Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'nin İstanbul adayı Kılıçdaroğlu

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Breedan said:
İst beld Baş > chp genel başk.
bence tercihini doğru yapmış.

Ben kesinlikle eminim Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanlığı istemediğinden.Ama Deniz Baykal Tehlikeyi gördü.Halk çok güvenmeye başladı özellikle Ankara'da ankarada kazanabilirdi ama istanbulda şansı yok.

Ayrıca genel başkanlık herkes için daha hayırlı olurdu. Tabi ki genel başkanlık daha büyük bi kavram.
Belediye başkanı olup yitip giden adam çok.Kılıçdaroğlu nada bunu yapacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Habertürk'te Ercan Sarıkaya imzasıyla yayınlanan haberde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı yer aldı. Ancak CHP İstanbul İl Başkanlığı haberin doğru olmadığını açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Haberde yer alan İstanbul'u yönetecek 3'lü beyin takımı formülü doğrudur ancak isimler doğru değildir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı tarafımızdan telaffuz edilmemiştir. CHP'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı henüz netleşmemiştir. İl başkanlığımız bu konudaki faaliyetlerini sürdürüyor" dedi. Tekin, ''Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ilgi ve yakıştırmalar partimizin yetkili kurulları tarafından da yakından izlenmektedir'' ifadesini kullandı.

http://www.gercekgundem.com/?p=168043
Sosyal ağlarda paylaş

Selami Öztürk (Kadıköy) yazmışlar.. yanlış olmuş. her afişe falan yazdırdığı gibi yazmak lazım..

Av. Selami Öztürk!
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=7337691

yalnız açık konuşayım bu adamı hiç mi hiç sevmiyorum. sadece belirli yerlere yatırım yapıp normal halkı hiç görmeyen bir yapısı var. şimdi ne desem götüme girebilir çok da açık konuşamıyorum. zaten avukat falan 15senedir 1kişisel dava açmış. 2.si ben olmayım!! lol

neyse efendim, seçimlerde oy isteyecek ve bizim evden babayı alacaktır (yani ancak babam oy verir diyorum) elbette ki "kadıköy chp'nin kalesi" geyiklerinden dolayı -bence hakketmediği- bir dönem daha seçilecektir. ama benden yok ona oy moy..
Sosyal ağlarda paylaş

chp nin son türban açılımı falan epey kendilerine oy olarak geri dönecek.

ben kendim görüyorum daha iki yıl önce koyu akp taraftarı arkadaşlarım son zamanlarda chp ye daha sıcak bakıyorlar.aynı şekilde ticaretle ilgilenenler de akp den şikayetçi artık,son krizde akp nin yönetememesi onları da bozdu.kürt ve ermeni açılımları,kendi dönemlerinde öldürülen hrant dink olsun-abd konsolosluğuna intahar saldırıları olsun akp ye hep eksi olarak dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Belediyecilikte hizmete çok bakıyor insanlar , partiye 2. derecede bakıyorlar. Öncelikle bunu irdeleyip düşünmek lazım. Kimisi sever sevmez ama istanbulda uzun süredir akp li demiyimde o tayfanın adamları çok başarılı oldular. Hep ilklere imza attılar ve istanbul çok çok modernleşti birçok konuda.

Bana göre Kılıçdaroğlunun hiç şansı yok , pek değil hiç. Birçok insan bu yaptığı yolsuzluk takipleri yüzünden onu belediye başkanlığı değil , CHP de daha üst mevkiide istemeye başladı. Dikkat ettiyseniz genç bakış programında öğrencilere de sorulduğunda benim gözüme göre %90 ı CHP başkanlığı için parmak kaldırdı. Belediye başkanı olmasını isteyenlerin sayısı çok çok azdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Belediyecilikte hizmete çok bakıyor insanlar , partiye 2. derecede bakıyorlar. Öncelikle bunu irdeleyip düşünmek lazım. Kimisi sever sevmez ama istanbulda uzun süredir akp li demiyimde o tayfanın adamları çok başarılı oldular. Hep ilklere imza attılar ve istanbul çok çok modernleşti birçok konuda.

Valla hocam 20 yıldır onlar başta ve İstanbul 10 milyonu aşkın bir nüfusa sahip hale geldi. Tabiki bu dediklerin yapılacaktı. Metro zaten RTE'den önce başlamıştı İstanbul'a, ki bitirmek ona nasip oldu, sonrasında yapılan her şey zaten olması gereken şeyler. Adamlar ekstra bir şey kattılar mı İstanbul'a? İnönü stadının hemen yanındaki devasa oteli yıksın bir belediye 100 yıl başımızda kalsın. Hepsi birbirinin aynısı, İdeolojileri kenara koy, yapılanlar zaten İstanbul için minimumda gerekli olan şeyler. Belediye programları var ve adamlar o programa devam ediyorlar. Ben çok çalıştılar, İstanbul'a çok şey kattılar diye düşünmüyorum.

Her akşam 2.5 saat köprü trafiği çekiyorum, sabahları da 1.5 saat. İnsanlar 4 saatte Bursa'ya hatta Çanakkale'ye gidiyorlar o sürede. Ben 40 50 km yol alamıyorum. 20 yılda yapılanlarla bunun en azından önü kesilebilirdi ama hala trafik hala trafik. Bu en basit sorun.

20 yıldır başta olan insanların İstanbul'un su sorununa bir çözüm bulması gerekirdi. Her yaz yüzde 5'e düştü 3'e düştü, aman yıkanmayın, aman şunu yapmayın diye fellik fellik dolaşılacağına ya deniz suyunu arıtma tesisi kurulsun ya da barajlara bi artık bişi yapılsın. Dünyanın 4te3'ü su, her yıl binlerce ton buz eriyor, biz İstanbul'da kuraklık yaşıyoruz. Bu mudur belediyecilik?

50 tane klimalı otobüs almakla, ramazanda bedava yemek dağıtmakla olmuyor bu işler. Şimdi bana diğerleri ne yaptı diyeceksiniz de ben zaten olağan belediye işlerini yapıyorlar, öbürleri de gelse minimumda bu kadar oldurdu yu söylemek istiyorum sadece. Kıyas yapmıyorum.

Metrobüs inşaatıyla 1.5 saatlik ev yolum 2.5 saat olmuş, 2010'da sahne senin İstanbulmuş, yok Kültür Başkentiymiş. O kültürden yararlanmak isteyen turistlere kol gibi taksi parası sokarken nerdesin başkentin çalışanı derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

baykal'ın ezik karekterini silip geçmesi gereken insanların ayağı kaydırılıyor. Yazık olacak Kılıçdaroğluna. Belediye başkanlığını şimdiden kutlarım kendisinin. Bu arada aynı politikanın rte ve gül tarafından da uygulandığını ve halen uygulamada olduklarını görmekteyiz. Bknz dir, dişli, i.melih.
Sosyal ağlarda paylaş

joker boşuna dil dökmüşsün bir alıntı yaptığın mesajın sahibi gibi kişilere ne kadarda dertlerini söylesen onun gibiler için partizanlık öndedir.eksiklikleri görmezler hep onların partisi en iyisini yapmıştır diğerlerinin şansı yoktur.sonra demokrasi v.s. derler.bundan dolayı istanbulu eleştirsende onlar istanbul cok değişti derler.v.s.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
valla babam 3-4 gun once CHP kurultayindaydi.
baykal'i degismez ve mutlak otoriteli genel baskan secmisler.
chp'nin yolu yol degil, yine felaket fail olacak secimler, acilen adam gibi sol parti lazim, ve farkli dusunceleri icinde barindiracak solu toparlayacak bir parti.

hangi ülkede var öyle sol parti?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...