BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Natalie Portman ve Norah Jones? Aboooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bi nevi zaman kaybıda denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://mcaaron.files.wordpress.com/2008/05/man_on_fire.jpg 9/10 sevdiceğimle izledim. kız ağladı lan yanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Özel efektlerin hatrına izlenebilir.Yoksa çok klişe bir film 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yüksek doz aldım bugün, haftaya godfather ı-ıı-ııı düşünüyorum. alien V gelse de izlesek. gittikçe dandikleşiyor seri; ama en nihayetinde klasiktir bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Başarılı filmdi..Alkışlar berber Azim'e gelsin 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BiTcH_oFBaT said: 8 / 10 diyelim. böyle abd'yi orta doğuda rezil eden filmleri seviyorum. hoş kimse sallamıyor ama olsun çok kötü bir film.filmin sonlarına doğru uyuya kaldım o kadar kötü.ki ben bu tip filmleri ve matt damon ı çok severim.sinamaya gittiğime pişman oldum 5/10 vercektim ama matt damon hatrına 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kermit said: http://mcaaron.files.wordpress.com/2008/05/man_on_fire.jpg 9/10 sevdiceğimle izledim. kız ağladı lan yanımda. güzeldi bence de 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 LethE said: 7/10 indirdim ama altyazı bulamadım bilen varsa paylaşssın please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 edit// adam gibi bişi yazıyım film iyiydi gayet, oyunculuk olarak mert fırat bokunu cıkarmış. baya dilsiz olmus adam. cok iyi performanstı bence. saadet isil aksoyu tv de görüyordum ara ara. pek begenmiyordum ama filmden sonra.... gelsin koynumda yatsin plz. digerlerinin yaninda biraz sönük kalmış ama oyunculugu lale mansur cok iyi zaten şaşırıcak birşey yok. ogluyla aralarında gecen sert tartışmada hem lale mansur hem mert fırat yardırdı cidden. aglama sahnesi cocugun agladı sahne cok iyiydi. arkadada kız aglıyor oglan fark etmiyor falan :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 İkisini de çok sevdim. Özellikle District 9 baya sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 güzel filmdi 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 http://www.enucuzkaca.com/urunler/gemide.jpg 9/10 dialoglar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 fena değildi. erkeklerin arasındaki diyaloglar çok eğlenceliydi yalnız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 1600 lerde avrupada geçen fantastik film. warlockun teki dadanıyor muhitin tekine, insanları köle yapıyor falan fıstık sonra asıl oğlan geliyor kapışıyorlar. kılıç sahneleri güzel, ortam güzel, kılık kıyafet güzel; ama sonu olmamış. bi 6^sı var, izlenir boş vakitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 dün gece için istediğim tipte bi filmdi. çok gereksiz, zaman kaybı bi film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 tema olarak fena değildi ama pixar'ın yanına yaklaşamaz. 7 / 10 güzel konusu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 baya iyiydi. konusu falan. ethan hawke yardırmış baya. jude law da cok cok zor bi rol oynamıs az sure gozuksede. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 isveç'ten çıkan gerilim filmi. avrupa sineması tadında gerilim. hollywood'a göre görüntü yönetmenleri daha üstün tabikide. yalnız ağır bi film, bitmek bilmiyor haneke tarzın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 7/10 sonu hariç güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 İspanyol yapımı zaman yolculuğuyla ilgili çok güzel bir bilim kurgu. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://10steps.sg/wp-content/uploads/photo75/cars-poster.jpg 8/10 animasyon filmleri seviyorum :) hd izlemeniz tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 8.7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar