mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 EsHqUiYa said: Battle Royale 10/10 obaaa muhteşem filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 What Doesn't Kill You Müzik,senaryo,oyuncular(Mark Ruffalo özellikle)harika izleyin izlettirin. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 http://michaeljbassett.files.wordpress.com/2009/07/comicon-poster.jpg 6/10 Kötü bir film değildi ama filmi seyrederken aklımıza devamlı yüzüklerin efendisi, constantine yada van helsing fln geldi. Hani film iyi ama filmdeki nerdeyse her şey zaten başka filmlerde vardı önceden. http://img715.imageshack.us/img715/8899/7kocalihurmuz.jpg 7/10 Kostümler, müzikler, danslar fln baya hoşuma gitti. Nurgül Yeşilçay da baya güzelmiş onu fark ettim :) http://womenonthefence.files.wordpress.com/2009/09/friends-season.jpg 10/10 Bunuda bir aydır seyrediyorum bugün bitirdim en sonunda. Baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 fistful'la başladığım seri devam ediyor: http://dev.wavemaker.com/forums/files/fewdollars.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 7/10 Güzel filmdi 7 puanına aldırış etmeyin pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mokoko said: EsHqUiYa said: Battle Royale 10/10 obaaa muhteşem filmdir. neyi anlatır bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 @llama Japonya da böyle bir sürü gençlik problemi var işte şiddet, uyuşturucu falan filan. Devlette bunu engellemek ve göz dağı vermek için bir ada kuruyor ve cezalandırılan bir okul sınıfını oraya götürüyor. Herkese başta random silahlar veriyorlar makinaliledin tut - çorba kaşığına kadar bir yelpaze ver. Tek bir kural var adadan sadece son kalan öğrenci kurtulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tüh geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2 film bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2. filmi çok kötüymüş o yüzden muhattap olmadım. izlemiş arkadaşlar varsa yorumları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 dun aksam burada gorup seyrettim begendim ustteki japon filmini ve aklima direk aclik oyunlari geldi (suzanne collins - hunger games adli 3 kitaplik serinin ilk kitabi) , hatun direkt bu filmden mi araklamis ana hikayeyi diye dusunmedim degil. cok fena benzerlikler var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bu film zaten japon bi romandan ve mangasından uyarlama. amerikalılar her boku çaldıkları gibi bunu da çalmışlardır kesin o yüzden hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 escape said: hayatımda izlediğim en iyi filmler arasına girdi. http://www.musicweb-international.com/film/2001/Nov01/Hearts.jpg of escape offf. mahvettin beni zirladim son 10 dakka be :( cok ama cok guzel bir film. tavsiye ederim sanada cok tesekkur ederim escape. stephen king sende nasil bir adamsin anlamadim ki, korkutur guldurur, urkutur, aglatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 iyi bir korku filmi lazım. drag me to hell i deniyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bu arada revolver'ı izledim bugün. imdb de anlayamadığım şekilde kötülemişler bazıları filmi ama hani anlamsız şekilde, filmi anlamayıp "aslında filmde bişi yok o yüzden anlamıyoruz" demişler. film güya aksiyon fakat adamın beynini yoruyor ne lan bu diye. bi de poster koyayim adettendir. not olarak da 7/10 civarı veririm sanırım. izlerken keyif aldım. zaman cabucak geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 revolveri bende izledim de benim bünyeme biraz ters geldi pek bişi anlıyamadım ama seni bilemem tabi.ben sevmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Dabbe 2 izledim. bu Hasan Karacadağ'ın bi Semum güzeldi dabbe1-2 de iş yok boşversin dabbeyi. Deccal falan die bişi gelcek heralde öle bitti film :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Muhteşem bir politik ironi filmi.. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Etkileyici bir filmdi.Oyunculuklar da çok iyiydi 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sonunu getirememiştim ikinciye izledim. çok çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bir milyonerin ilk aşkı... 8/10 biraz kopuk ama güzeldi. üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 vaniLLe said: Drag Me To Hell 7.5/10 berbat otesi klişe dolu,imdb notuda anlamsız yüksek bi filmdi. 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 4/10 konuyu hic etmisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar