dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Vingthor said: bariz bir tanjantlık seziliyor
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 OOO O ZMN YENGE DİYORUZ YENGENİNDE MAŞALLAHI VAR HANİ.
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 MADBOY said: Nikahima alacagim. ben seni kız kardeşimin nikahına alacağım, ablan gibi sevgi besliyorum ulan. ikiniz de kabul etmemiş olsanız da jhdj.
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 utopia said: MADBOY said: Nikahima alacagim. ben seni kız kardeşimin nikahına alacağım, ablan gibi sevgi besliyorum ulan. ikiniz de kabul etmemiş olsanız da jhdj. TOO OLD DER BANA OLMAZ.
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 MADBOY said: utopia said: MADBOY said: Nikahima alacagim. ben seni kız kardeşimin nikahına alacağım, ablan gibi sevgi besliyorum ulan. ikiniz de kabul etmemiş olsanız da jhdj. TOO OLD DER BANA OLMAZ. hahahah dedi zaten de zamanında da bakalım ikna edicez jhjd
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kermit said: can bacanak oluyoz noluyosunuz? irani yakarim mahmoud.
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şükrü sen öyle amerikalarda takılırsan kaparlar böyle biz imam nikahını bastık bile finlandiyadan gelincede resmi nikah kusura bakma valla.
Öne çıkan mesajlar