fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 iç anadoluluda doğdum büyüdüm ama kendimi egeli gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ankara gene bembeyaz oldu. bana gene bi haller oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Migros poşeti lazım oraya şimdi iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 klişe pozlarımla geldim http://photoshack.com/albums/userpics/18944/lolzorz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sadece senin resimlerini görmek için giriyorum saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lan tek kaşınızı nasıl kaldırabiliyosunuz ben yapamıyom anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 haha yavuz olm senin bi reklamda falan oynaman şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fede said: ankara gene bembeyaz oldu. bana gene bi haller oldu arabanın yanında hırgız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 BloodyBeast said: sadece senin resimlerini görmek için giriyorum saeros ahah eyvallah kermit said: lan tek kaşınızı nasıl kaldırabiliyosunuz ben yapamıyom anasını satayım. denersen olur kanka, ben deneye deneye sol kaşımı kaldırmayı başardım mesela (üstteki gibi sağ kaşımı indirerek de değil hatta) (vaay) Mortis said: haha yavuz olm senin bi reklamda falan oynaman şart. teklif gelirse neden olmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eti wanted falan da oynar . bir de kız verirsin işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sağ kaş kalkıyoda solu yapamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 tam tersine ben de sağ kaşımı kaldıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kiz arkadasimla ben, dela'nin yaptigi bi yorum dogru yalniz fazla amerikali cikmisim lan, alseven convert etti sanirim. dil de disarda mi icerde mi belli degil zaten euhehu http://cs.brown.edu/~ilke/sabanci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kermit said: lan tek kaşınızı nasıl kaldırabiliyosunuz ben yapamıyom anasını satayım. ben şöyle yarım kaldırabiliyorum sdf http://img110.imageshack.us/img110/6726/picture0022.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 o tshirtten bende devar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Penthesilea said: dela'nin yaptigi bi yorum dogru yalniz fazla amerikali cikmisim lan harbi öyle böyle bi "yo wazzup adamım" havaları, kafayı arkaya atmalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ardeth biliyorum bu forumlarda yaklasik 100 milyon kisiye benzeltidin ama bu fotografta, gercekten bruce campbell'a benziyorsun. birisi beni bruce campbell'a benzetse cok memnun olurdum. sen bu konuda nasil hissediyorsun? hosuna gitti mi? sevgiler. dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 THIS IS MY BOOMSTICK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sabanci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dominic said: sen bu konuda nasil hissediyorsun? hosuna gitti mi? sevgiler. dom http://4.bp.blogspot.com/_yC6ZYBIs8Fc/SLS4uQiMnqI/AAAAAAAAAi8/Tv4GWDZ9tN4/s400/10045661A~Bruce-Campbell-Posters.jpg tanımıyodum kendisi tanımış oldum bu açıdan mutluyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 resim ve isim alakasız geldi :P saldırı falan yok, sakin. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 NE DİYOSUN ARKADAŞIM AÇIK AÇIK SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Masquerade said: resim ve isim alakasız geldi :P saldırı falan yok, sakin. heh.kiz arkadasim sabanci ailesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 alnında yazmıyor? nereye kadar gidecek bu ?? leri penth. 15 lik ergen kız tribi atma. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar