aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yabanci film oscari o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim de aklıma hep taxi driverdaki jodie foster geliyor portmanı bu filmde izledikçe. bir de türkiyede tvde izlediyseniz bu filmi kesinlikle dc ve uncut versiyonunu filan bulup izleyin. tv için yarım saati kesilmiş halini gösteriyorlar türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.starstore.com/acatalog/Layer_Cake-girl_L.jpg 6/10 son karede söylediği söze kadar her şeyi tahmin edebilmek kötü. ama son laf güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sabah sabah cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok la gece izledim. 3 gibi bittiği için "bugün"e giriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/02/damnedunited_2.jpg 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 AUSTRALIA http://www.imdb.com/title/tt0455824/ 8/10 Oldukca eglenceli baslayip, duygusal durumunuza gore gayet agziniza sicabilen bir film. Imdb'de 6.8 almis ama halt etmisler o puani verenler. Filmdeki tek eksik bazi sahnelerde surekli kamera acisinin degismesi ve olaylari yarim yamalak izlemeniz. Onun disinda oldukca basarili buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Dragonmax said: erucalavera said: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Groundhog-Day-groundhog-day-709544_380_553.jpg tvde rastlayınca izledim bir kez daha. çok çok iyi film oha ben de bunu arıyodum. adını unuttuuum için indiremiyodum süper :D izlemeden 10/10 veriyorum çünkü zaten izlemiştim ve puanım zaten 10/10'du :P şu filmin nesini beğendiniz cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Elenore ile evlendikten sonra hep beraber söyledikleri şarkının adını verene +rep abanıcam. komple soundtrack albümünü indirdim bulamadım şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aiko said: Dragonmax said: erucalavera said: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Groundhog-Day-groundhog-day-709544_380_553.jpg tvde rastlayınca izledim bir kez daha. çok çok iyi film oha ben de bunu arıyodum. adını unuttuuum için indiremiyodum süper :D izlemeden 10/10 veriyorum çünkü zaten izlemiştim ve puanım zaten 10/10'du :P şu filmin nesini beğendiniz cidden merak ettim senaryo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aiko said: şu filmin nesini beğendiniz cidden merak ettim Kendin izleyince anlamadıysan başkası anlatsa da zaten faydası olmaz. Sana hitap etmemiş demek ki film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 İdare eder 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fransuxa said: Elenore ile evlendikten sonra hep beraber söyledikleri şarkının adını verene +rep abanıcam. komple soundtrack albümünü indirdim bulamadım şarkıyı. var ya albümde, The Turtles - Elenore, tabi söylediğin şarkı buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Wolfman 1 / 10 1 puan da kadrosuna. ne kötü filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pan'ın labirenti. 9/10 vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 where the wild things are 7.5/10 guzel film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Yau ne dicem; Izlediginiz filmi derecelendirmeyecekseniz, degerlendirmeyecekseniz izlediginizi buraya yazmanizin ne faydasi var ? Afisine kapilip izler belki biri diye mi koyuyorsunuz ? Hic bi ise yaramiyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben de az once onu dusunuyodum, ben bu filmi izledim demenizin kim seye faydasi yok, afis konusu da degil bu, film hakkindaki fikrinizi, puaninizi yazin, afis koymaya hic gerek yok mesela, zaten bicok filmin en az iki kere afisi konmus konuya, sacma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aiko said: Dragonmax said: erucalavera said: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Groundhog-Day-groundhog-day-709544_380_553.jpg tvde rastlayınca izledim bir kez daha. çok çok iyi film oha ben de bunu arıyodum. adını unuttuuum için indiremiyodum süper :D izlemeden 10/10 veriyorum çünkü zaten izlemiştim ve puanım zaten 10/10'du :P şu filmin nesini beğendiniz cidden merak ettim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://www.bugunneizlesem.com/wp-content/uploads/2010/02/neseli_hayat.jpg 4/10 sıradan , hayatın içinden bir konusu var. sonu azcık güzel ama oda yeterli olmuyo kurtarmaya. Yılmaz Erdoğan'ın en kötü filmi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bugun tv de gunduz, Eve dönüş ü izledim çok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 neseli hayati sevdim ben, 7 veririm, guzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2 kere afiş koymak gerçekten saçma ama afişlerin olması bu konuyu daha güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar