YLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bir tugla parcasini bir alandan bir alana tekerlek ve cubukla olusturdugumuz duzenekle tasimaya calisiyorduk. 21 leveli vardi. hatirlayaniniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Armadillo Run. O değilse bile Armadillo Run süperdir o tarzın ulaştığı son noktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 armadillo'da daha fazla level vardı sanırım ama armadillo rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bende bi soru sorayım.death race filmindeki tarz oyun varmı yıllar once psone da vardı öle bi oyunum.o tarz bi oyun arıyorum varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ...canı sıkılan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hmm.. Twisted metal oyunların Şahıdır. Vigilante 8 ede bakabilirsin o tarz. Birde Carmageddon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Red said: bende bi soru sorayım.death race filmindeki tarz oyun varmı Death Rally Interstate '76 Quarantine II: Road Warrior Twisted Metal serisi Carmageddon biraz alakasız kaçıyor, silahlar yoktu onda hatırladığım kadarıyla, Destruction Derby gibi paso arabalara çarpardık... Eski oyunlar hep bunlar da, yeni filmin oyunu çıkcak diyorlardı, ne oldu bilmiyorum. Bi de Bandits: Phoenix Rising diye bir oyun varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 twisted metal 2 yi oynuyorum.zevkli ama çok eski :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ateri salonunda ps ile twisted metal oynarken muzikleri duyabilmek için tvnin sesini açardık ama yine de diğer tvlerden gelen fulbol seslerinde ezilirdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Interstate'76 vidyoları ve oyunu çok iyiydi, evde bulursam oynim bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 of interstate 76 candır, nostalji oldu deli gibi oynardım (: videolarını falan izledim resmen hatırlıyorum ilk görevi falan, konuşmalar ezberimde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar