Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bourbon said: o gözlüğü istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aquila said: belki adamin kendisi grenli. bir gren yaklaşık 65mg'dır. Sen hesap* et artık ne kadar yanıldığını. *: Resimdeki adam yaklaşık 65 kg olsa bu demektir ki kendisinin bir milyon grenden oluşması lazım bu da en az bir milyon piksel demek. Fotoğraf 450x600 piksel bu demektir ki orda 270000 gren var en fazla. Fotoğraf'ın yarısını, adam vücudunun yarısı ile kaplıyor olsa demektir ki senin mantığına göre adamın ağırlığının yarısı [(270000/2)*65]/10^6 = 8.77 kg, kendisi ise 17.55kg ağırlığında olmalı. Yani yaklaşık %370 hata var. Dolayısıyla grenler photoshopla eklenmiş. QED varsayım: fotoğraf kalitesinin tüm grenleri gösterecek kadar yüksek olduğunu kabul ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Joscelin said: aquila said: yeni yila, israili haritadan silerek giricem der gibi bakmissin mahmutcum. AHAHAHAHAAH OF EHAEHAHE, Yeni yila beni silerek gir, sil beni. Sil. HASIRDATARAK SIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 noluyo lan iyimisin ahahahha hasırdatırız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Deno yeni yılınızı kutluyor ve gençleri geç saatler hakkında uyarıyor. Korunun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Ardeth said: *: Resimdeki adam yaklaşık 65 kg olsa bu demektir ki kendisinin bir milyon grenden oluşması lazım bu da en az bir milyon piksel demek. Fotoğraf 450x600 piksel bu demektir ki orda 270000 gren var en fazla. Fotoğraf'ın yarısını, adam vücudunun yarısı ile kaplıyor olsa demektir ki senin mantığına göre adamın ağırlığının yarısı [(270000/2)*65]/10^6 = 8.77 kg, kendisi ise 17.55kg ağırlığında olmalı. Yani yaklaşık %370 hata var. Dolayısıyla grenler photoshopla eklenmiş. QED varsayım: fotoğraf kalitesinin tüm grenleri gösterecek kadar yüksek olduğunu kabul ettim sdf vücudunun hepsi gren olmayabilir yalnız ? içerideki su vs'yi de göze katarsak pekala mümkün olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hamurdan yaptım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Guzel olmus tebrik ederim keske benim de bu kadar bos vaktim olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aquila said: yeni yila, israili haritadan silerek giricem der gibi bakmissin mahmutcum. sdklfşsdfklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hamur kızımız sanat güneşi altında güneşleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Giovanni said: Guzel olmus tebrik ederim keske benim de bu kadar bos vaktim olsa :) hiç mi yok? george bush'la dünya hakimiyeti isimli bi oyun mu oynuyorsunuz? bu vaktim yok olayını bi türlü çözemiyorum vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eheiheih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 oha çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 teşekkür ettim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sigarayı yaksaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 el emeği göz nuru güzelmiş hamurkız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bourbon said: @ivy ben fake değilimde gözlük fake tebrik ediyorum başarılı bi üretim olmuşsun dasdasdas hayır yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kısa saç sakal rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hehe nian o tarz başka ya bu arkdaşın saçları 'kısa saç sakal +rep' i,çin uzun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 görebiliyorum, mesela sakalı da yok farkettiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bayadır koyulan en cool foto olmuş ama hekketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bence gözlüğü hep tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 abi yeni yıla ishal olarak giricem heralde çok kötü =( miğdem felan berabt durumda sabahtan beri 3 kere kustum akşam içmek istiyodum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 burtonesk said: görebiliyorum, mesela sakalı da yok farkettiysen. dasdsd yeni farkettim sakalının olmadığını dads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar