pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 antalya evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 gelcen mi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ağustos başında evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahuaha karikatür çok iyi ya. adamın tespitlerine bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aman çohvarmış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 utku tırt bi insan yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sina kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 her gün beachpark isterim utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 iktisat, sınırlı kaynakların sınırsız arzuların tatmini için tahsis edilmesi ile ilgilenen bilim dalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 evet biliyorum atıp tutmayı biliyosun alın şu fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pogodi said: her gün beachpark isterim utku tipik antalyalı görgüsüz bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: utku tırt bi insan yanlızooo kavgayı bırak savaşta söylenmez sdfgh ginaly said: irin said: bak tırstı yok ortalıkta,ya da f5 tuşu bu sefer kırıldı.burda dededen nineden antalyalı insanlar var tutmuş 07 gençlik topluyor paşaam dfgh 20 gün sonra antalyaya geldiğimde kaçacak delik ararsın artık başak. meltemi ateşe veririm. yaparım bunu.olm o meltem var ya cok tehlikelidir,dogma buyume oralıyım ordan biliorm,elimizde cok fena teyzeler bonus olarak da dedikodu seven kuaforle,jazzcı bakkal var.harcatma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ardeth said: utopia said: ayarlar. ginaly said: ayarlamaz. Doğru cevabı veriyorum. Kızın kendi sevgilisi varsa ayarlar, yoksa ayarlamaz. kız kendisinden güzelse de ayarlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: pogodi said: her gün beachpark isterim utku tipik antalyalı görgüsüz bayan. kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben götürürüm seni beachparka cansıncım, bakma sen ona. bizi adam yerine koymuyor kendisi artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 konuyla ilgili olarak. ben kendi işimi kendim görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 pogodi said: kermit said: pogodi said: her gün beachpark isterim utku tipik antalyalı görgüsüz bayan. kes sen kes. antalyalı. görgüsüz. ukala. aaaahhh daral geldi ya bu kim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yemekte tavşan rosto vaaar (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sus ve yahnini bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hep yahni yemek istedim nası bişey acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 katolik masasında aile yemeğinde gıcıklık yaptıktan sonra susup bitirilmesi gereken birşey o kadarını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi de frp kitaplarında bütün hanlarda günün menüsü olan bişeydir yahni hep de yağlı ve ağır olur böyle bulamaç falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yahni nedir bilmiyo musunuz lan patatesle parca eti uya atip pisirirsin o iste bide bazi yerlerde nohut yemegine yahni denir inglizcesi stew iste sulu yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tüm gizemi bozdun abi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar