kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 görenler 1 dk lığıona görsün levent görmeden silicektim görenler gördü çaktırma fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 d yerine .ya basmis yanlislikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 xunn said: Naz bir daha koy ben daha görmedim. LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ginaly said: xunn said: Naz bir daha koy ben daha görmedim. LAN Parselleme lan kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 süperim lan ben nabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 lan olm antalyaya yazın gelcen dimi sen gelcen gelcen seni bi rezil edeyim şöylede bi insan içine çıkama süperim müperim ne ayaksın lan sen viyanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 SIKIYOSA GEL LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 07 GENÇLİĞİ YIĞARIM LAN STADIN ÖNÜNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Haftada iki gün antalyadayım ben bu aralar. Geleyim alayım hesabını kurbaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 GEBERİN TOPUNUZ. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 E iyi işte süper çıkmışsın. My space açısını normal insan evladı gibi bakman kurtarmış ya, bakma sen bu çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dostum kotu cikmis diyen yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Şükrü kötü çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 xunn said: Haftada iki gün antalyadayım ben bu aralar. Geleyim alayım hesabını kurbaa. lan valla çalışıyom çalışmasam bi aragörüşelim diycemde izin günüme denk gelirsen ii olur jadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 teşekkür ederim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://img149.imageshack.us/img149/3610/truthaboutmyspaceandfeypy3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben de gelicem antalyaya, bi arkadaşa kız isticez fdjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 koydular lan bu fotoyu yada ben dejavu yaşıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Of Emre git bir sayfa önceye bak ya nasıl failsin. NAZ TAM MYSPACE POZU LAN BU ARADA HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 antalyaya gelenler daha önceden haber versinlerde görüşmek isterlerse benimle canımı yesinler osmanım gelmiş bi kere telefonum kapalıymış üzüldüydüm baya geri dönmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben haber eerim çok kişi olursa buluşuruz, havalar iyi orada şimdiden. Az önce buraya dolu yağdı, yıldırım düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 xunn said: Of Emre git bir sayfa önceye bak ya nasıl failsin. NAZ TAM MYSPACE POZU LAN BU ARADA HAHAHAHAHAH Kaynamasın diye koydum ben tekrardan. ginaly'nin #4'üne katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hava yanıyo denize bile girilir öyle yani çok kişide olmaz yani ben sabitimdir 3 kişi de bulabilirsen yanına ne mutlu sana ha senle napacam dersen keyfin bilir dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 napae said: ben de gelicem antalyaya, bi arkadaşa kız isticez fdjkl eet kız isteriz tabi düğünümede adreslerinizi yazın özelime davetiye yollıycam herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 NİKAH ŞAHİDİ OLACAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar