razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 fenris said: Quel-Thul said: http://fdaward.com/wp-content/uploads/2009/09/ink_poster.jpg çok çok güzel..biraz fazla uzatmışlar çoğu sahneyi sanki ama hoş film... ayrıca biraz düşük bütçeli bir film ama yine de işlenen konu falan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 niggaknow said: gecko said: 0/10 recep ivedik bile bundan kaliteli abi bu filmi 4. kez izledim gene anlamadım. çok garip bir film. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 SNA1L said: niggaknow said: gecko said: 0/10 recep ivedik bile bundan kaliteli abi bu filmi 4. kez izledim gene anlamadım. çok garip bir film. yazık. ben anladım demek istediğini, primatlar, uzaylı zart zurt ilişkisi. hollywoodun 3. sınıf aksiyon filmlerinin ekmeklerinin kaynağı bu adamlar aslında. ama film gerçekten kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 razzRaziel said: http://www.tercumaniahval.com/wp-content/uploads/2010/01/The-Book-of-Eli-Poster.jpg adam kör deil sadece Braille alfabesini biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 @sioman filmi tekrar bir izle, farkedeceksin adamın hareketlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sioman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 razzRaziel said: @sioman filmi tekrar bir izle, farkedeceksin adamın hareketlerinden. tekrar baktım ama saçma başta kediyi yakalaması, sonra tepeden saldırıya uğrayanlara bakması. Yine de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 işte abi adam o yüzden full ses ve koku olaylarına kasıyor. çetenin kokusunu alıyor mesela. dediğin yerde de yukarıdan bakmıyor aslında yine seslerini dinliyor. ama abartmışlar tabi. mesela yaşlı iki çiftin evine geldikleri yerde de pompalı tüfek kapıya çarpıp kalıyor kapı olduğunu anlıyor gibi gibi. filmin en sonunda da gözlerine yaklaştırdıklarında görebiliyosun kaymış gözlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://hd-torrents.org/torrentimg/79526ecf01db6be416a4077a45421a4da8497034.jpeg eski pazar sabahları trt filmleri aklıma geldi oturdum izledim trilogy i baştan. oh mis. ne güzelmiş pazar sabahları western izlemek yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lilly said: khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) zooey'in oynadığı 1 tane kötü film var mı? :D winter passing bile hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sioman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 az önce bitti. 74/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mani said: http://hd-torrents.org/torrentimg/79526ecf01db6be416a4077a45421a4da8497034.jpeg eski pazar sabahları trt filmleri aklıma geldi oturdum izledim trilogy i baştan. oh mis. ne güzelmiş pazar sabahları western izlemek yaw. trtde hala var western kusagı pazar sabahları bugun mesela muhteşem yedili vardı yedi samurayın western versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Güzeldi fena değildi.Oyuncular götürmüş işi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 BiTcH_oFBaT said: Lilly said: khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) zooey'in oynadığı 1 tane kötü film var mı? :D winter passing bile hoştu. Bu film sayesinde hayatımda ilk defa bir filmin belli bir dönemini sadece küfür ederek geçirdim ama gerçekten son derece başarılı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sioman said: Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.impawards.com/1999/posters/eyes_wide_shut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 beğendim, 7/10 sorasında eh idare etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 9/10 izledikce puani artiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sioman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nileppezdel said: sioman said: Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_Revolver_Poster_1.jpg iyiydi güzeldi, izleyin kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sioman said: nileppezdel said: bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak bence normal kafan buysa.. çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Güzeldi ilginç bi filmdi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 MeSh said: sioman said: nileppezdel said: bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak bence normal kafan buysa.. çok iyiymiş. AHAHAHAAHAH ADAM SÜPER UCMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Sonraki 79.sayfa (Toplam 263 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 @sioman filmi tekrar bir izle, farkedeceksin adamın hareketlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 razzRaziel said: @sioman filmi tekrar bir izle, farkedeceksin adamın hareketlerinden. tekrar baktım ama saçma başta kediyi yakalaması, sonra tepeden saldırıya uğrayanlara bakması. Yine de iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 işte abi adam o yüzden full ses ve koku olaylarına kasıyor. çetenin kokusunu alıyor mesela. dediğin yerde de yukarıdan bakmıyor aslında yine seslerini dinliyor. ama abartmışlar tabi. mesela yaşlı iki çiftin evine geldikleri yerde de pompalı tüfek kapıya çarpıp kalıyor kapı olduğunu anlıyor gibi gibi. filmin en sonunda da gözlerine yaklaştırdıklarında görebiliyosun kaymış gözlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://hd-torrents.org/torrentimg/79526ecf01db6be416a4077a45421a4da8497034.jpeg eski pazar sabahları trt filmleri aklıma geldi oturdum izledim trilogy i baştan. oh mis. ne güzelmiş pazar sabahları western izlemek yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lilly said: khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) zooey'in oynadığı 1 tane kötü film var mı? :D winter passing bile hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 az önce bitti. 74/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mani said: http://hd-torrents.org/torrentimg/79526ecf01db6be416a4077a45421a4da8497034.jpeg eski pazar sabahları trt filmleri aklıma geldi oturdum izledim trilogy i baştan. oh mis. ne güzelmiş pazar sabahları western izlemek yaw. trtde hala var western kusagı pazar sabahları bugun mesela muhteşem yedili vardı yedi samurayın western versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Güzeldi fena değildi.Oyuncular götürmüş işi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 BiTcH_oFBaT said: Lilly said: khalad said: içinde kendimden çok şey bulduğum bir filmdi genelde izlemediğim bir tür olduğundan ilginç geldi. çok beğenmiştim ben de (tu) zooey'in oynadığı 1 tane kötü film var mı? :D winter passing bile hoştu. Bu film sayesinde hayatımda ilk defa bir filmin belli bir dönemini sadece küfür ederek geçirdim ama gerçekten son derece başarılı bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sioman said: Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.impawards.com/1999/posters/eyes_wide_shut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 beğendim, 7/10 sorasında eh idare etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 9/10 izledikce puani artiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nileppezdel said: sioman said: Shaun of the Dead kadar olmasa onun kadar iyi 8/10 bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_Revolver_Poster_1.jpg iyiydi güzeldi, izleyin kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sioman said: nileppezdel said: bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak bence normal kafan buysa.. çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Güzeldi ilginç bi filmdi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 MeSh said: sioman said: nileppezdel said: bu cümleyi hangi kafada yazdın ya? :D (Shaun of the Dead kadar olmasada, onun kadar iyi) olucak bence normal kafan buysa.. çok iyiymiş. AHAHAHAAHAH ADAM SÜPER UCMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar