arkadasim muhendis gomlegi giymemi yasakladi ya ahahaha bende oysa gomlek icine okul isimli tshirt giyip onumu acmak istiyodum o kadar sene yildizda okudum yapamadim cunku oha muhendis olmayan kız anlamıyor bu gömlek davamızı berkaycım. gerci çiftlerin ikisininde muhendis olması da sakat,birbirimizden gömlek haraslıyoruz biz ki pek hos bişi deil esasen. @dynun ve altuğ eyvallah canlarım sayın oğulcan,pipiyi gormemek için direnme,herkes bigün o pipiyi farkedecek sdfghj kiz arkdasimda muhendis hatta elektrik muhendisi oda ahaha sanirim bunalmis gormekten muhendis gomlegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 irin amma incesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tayt gymis ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar