Spidee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Amma meraklıymışınız milletin kılına tüyüne arkadaş.
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Kızlar Rasta'nın hastası; http://dotawarcraft.info/poze_big/Rhasta_Wallpaper.jpg
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şukadar tartışma arasında kitananın neden ingilizce yazdığına takıldım ben alla alla sende kestirme lehn saçlarını otur oturduğun yerde.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 rasta iyidir. güneş'in sakalları da iyiydi ama akıbeti ne oldu bilmiyorum. mahalle baskısından dolayı kesmişsen güneş, seni kınıyorum.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 valla ben bilmem ben kestirdim saçları asdf
khala Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.galatasaray.org/images/galeri/18/525/B_4bec79e19917e492e85ef1060e51bd4d.jpg bu akşamki maç üstte bi yerlerdeyim
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 khala said: bu akşamki maç üstte bi yerlerdeyim oyh:D "kuuufuuuureee karsiiiyiiiz" :D
khala Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 buldum kendimi yalnız arkadaşın kolu kapamış yüzümü :)
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Voys said: santral mi orası defansive İ.Ü Beyazıt merkez kampüs
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Voys said: özel mesajlık bi muhabbet degıl ya, hani ilk yaptırdıkdan sonra 1 hafta falan yıkanmaman gerekıomuş. bi de hayatın boyunca sabunla yıkanıomuşsun şampuan yasakmış. şehir efsaneside olabilir ama çok duydugum ıcın vazgeçtim kestirdim. yanlışsa da bugune kadar ogrendıgım en güzel yanlış bilgi :D çok mutluyum saçımı kestiğime çünk Topiği yemeyelim rasta muhabbetiyle demiştim ben gerçi, neyse. O bi hafta yıkamama muhabbeti şu şekilde: 1 - Balmumu yaptırırsan: Ertesi gün bile yıkarsın, zira her dread in üzeri eşşek kadar balmumuyla kaplanmış oluyo, istersen çitile. :D 2 - Balmumu yaptırmazsan: Gene ertesi gün yıkarsın, ama tek fark bu sefer tel tel atma miktarı biraz fazla oluyo. Daha sık tığlatman gerekir yani. Sabun yerine şampuan kullanma geyiği de açıkçası sana kalmış. Evet sabun saçlarda oluşacak o tel tel atmaları azaltır, ama aynı zamanda kafanda ciddi kalıntı bırakır ve saç derini feci kurutur. Ben babalar gibi Clear şampuan kullanıyorum mesela, mentollü falan oh ferah ferah takılıyorum. :D:D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 olm dinleme sen bunları boşver kafana göre takıl hayatını yaşa boşveeer
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 o clear mentollü yazın muhteşem birşey. fakat kışın duş alıp çıkınca titriyorum resmen. beynimle akciğerim yer değiştiriyo
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 üstte bi sayfa evilin saçlarnı konuşmuşsunuz, defensiv gelmiş "kız böyle yapılır agali" demiş hala devam ediyosunuz lan
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Hakkaten ha. Defensive taktik ver bize(bana)!! xD
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 eller falan,çarpılmış gibi bi görüntü olmuş.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 şu en yakın çocukta baksır mı var altında çiçekli yoksa ne o anlamadım ben
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 burdan arkadaşın garadia olduğunu anlıyoruz
Öne çıkan mesajlar