Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D
Mesaj tarihi:
@aquila, kız oldugunu düşün ve sly ile yatıyosun.
yorumunu bence bi daha gözden geçir euhe.
sly'a kötü bi lafım yok ama bazen ben bu tür sorunlar yaşıyorum ehhe(boy kilo hayvanlık)
Mesaj tarihi:
abi ben sizi bilmem ama boy kilo falan bahane değil nazik davranamamak için. evet kaslıyım, yıkarım burayı falan lakin herşeyin bi adabı var, bayanlara selam ederim.
adsffds.
Mesaj tarihi:
ben de acaip kaslıyım ya. ama her kasımdan acaip bi naziklik bir kibarlık bayanlara karsı.zaten hastam cok ama tek eşlilikten yanayım, o yüzden pek bi iddiam yok burlarda.
kızlar sly'a selam edin.
Mesaj tarihi:
SimapesieL said:
off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D

fake e yatmak böyle bişi olsa gerek
Mesaj tarihi:
benim de anlamadığım bu adamın varlığına inanabilip te bunu söyleyen kişiye inanmaman. :D ister inan kardes ister inanma. inandırmak zorunda da değilim ha zokayı yuttun o ayrı :D
bu sözüm bliwyig e alınmayın arkadaslar
Mesaj tarihi:
dominic said:

dominic kahinmiş meğerse
22 sayfa önceden görmüş bu anın gelişini^^

SimapesieL said:
Mesaj tarihi:
SimapesieL said:

ılan beni bile inandırdın ya allah cezanı kaldırsın senin

pıheey
Mesaj tarihi:
ben yanaklarına bakıp o kanıya varmıştım sdsa
gerçi geçen gün kuzenim bilgisayarın ekranına bakıp basık gösteriyo lan bu beni demişti ondan da olabilir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...