dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 olsa keşke.. yatmadan önce iyi gelirdi ya..
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Viktor said: zevksizler eski manitama benzii la
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 merve sevi daha bi şukela ama eski manita ile kendinizi avutmayın olm. yeni limanlara yelken açın artıkın!
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yüce almanlar bu tabiat harikalarını yerleşim yerlerine ad olarak koymuşlar! ne medeni, gelişmiş bi uygarlık! bakkala gittim gelicem değil, memeler straße'ye gittim gelicem..
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 kesin türk mahallesidir orası. bi de zoom yapabiliyomuyuz?
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dasaaa said: yüce almanlar bu tabiat harikalarını yerleşim yerlerine ad olarak koymuşlar! ne medeni, gelişmiş bi uygarlık! bakkala gittim gelicem değil, memeler straße'ye gittim gelicem.. -Hacı memelerde buluşuyoruz sen de gelsene. Ne hayallerim vardı =(
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 arkadaki benim tahmin edilebileceği gibi.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 GwindonSurion said: hadin kaçtım ben çarşıya gg bb
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Tüm Merve bilmem kimi sildim. İnadımı test etmek isteyen olursa hiç acımadan banlatacağım. 2 kere tatlı tatlı uyardım, illa mesaj silmem, atar yapmam, insan banlatmam mı gerekiyor? Demek ki gerekiyormuş.
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Fazla uzadı, yoksa bir şey olduğundan değil. Olsa koyanlar uçardı zaten. Yapmayın dedim, gene yapıldı. Gene yapmayın dedim, gene yapılınca sildim ben de. Demek ki tatlı tatlı denince olmuyormuş, ilkokul öğretmeni kafası yaşatıyorsunuz bana burda lan resmen sdf. Albüm millet KENDİ fotoğraflarını koysun diye var, o ablanın foruma üye olduğunu sanmam. Arada geyiğin yönü çeviriyor alakasız şeyler konuyor ona lafım zaten yok, boku çıkarsa ama ı ıh.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abla gelse kendisi koysa resimleri sorun yok yani ? fasfdsfd
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Cooldown ortamı yaratalım. sağdan sola; ben, bourbon, Zep. en soldaki karı da andrea mı neydi. salağan önde gideni.
Öne çıkan mesajlar