Curunir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 10/8.5 Güzel saran bir film filmi izlemeyen bakmasın orta doğu projesi filmdede geçiyor yönetmen amcamız es geçmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://tersblog.files.wordpress.com/2010/04/a_single_man_poster_01.jpg aklımı başımdan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mokoko said: guzeldi baya. kızda baya guzeldi. 8/10 filme. 11/10 kıza. overrated! yarım saat iyi de sonra yinelemeye başlıyor film. bill murray sempatik ama :P shaun of the dead izlemeyenler izlesin bu arada (sana laf sokmuyorum yanlış anlama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://gointothemovies.files.wordpress.com/2010/01/1300853_big.jpg guzel, fena degil. elijah wood dısında oldukca iyi aslında. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4a/HerseyCokGuzelOlacak.jpg 9/10 izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 The Big Lebowski.Nesi 8 almış anlayamadım.Komedi olarak geçiyo ama pek eğlenemedim de.Acaba amerikanlara özel espirileri vardı da ben mi anlamadım?Türklerin Recep İvediği falan gibi heralde buda.Neyse 3/10 benim puanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 valla sinema dersi için bi kaç film var izlemediğim onları izlemeye başladım. ilki bu; şöyle ki normalde oturup izlermisin deseler izlemem,ama izlerkende sıkılmadım,amerikalıların gerizekalı olduğunu gösteriyo gibi sanki. puan versek kadro hatrına 7/10 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 toggie said: http://gointothemovies.files.wordpress.com/2010/01/1300853_big.jpg guzel, fena degil. elijah wood dısında oldukca iyi aslında. 7/10 bu filmden sonra sokkalarda ellerimi açıp pretty bubbles in the air ve who the f*ck are man united diyerek gezmiştim çok eğlenceli oluyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 süper süper... İşkenceyi anlatıyor. Amerika'nın politikasına da arada sağlam giydiriyor. Çok beğendim. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aşırı güzel kafayla yapılmış bi film olmuş çokta güzel olmuş ayrıca. insanları hayallerine kavuşturmanın verdiği mutluluğu mükemmel anlatmış. puan verecek olursak 8/10. tek anlamadığım düdük neydi orda ki? nefes borusu kırılmasın falan diye mi yuttuğu bişeydi yoksa daha değişik bi açıklaması var mıydı? istanbul-izmir nilüfer otobüs şirketinin katkılarıyla 2 film daha izledim. 6.7/10 6.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence o metal duduge benzer aparat asildigin zaman azda olsa nefes almani saglayan bi zimbirtiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Revenge said: Pek bi numarası yoktu filmin.Rasıl kırov dedik keyt bilençıt dedik demez olaydık..Vakit geçirtti ama fazla birşey beklemeyin 6/10 Abi bugune kadar ayni konunun milyon cesidini izledigimizden oturu boyle hissetmen normal. Izlemedim ama bu yondeydi tahminim. Robin Hood'un taytli cetesini bile izledim ama =P Yeni birsey bulacagimdan cok supheliyim o yuzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 O zaman hiç izleme bence..Bırak kafandaki robin hood öyle kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kick-ass çok güzel filmdi ya sabah sabah keyfim yerine geldi :D. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kick-Ass i ben sevmedim.. Prince of Persia yi izledim dun.. baya bir guzeldi, 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 DeadSkinMask said: toggie said: http://gointothemovies.files.wordpress.com/2010/01/1300853_big.jpg guzel, fena degil. elijah wood dısında oldukca iyi aslında. 7/10 bu filmden sonra sokkalarda ellerimi açıp pretty bubbles in the air ve who the f*ck are man united diyerek gezmiştim çok eğlenceli oluyo asdf cok iyiydi ya I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air They fly so high, nearly reach the sky Then like my dreams they fade and die Fortune's always hiding, I've looked everywhere I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air United! United! United! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Curunir said: 10/8.5 Denzel abimiz yine döktürmüş... ortam, atmosfer, işleniş, oyunculuk iyi hoş da konu çok tırtdı ya... 5.5/10 anca gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 dün prince of persia izledim daha güzel bişey bekliyordum, janjanlı bişeyler yapalım manyak olur demişler sanki sdf şimdi de daredevil izledim, paldır küldür çekmişler filmi çok dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xunnlol Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 LuNiZ said: Kick-Ass i ben sevmedim.. Prince of Persia yi izledim dun.. baya bir guzeldi, 8/10. Satan bu çocuk bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Inglourious Basterds 9/10 cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 zaman kaybi , izlerken icim gecti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 la sinemalara prince geldi izlesenize... sonra yorum yapın ki ona göre izleyek yada indirek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Güzeldi 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 lisedeyken izlemişdim nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar