MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Saeros said: kendime verirdim lan tabiki Bana ver.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Saeros said: kendime verirdim lan tabiki
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 screwy said: Saeros said: kendime verirdim lan tabiki Ya yarim saattir bana ver diyorum, ziyan olmasin yavuz.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Saeros said: kendime verirdim lan tabiki like a boss?
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 utopia said: evilmaddox said: utopia said: evilmaddox said: utopia said: aynı gömleği giymişsin. ıyy pis dedik vermedik rep. Aynı gömlek mi? Oha renk körü!? sus bana cevap verme. irinim haklı. Höyt! Evet pis bi insanım ama gömleklerime laf ettirmem! O kadar rengarenk seçtim onları ben!! RAWR! dostum bozuk para gibi harcarım seni, ederinle kendime gömlek alırım...sdf. Argadaşım, sen gel bahıyım şöyle kenara. Nedir senin derdin, bak önce o eli bi indir bi... İndir lan! RAWR!
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oh be combo breaker geldi sonunda, gidişat iyi değildi
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 quotelamaktan ban yiyeceksin...piramit yapma...hfgh.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 size vereceğime çalı çırpıya sürerim diyeydin yavuz o zaman çelik ayna olurdu
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 rio plajlarından yeni resmim ————,,;;;;;;;;;;,,, ———,;;;;;;;;;;;;;;;;;, ——-,;;;;;;;;;;;,)))),))),),,;; —–,;;;;;;;;;;´————-|))))))))))))) —-;;;;;;/-)´´————–/,)))(((((((((((( —-;;;;´-,.————-~|-´´—)))))))))))))) ——/—–/,————|——–(((((((((((((( —-/´——–———_/~´——-´)|())))))))))) –/´————´—–/———´o_/)))(((((((( /—————-/´´´´-(___—-/–()))))))))))) ————,—–———–——-((((()((( ———–´——,———|´—–))())))))
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Fotoğraftaki grenleri temizledim ,,;;;;;;;;;;,,, ,;;;;;;;;;;;;;;;;;, ,;;;;;;;;;;;,)))),))),),,;; ,;;;;;;;;;;´ |))))))))))))) ;;;;;;/-)´´ /,)))(((((((((((( ;;;;´-,. |-´´—))))))))))))) /;;;/, | (((((((((((((( /´ _/~´ ´)|())))))))))) /´ ´ / ´o_/)))(((((((( / /´´´´-(___—-/–()))))))))))) ((((()((( ———–´——, |´ )())))))
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kermit pozu verdim http://img14.imageshack.us/img14/1881/picture0032r.jpg
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 gözlerin benimki gibi değil ama benimkiler çökmüş hatta göte gelmişim hgaliba
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sina'nın gözlerinin çökmesi fizyolojik olarak mümkün değil power word: fizyolojik cooldown left: 364 days 23 hours 12 seconds
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 fizyojik gözlerim var benim tam gözlerimin altını gösteren bi ss koycaktim ama bozmayım hadi pavır vördünü sdf
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 gökalp sen sakallı iyiydin be mirim,noldu niye kestin?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 iş yüzünden değmezmiş ama bu müdürlerin hepsi ayrı mal
Öne çıkan mesajlar