Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 O zaman geriye bir tek telefonda detayları konuşmanız kaldı fedeyle ?
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 İşte seni banlayanlar viole Going to back Dyunun Dory dory said: ben [spo]1nisan üüü[/spo] Neyse şimdilik kaçayım,sdfsd
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 denn başka resminide koyman lazım senin fake olmadığına inanmamız için.
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 UAhduashfsf... Lan patiye girmeyeli 4 ay oldu herhalde, halen birileri foto istiyor :D Süper, eski tad :P
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 doğan resmini koy hala kız mısın görelim
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Semih evrim sürecini görüntülemek için nasa bugüne kadar çektirdiğin fotoğrafların negatiflerini istiyormuş, seneye de vizesini alsın gelsin diyorlar, neslinin tükenmemesi için önlem alacak mümkünse kopyalama girişimlerinde bulunacaklarmış.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 abi evrimleştim işte yavaştan da ölümsüzlüğü buldum dedim baktım yalanmış :(
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Ben foto kismini onceden biliyordum yaaa :D
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ağbi ölümsüz olmak için çok gençsin. dsajlghdjksgh
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Sly-One said: Bu da aslında içimde sevgiye aç bir çocuğun olmasından ve kendini dışarı vurma isteğinden kaynaklanıyor. Bir fotoğraf koyarsan mutlu olabilir mesela bu gece. ıyy kıro
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Denn said: fede said: Denn said: Sly-One said: ben gamze özçeliği direk bildim ama 2 sayfa geç gelmişim =( ben bildim! ama kol saatini alamadım o ayrı bi şey kaybetmedin yani8-) kolun gözüken bir fotoğraf koyarsan, sana çok uygun bir kol saatini adresine kargoyla gönderiyim. detayları da telefoda konuşuruz. ? kolumun gözüktüğü bi fotograf koymustum zaten^^ gonder saati diyosun yanı
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 var abi görmüyo musun kızın yüzünü ehehehhehehe
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 roket adam said: var abi görmüyo musun kızın yüzünü ehehehhehehe tamam bu espriden sonra terkediyorum ortamı,kız sizindir
Denn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 roket adam said: var abi görmüyo musun kızın yüzünü ehehehhehehe of. bu espriden sonra forumu terkedebilirim cidden
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 onca kıroluğua terk etmedin espiriye mi terk etcen hiç samimi değil
Öne çıkan mesajlar