Churel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 8/10 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 mokoko said: Karasakal said: Jahrein said: çok güzeldi ya... post apo diyince zaten bitiyorum ben 9/10 Vicdansızlar insan daha önce söyler post apo olduğunu:( Torrentlere dayanıyorum hemen! ağbi. aynen bunu dedim gördüğüm gibi. direk indirdim. izlicem yarın. asdadsa oo babo naaptınız post apo + viggo her türlü gideri var bende indirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 7/10 eğlenceli filmdi hic bitmesin istedim müzikler efsane zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 filmin adını türkçeye çevirirsek basitçe sarhoş ve ergen diyebiliriz. zom ve ergen de olur. ama duygusal ergen denirse de uyumsuz olmaz hani. trailer izledim sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Biraz abartıldığını düşünüyorum ama hoş bi film. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 8/10 Ray Liotta adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kanım çekildi. 39/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://tf.org/images/covers/Leon.jpg 10/10 kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Farinal said: mokoko said: Karasakal said: Jahrein said: çok güzeldi ya... post apo diyince zaten bitiyorum ben 9/10 Vicdansızlar insan daha önce söyler post apo olduğunu:( Torrentlere dayanıyorum hemen! ağbi. aynen bunu dedim gördüğüm gibi. direk indirdim. izlicem yarın. asdadsa oo babo naaptınız post apo + viggo her türlü gideri var bende indirim direk 8/10 O mahzendeki kümes hayvanı gibi tutulan insanlar neydi ya öyle:S Gerçekten çok gerçekçi bir post-apo, mutlu son, herkesi kurtaran iyilik meleği süper kahraman yok. Sadece bir insan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 3/10 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 7/10 ortaokuldayken izlemiştim, tekrar izledim. eğlenceliklerden. # 9/10 yönetmenin kafaları sinema perdesine birebir dökmesi muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 6.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Tenekeadam said: 10/10 Harika bir hikaye.Çok beğendim.Tekrar izlicem,her sahneyi incelicem.Muhteşem bir film. one..two..breathe..four one..two..don't die şimdi bu korku filmi mi tam olarak ona göre izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 7 / 10 güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Groundhog-Day-groundhog-day-709544_380_553.jpg tvde rastlayınca izledim bir kez daha. çok çok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yapılmış en başarılı/eğlenceli Türk filmleri arasındaydı like it :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaNG Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http://i48.tinypic.com/oa3x44.jpg Konusu basit ve sade kalmış ama yinede fena degildi yer yer güldüm izlenebilirlik:6/10 http://i47.tinypic.com/2reic88.jpg İzledigim en iyi savaş filmlerinden biriydi.Savaşı her iki cepheden her yönüyle yansıtmışlar, görsel efektler ve savaş sahneleri Hollywood'u aratmıyor tavsiye ederim... izlenebilirlik: 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Public Enemies 3/10 Baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 escape said: http://tf.org/images/covers/Leon.jpg 10/10 kusursuz. Yeni seyrettimde çok güzeldi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 böle birşey yapmadığını söyle. bu filmi izlemek için bu kadar yıl bekledim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://entertainment.ie/movie_trailers/trailers/flash/bookofeliart1.jpg çok güzel oyunculuk, çok iyi atmosfer, hayal kırıklığına uğratan senaryo. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar