pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 biliyosun bari tam bil HAYRET BİŞEY YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha smileyler ile yazı yazmıştım olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.lolcats.com/view/32162/ unutmiim diye buraya yazıyorum SARIAAAA nın lolcats linki ama daha kabul almamış bu arada kedinin adını bilmiyordum VAY AK yazdım :sevimlismileyyokvarmışgibidavranın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kedinin adi da vay ak olsun seni mi kiricam SARIAA. link icin de teskur ettim, dun bulmaya calismistim olmamisti =P gunaydin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sayenizde kedilerden nefret edicem yakındır. ne bu kedi çılgınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 naber kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben nefret ediyorum zaten. görünce çıldırıyorum artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 idare eder işte yola çıkıcamda ne zaman belli değil hala. kahvaltı bekliyorum. senden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hamdolsun ya iyyim kavalti falan yapcam yeni uyandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 beeeeen sabah 8 lered kaltım sonra tekrar yattım 11 de kalktım yoksa 8 de ayakta olsaydım kahvaltının toplanmasına yardım etmek zorunda kalacaktım oteldeyim ha çalılytırıyorlar beni bak şimdi mekanı bana bırakıp belediyeye gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben calismiyorum dotumu yaydim butun gun uyyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kediler(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kediler super hayvanlar, cok guluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MGw18CG2dUk ahaha çok tatlı bu da watch?v=MGw18CG2dUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kızın diğer adı little miss giggles heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ulan otelde calismakta ne war mis gibi is mis gibi hava aksam sarap balik ben sirketteyim gotum dustu sabahtan beri istanbulu dolandim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yani evet benim açımdan öyle de bizim hatun 7 de kalkıyor kahvaltı hazıtlıyor.. derken darbe yaptı dedini anlatsın: sabah 7 de kalk kahvaltı etmeye vakit yok, müşteriler uyanmadan kahvaltı hazır olmalı! koştur,koştur büfe kur,masakur,yumurtadır ,kaşardır,salamdır,reçeldir,sırala,eksikleri tamamla...9 herkes kahvaltıda,...o yokmu?...bu rafadanmı?,aç açına hizmete devam başka bir arzunuz? sonra çıkışların saati hesap kesimleri,temizlikçiye günlük propram ver, koş arkasından sık sık kontrol et, yok ütü olmamış, yok toz almayı unutmuş,yok boşalan odada sifon bozulmuş...arada gelen telefonları cevapla,rezervasyon al defalarca aynı teraneyi tekrarla telefonda öyleki rüyalarında aynılarını tekrar sayıkla!gelenlerede defalarca anlat nerde yenir,neresi gezilir,her hafta bir süpriz olur,biri gününü uzatmak ister ama baştan rezervasyonu 2 gecelik yapılmıştır,3.gün istesede oda başkasına rezervelidir! Öteki çift yastık, beriki inceyastık der.gece 12den sonra telefon çalar biri gene fiyat sorar! ortalık sakin 10 dakika odada ayaklarımı uzatim desen mutlak biri gelir fırlarsın odadan. kahvaltısı biter temizliği başlar,temizlik biter çayı başlar,çaydan sonra akşam ne yapsak soruları başlar,gece olur avluda şarap keyfi başlar 7 de kalkarsın özetle bakarsın gece 12 olmuş ve sen kendine 1 saat ayıramamışsın! denize 200metre mesafede denizi göremezsin,3 günde 1 kez 2 saat denize gidebilirsen şanşlısındır bir haftada! ve işin en kötüsü senin yapamadığın herşeyin gözünün önünde başkaları tarafından yapılışını seyretmendir...nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi.. rage e girdi kustu WoT çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi turizm okuyorum ben okadar ıyı anlıyorumkı senı mıllet hem tatıl hem ıs sanıyor sektoru ama ıskence ıskence vallahülazim millet testisi yayar keyfine bakar sen anlında ter sağa sola kosturursun :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 coamenel said: kediler(td) Kesinlikle. (tu) (bu kedilere değil senin söylediğine.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ehe hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hiç çekinmeden en spastik fotoğrafımı koyucam. heyecanla beklesin herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 heyecandan çişim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bakalim naz bu fotoda ne renk olucak bi beyaz bi cagla sikel oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar