elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 MADBOY said: dory said: ohaaa bu kermit mi kanka burda cok tatli cikmissin ben diyim sen boyle ol oha cok yakisikli burda gulus falan on numara yazik etmissin bro =/ Sempatikti zamaninda, hayat onu yonttu, kesti bicti, delik desik etti, yorgun, argin, huysuz, dertli bir gokalp olarak onumuze yeniden koydu. peki ya o sofradaki arcopal tabaklar, bizim evdede hala var onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ha bu arada http://img406.imageshack.us/img406/5783/p1010291.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bak bu resmi ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bende aksine resmi ufak gorunce koydumg gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yok bence konuyu değiştirmek iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahmetten sonra bi resim koyyim dedim bu arada profilden burnum ne hasmetli yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kemerli diyolar galiba onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ROMALI BURNU http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_nose bi sezarda bi bende war yarabbim "The Aquiline nose and its rarity is often perceived as an attractive feature by modelling agencies and artists alike. Its unique character embodied the Pre-Raphaelite ideal of male beauty." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 önemli işler konuşulur aile sadeti... arkada teyzem tarafından saçı çekilen insan benim twilight tarzı, vampirlie ayrı bi boyut getirdim o derece kafama sıkar giderim... ben buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bonepart burnunun kendi iradesi var bence. Arada fikir falan danışılır o burna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 allaha sukur hasmetli bisi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 haşmetli diyince hürmetli geliyo aklıma ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: ROMALI BURNU yok lan direk şu: said: A Person such as a Jew, Or Aj that has a big nose which intakes large amounts of oxygen,for the sole reason of it being Free. "Jew Nose Stop Taking All The Air" "Arrrrr it just poked me in the eye" Old Man - "Oy Vey! You put a whole in the cake when blowing out the candles!" Man - "Oh, sorry. That was my Jew Nose." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Roman Nose roman sezar burnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 BonePART said: ha bu arada http://img406.imageshack.us/img406/5783/p1010291.jpg cok sirin cikmissin ilyas, aman da aman ^^ @xunn dostum kalpli emogirl fotolari olan hatun ben degilim sensin =( ayrica senden daha kasli oldugum gercek, tricepsim var bardagi da dik yan, duvara paralel, yere 45 derece, vsvs her turlu kaldirabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 saol duriyem super hissediyorum kendimi bazen sayende ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dory said: @xunn dostum kalpli emogirl fotolari olan hatun ben degilim sensin =( ayrica senden daha kasli oldugum gercek, tricepsim var İntihar sebebi derdim, adamın alınacak kadar bile erkekliği yokmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Cuce said: iyide xunn'ın yetemenkliği dorynın tırtlığını golgelemesin tirt sana benzer manyak mi ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne dorynin olmayan hirtligi ne de xunnun yetolugu, cücenin lamerligini gölgelemeye yetemez ama, o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Merhabalar, Güncel başlıklarda fark ettim şimdi albümü. :) Elimin altındaki notebook'da atabileceğim en düzgün fotoyu yolluyorum. Yakında daha güzellerini paylaşabilmek üzre.En arkada bulaşık yıkayan benim bu arada. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 eregorn2 said: önemli işler konuşulur ORDA NEMO VAR AHAHAHAH dostum replerimi aldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 içi doldurulmuş nemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bende daha buyuk nemo var ben kedis ve arka planda bakislariyla gonullerin krali nemom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oohhs cok güzel cikmissin askus cidden, ama loser pozumu hacilamissin, ama sana herseyim feda ossun yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o da içi doldurulmuş nemo canisiniz bari yeseniz boşu boşuna öldürmüşünüz hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar