SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ahaha şapka niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 @aquila, kız oldugunu düşün ve sly ile yatıyosun. yorumunu bence bi daha gözden geçir euhe. sly'a kötü bi lafım yok ama bazen ben bu tür sorunlar yaşıyorum ehhe(boy kilo hayvanlık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 redingot mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Jedi said: @aquila, kız oldugunu düşün ve sly ile yatıyosun. her gece yatagima girerken dusunuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 http://www.antalyagazetesi.com/images/haber/779.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 olayı bu kadar iyi açıklayabilecek başka resim yok. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 2 yıl önce consa çarpma cüretini gösteren kamyonun son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 abi ben sizi bilmem ama boy kilo falan bahane değil nazik davranamamak için. evet kaslıyım, yıkarım burayı falan lakin herşeyin bi adabı var, bayanlara selam ederim. adsffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben de acaip kaslıyım ya. ama her kasımdan acaip bi naziklik bir kibarlık bayanlara karsı.zaten hastam cok ama tek eşlilikten yanayım, o yüzden pek bi iddiam yok burlarda. kızlar sly'a selam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 SimapesieL said: off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D fake e yatmak böyle bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben anladıydım zati hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 inanmiyoraaam fakemiş =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 benim de anlamadığım bu adamın varlığına inanabilip te bunu söyleyen kişiye inanmaman. :D ister inan kardes ister inanma. inandırmak zorunda da değilim ha zokayı yuttun o ayrı :D bu sözüm bliwyig e alınmayın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 tanrim kendimi fight clubda gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Cons said: http://www.antalyagazetesi.com/images/haber/779.jpg of ahahahah. nası bi adamsın sen abicim yeav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dominic said: dominic kahinmiş meğerse 22 sayfa önceden görmüş bu anın gelişini^^ SimapesieL said: off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 can kilo almışın biraz sanki yoksa benim ekran mı geniş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 SimapesieL said: off bea arkadaş sonuna kadar dayanacağım dedim ama yok olmuyo. böyle bi adamın varlığına nasıl inandınız anlamıyorum trollledim bea trolledim. adam rapçi mitoloji hayranı elbistanlı maraşta büyümüş balık çiftliğinde çalışıyor tam bir abaza. siz de bunu yiyorsunuz? bliwyig mesajların terbiyesizlikti ayrıca belirteyim. yiyenlerin başında da sen geliyorsun. kızları felan tanımam kusura bakmasınlar ama bu karakteri yediniz! bu acc de benim değildi. hade eyw. Ayrıca en büyük cimbom ;) Bunu da yiyen fenerli arkadaşa ithaf ediyorum :D ılan beni bile inandırdın ya allah cezanı kaldırsın senin pıheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ardeth said: can kilo almışın biraz sanki yoksa benim ekran mı geniş lan abi foto da enine geniş de kilo almadım da omuzlar geniş benim ondan. dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 can palto çok güzelmiş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben yanaklarına bakıp o kanıya varmıştım sdsa gerçi geçen gün kuzenim bilgisayarın ekranına bakıp basık gösteriyo lan bu beni demişti ondan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sly-One said: cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 buarada fotoğrafın ismi yeni dikkatimi çekti. yorum yapmadan bitiriyorum bu mesajı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar