fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 zeynepciğim Dostoyevskinin - Suç ve Cezası var onu okuyabilirsin. Tarkovskynin - Stalkerı var izlemen için bi de Herve Bodilis'in Russian Instutute var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bir de Lev Landau'nun Teorik Fizik serisi var. Bir baş yapıt adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 suç ve ceza kaç ruble fede? yarın gidip alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ardeth said: ivme nano kuantum cebir top ahahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 devlet dağıtmıyor muydu onu nihan? yanlışsam düzelt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 15000 çocuğa gönderiyolar kitapta o da 3 aylık kira yapıyo. ordan hesapla heralde 50 ruble filandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://2.bp.blogspot.com/_hE0TRpE-p8U/SG0oSzWH4iI/AAAAAAAAGrE/ER-R-VotP_U/s400/492254640.jpg http://3.bp.blogspot.com/_hE0TRpE-p8U/SG0oSva9C3I/AAAAAAAAGq8/FHrxpIsQKes/s400/151598604.jpg reklam çekimlerimizden bir kaç görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 burtonesk said: suç ve ceza kaç ruble fede? yarın gidip alalım. çıkarken redingotlarınızı giymeyi unutmayın. ivan petroviç ve anna kareninaya selamlarımı iletin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 raskolnikov "mujkz:)" diyor herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rasko kankamı ne zamandır göremiyorum zaten. kaç vakittir oturup bi ağız tadıyla vodka içemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 yiğit cannavaro 2. resimde kütükle iyi sevişiyo tam adamını bulmuşsun kendine yakıştırcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 fede sen raskoyu boşladın boşlayalı razumihin evden çıkmaz oldu. bilemiyorum bir ara ziyaret et istersen. ayrıca bi de kız mevzusu filan var diyorlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya ben ona çok dedim, olm o kız hasta dedim, gel sana sağlam bi kız bulalım dedim. bütün parayı da kız yatırıyo zaten it. razumihini hiç sevmiyorum abi. o kadar yavşak bi adam olamaz. gördüğüm yerde kusasım geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 öyle deme. sen zor gününde raskonun yanında değilken o hep onun yanındaydı. yiğidi vur hakkını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 konuşurken bile sıkıldım lan nihan. sevmiyorum rus edebiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Karag8z said: hani şöyle yukarı bakan bir kız resmi vardı kimdi o? onu gördüm bugün .. alışveriş merkezinde yürüyen merdivende aynı pozda :) Mortis said: urmesque dir o. mümkün tabi böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben de sıkıldım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 urmesque said: Karag8z said: hani şöyle yukarı bakan bir kız resmi vardı kimdi o? onu gördüm bugün .. alışveriş merkezinde yürüyen merdivende aynı pozda :) Mortis said: urmesque dir o. mümkün tabi böyle şeyler. Bu ne bu ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ben de ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahah sinan o velet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 khala ağır gay çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 albüm coşmuş gercekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 n eden allahım neden? e traflarda yokken ema çoktur deliren z amanım yok takılamıyorum sık a zar azar bakıyorum ama yok tık m amamih ne zaman uzaklarda olsam a lbüm oluyor neşeli bir balçık n eden allahım neden ben varken yok tık a layınız buradasınız geceleri l ollemeler, trollemeler birbirinizi b ütün akşam esmiş kavak yelleri ü mitsizcesine saldıran başarısız trolleri m aymunun poposuna girmiş gördüm ertesi günleri d üttürü dünya, ha-ha-ho-ho geceleri e y allahım neden ben burdayken yok tepişmeleri o y anam oy, vay bana vaylar bana l üzumsuz siyasi tartışmalar bana m ümkünsüz aşklar, onarımsız kalpler bana a mansız garbıc threadler benden yana s abahlara kadar eğlenceden kusan kusana a ğlayan dissleyen yanyana m utsuzum allahım neden eğlence yok bana e ma diyorlar sen yaşlısın ğ kıvamında olmuş boktan hayatın l ütfen anacım pls köşene çekil, ordan bakın e şeleme gençleri, dursun bu hayasızca akın n eşeli de olsan ruhun genç de olsa naha budur yaşın c ezandır geceleri kanepeyle bütünleşmek, vücudun yorgun e ama neden allahım bütün gün work suxken pati suskun o lmaya ki bir başarılı troll kendini göstersin l avuk lavuk postlar forumu şenlendirsin m aaile tüm paticik gülünsün eğlenilsin a yarlar uçuşsun havada, kuzenler masadan devrilsin s açılsın şakalar, 4chandan bin beter modlara girilsin ı lgıt ılgıt saçmalık rüzgarları savursun sizi geçirsin n ümayiş kopsun herkes gülmekten delirsin a man be allahım neden, neden hep ben yokken eğlenilsin k ırgınım trollere, ayarcılara, elitlere a rkamdan iş çevirip ben yokken gülenlere r erörerö dillenenlere, cevap verenlere ş air ema der ki allah cezacığınızı vere ı şığınız söne, internetiniz süne, pinginiz göğe ere y apamayın şakalarınızı emanız yokken güle güle ı rgat gibi çalışan emanız yorgunluktan bayılırkene m adafaka allahım, neden ben yokken bu eğlence ! ! ! 1 ! bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 O_o süper nutkum tutuldu okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar