pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 deno çok yakışıklısın çemenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 timden sonra en yakışıklı 2. pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bi kere forumun en yakisikli erkegi AZMO. hatta sadece yakisikli degil mukemmel de ondan sonra da emre var, simdi bi de babacum'u ekliyorum cokyakisikliadam list'ime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dory said: ben forumun hic bi kizina yavsamiyorum, yazmiyorum. basim da bagli degil zaten nil'i de 2 3 sayfa once terkettim. selin BACIM hoskiz, allah(cc) sizi bi omur mutlu etsin. gozde kizim da hosmus onu da cok begendim benden once davranan varsa mutluluklar yoksa talibim. hadi lan dory-vanille aski öle cükko birsey degil, bitiremezsin bu kadar kolay kadin. YÜRÜDÜGÜN YOLLARDA YÜRÜYYEYYIM YALVARIRIM BIRAK BEN GELEEYIM CANIMI ISTE FEDA EDEYIM YÜRÜDÜGÜN YOLLARDA YÜRÜÜYYYEYIM OLMAAAZ SENSIZ OLMAZ ASLA CAN DAYANMAZ X2 NEEERDESIIIN BENI UNUTSUN DEMISSIN NERDESIN BUNU SEN DIYEMEZSIN!!! SENI UNUTMAK KOLEAY MI BENI BAGIRTMAAK KOLAY MI SÖYLE NERDESIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi MESENE ILETISINE YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 halıyla aşk yaşadığım bir fotoğraf buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ıy burrnum kaşndı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vaniLLe said: BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi MESENE ILETISINE YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA ben kadına baktım mı gözüm gibi bakar ilah gibi taparım ama ki yanlışıını görmiyim anam avradım olsun ayırmam bir bidon benzin döker bir de kibrit çakar çatııııır çatıııııır yakarım gel görkü dedim ya gülüm benim titleim olmasa da delikanlı gibi aslan gibi yüreğim var hala parmağında bir yüzüğünü tasıyorum hala parmağımda bir yüzünü tasıyorsam bu seni sevdim anlamına gelmez bu ona baktıkça sana olan kinimi sana olan hırsımı anca yıllardır içimde büyüttüğüm öfkemi bir an bir dakika unutmamak içindir gülüm unutma sen beni garbageda bi yavsaga albumde bir repe birde beş para etmez bir madalyaya ULAN! ewet senin için ensesi kalın cebi para pul dolu yani sana göre bir bey ama dedim ya gülüm param pulum olmasada aslan gibi delikanlı gibi yüreğim var gülüm benim için ciğeri beş para etmez bir şerefsize sattın beni onun için git git git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 me&bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 SIFATINAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 seksi olduğum kadar küstahımda, kelimelerinize dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dory said: vaniLLe said: BiR DAHA BENi ARAMA SORMA UNUT GiTSiN HERSEY BURADA BiTSiN DiYE YAZMISSIN SONRA HERSEYiNi ALIP KAYBOLMUSSUN AMA, AMA BiR SEY UNUTMUSSUN UNUTTUGUN SENi MESENE ILETISINE YAZMIS UNUTTUGUN SENi KENDiNE YAZMIS UNUTTUGUN SiMDi SORUYOR SANA SENi UNUTMAK KOLAY MI BENi BÖYLE BAGIRTMAK KOLAY MI AMA SUNU HiC UNUTMA PESiNDEYiM ASLA BIRAKMAM ASLAAAAAAAAAAAA git git git KAL GITME KAL O GIDISIN KOR BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eeeeeeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 neeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kıskandım kendiliğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kesin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 wildpervert said: me&bro lan birine benzeticem bi tane filmde ama kim bi hatırlasam varya of sabaha kadar düşünürüm şimdi bide arkadaki elemanın saçlarına kurban ya dümdüz lan ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oha haftalardır bir lezbiyen muhabbetidir bıkmadan usanmadan dönmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 senelerdir var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ASYAAAA NOLUSUN GERI DONNNN ya ayrica ben naptim sanada birakip gittin be kadin cocuk sevdik kiskandi anadolu kadini iste toprak gibi sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://cs.brown.edu/~ilke/denge.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/sevgi.jpg ikinci resim ozellikle cok duygusal, osmana burdan selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ikinci resmi gordum, Osman'in kapisina cicek birakacagim. Adam SEMPATIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi bu arada ilk resimde arkada bi kiz kendi kicini avucluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar