mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 xunn said: Denn said: senin kedin normalmis. ama sen anormal gözüküyosun^^ Seks tanrısı gibi yazacakken elinin sürçtüğünü varsayıyorum. seks goddess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Cuce said: kedı dıye foto koymus, kedının yuzu gozukmuyo kendınınkı gozukuyo. http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/Resim0542.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ahah tipe bak lan "lan nolii?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben oyle bişey yapınca bi anneme kufretmedigi kalıyo kedinin sdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 lan çok özledim son görüştüğümüzde patisinin altını boyuyodum, kaçtı elimden böyle minik minik patiler oldu koridor, yerim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 alın size hem kedinin hem sahibin anormal olduğu bir durum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 iviit bı da binim kidim http://img410.imageshack.us/img410/9392/hpim1330.jpg http://img11.imageshack.us/img11/4204/hpim0695.jpg edit: yanlış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 aynen kediye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bağa mı didin? bağa? bakışı var ahah aa gitti o foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kaldır o fotoyu dedi kaldırdım. kötü izlenim kalsın istemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 o zaman abuçiçiçiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mulgearın siyamı yaklaşık, dur hesaplayayım, 3 yıl (?) dır falan favorim. püsü hep gönlümün kraliçesi. sinanın kedisi de çokgzel, ama püsü ilk göz ağrısı. mulgearınki de siyam olaraktan ilk göz ağrısı. sinanınkinin vaftiz anneliğini kabullenebilirim ancak jdh. xunnun kedisinde problem yok da xunn darth vader maskesiyle örttüğü feminenliğini kazağıyla gözler önüne sermiş. karşımızda "darth vader gay olsa ne olurdu?" isimli bir tablo var görüyorsunuz. aynen bu kazağı giyerdi, elinde de kedisi olurdu jhdj. peki neden albümde wall of text? ben de bilmiyorum, ama yaptığım açıklamaların hepsinin yerinde olduğuna inanıyorum. albüme biraz ciddiyet katalım. evet. öpüyorum gözlerinizden. her zaman sizin olan; utopia ps: dinanın kedisinin de gideri var tabii (tu) sebastian, yazımı bitirdim, ışığı kapayıp çekilebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bir kedim bile yok, anlıyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 O kadar heteroseksüelim ki acıtıyor Selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 onu anladık da soru işaretin de mi yok? yıllardır öğrenemediğim bir şey varsa o da dahi anlamındaki de ile soru eki mi bir araya geldiğinde ne yapmamız gerektiğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 xunn said: O kadar heteroseksüelim ki acıtıyor Selin. Evet, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 xunn said: O kadar heteroseksüelim ki acıtıyor Selin. dar pantolon giyme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Çok net bir şekilde en güzel kedi benim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 pix or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Benim kalkıp kedinin fotoğrafını çekip, sonra onu bilgisayara yüklemem falan hiç inandırıcı şeyler değil bunlar Yavuz. Hele bu KOLTUKTAN HİÇ KALKMAM sdf. Ama şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Güneşin kedisi yönetir. Ben de şahitlik ederim. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Saeros said: pix or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Öyle beleşe güzel kedi göremezsiniz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar