Arma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 dasaaa said: Arma said: Baktım. Sensin. Boşa laf etmişim. Yinede sen bilirsin. Yazınca mutlu oluyorsan bize laf söylemek düşmez. Daha önce "dahi anlamındaki de ayrı yazılır. dikkat lütfen" dediğim biri vardı. Sanırım sen o sun Arma!! saçmalıyorum tabe.. Yok yav baktım şimdi benmişim o :]. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Arma said: dasaaa said: Arma said: Baktım. Sensin. Boşa laf etmişim. Yinede sen bilirsin. Yazınca mutlu oluyorsan bize laf söylemek düşmez. Daha önce "dahi anlamındaki de ayrı yazılır. dikkat lütfen" dediğim biri vardı. Sanırım sen o sun Arma!! saçmalıyorum tabe.. Yok yav baktım şimdi benmişim o :]. sdfsdg FUCKING GRAMMER NAZIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yav arkadaş, ne taktınız şu adamın ingilizcesine. Herkes bi hatasını kolluyor. Bırakın yaa. Tamam hepimiz süper ingilizce biliyoruz da, sıkmadı mı artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 0ne, seri katillere benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Belkide öyleyimdir,nihahahaa. *Yaşasın Kötülük* Edit:şaka şaka sadece dotada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Auhahaha,helal.Bi zamanlar 6600'a program yükleyip yapıyoduk böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 milleti pikniğe götürdüydüm lan mangalıda ben yapıyom ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aga bacak protez mi somalilerin bacağı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hacı bacakları bi şekilde kalınlat kas yap bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 büyük çaltıcak mı lan ora? topçam mı yoksa? ulan en amele mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yoo. fildişi sahili olm orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fildişi sahillerinde piknik,hmm.Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 eet zorunamı gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 agresifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kompleksliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 o hiç olmadı lan. kompleks felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ekşi sözlük yazarıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 almıyolar oraya beni hep üye oluyom almadılar hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 nesin lan sen bacaklar da çırpı gibi mangal gibi yürek var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BonePART said: Arma said: dasaaa said: Arma said: Baktım. Sensin. Boşa laf etmişim. Yinede sen bilirsin. Yazınca mutlu oluyorsan bize laf söylemek düşmez. Daha önce "dahi anlamındaki de ayrı yazılır. dikkat lütfen" dediğim biri vardı. Sanırım sen o sun Arma!! saçmalıyorum tabe.. Yok yav baktım şimdi benmişim o :]. sdfsdg FUCKING GRAMMER NAZIS! grammar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 one askerde sana ne yapıyorlar git bir revir psiko yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 anam sayfayı bi açtım ezel geldi korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 forgiver said: one askerde sana ne yapıyorlar git bir revir psiko yap Merak etmeyin abi yarın öğlen vakti itibariyle en az 1 yıl görmiyiceksiniz.Takmayın bu kadar yani,az relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar