Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben de gugıldan aratıp yaptım onun aynısını da olmuyo be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Fistan said: benim gözlük de iyiydi ya =( seninki ekoldü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 dory said: Fistan said: benim gözlük de iyiydi ya =( atmissiniz o guzelim gozlukleri yaf. o gözlük değil ya 773. sayfada mı ne var benim bi foto ordaki gozluk Dynun said: ben de gugıldan aratıp yaptım onun aynısını da olmuyo be :D abi parantezleri koymuyosun Örnek: 05062345678 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 özcan iyice salak yerine koydun :) tabiki parantez yapmıyom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 utopia said: vaniLLe said: dory said: ya ama hep boyle utandiriyosun =)) fotograf koy da gozum gonlum acilsin ilyas gül yuzunu ozledim. bak ya. bana diyen kadina bak. iki madalyaya deil, iki iltifata gittin. affetsen de gelmem. dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere....,,, aquila said: hicbiri selinin, niyanin, nilin yerini tutmuyor. sen de mi brutus? beni en sona yazmis. hem de tek degilmisim. git ya git. fabersükrü. yapma ama nil, paylaşımcı ol lütfen. flkjf. olmaz! al senin olsun istemiyom sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kullanmadığınız karıları atmayın lan bana verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sie lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 artıkları verin lan. pls. muhtacım sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 geri dönüşüm kutusu gibiyim diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 evet aynı zamanla winrar gibiyim sıkıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ooo başka ne özelliklerin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aklıma espiri gelmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 YETOLUK. ehiehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 benimde varmış http://img217.imageshack.us/img217/6240/foto1237.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 vaniLLe said: YETOLUK. ehiehi. bu lafın altında kalcana devamını biliyon fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sarhoş olayımki bişi hatırlamayım diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Werewolf said: vaniLLe said: orta parmagimi incitmistim, bu da onun eseri iste öyle. Geçmiş olsun :(:(:(:(:(:(:( hahahaha ahtapot sargı diye buna derim :D ama güzel güzel geçmişde olsun spo da spo BETON BETON adsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Birazcıkda ben koyayım foto sdfds http://img29.imageshack.us/img29/9210/mert5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 vaniLLe said: utopia said: vaniLLe said: dory said: ya ama hep boyle utandiriyosun =)) fotograf koy da gozum gonlum acilsin ilyas gül yuzunu ozledim. bak ya. bana diyen kadina bak. iki madalyaya deil, iki iltifata gittin. affetsen de gelmem. dal rüzgari affetse de kirilmistir artik bir kere....,,, aquila said: hicbiri selinin, niyanin, nilin yerini tutmuyor. sen de mi brutus? beni en sona yazmis. hem de tek degilmisim. git ya git. fabersükrü. yapma ama nil, paylaşımcı ol lütfen. flkjf. olmaz! al senin olsun istemiyom sdfj. Bu muhteşem bir alıntı ya. Alıntılar içinde alıntılar falan var. Böyle uzaktan bakınca tablo gibi. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 @helcaraxe; gökdelen - gecekondu tablosunun yani sira, o ne bakis öle lan ''nabeer tifil'' der gibin adeta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 t-shirt = 20 euro canta = 25 euro vs. vs. bakışım = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sexsi = 5 para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 o bir fenomen! ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ahah geçenlerde koyduğum stüdyo fotoğraflarına bunu eklemeyi unutmuşum, çok acıklı bir espri yapmışım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar