Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kanuni said: ornegin kil cikan yemek ve restorant iliskisihangi film kabından kıl çıktı şimdi anlamafım sdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oturup annemle yemekteyizi izledim. notum: 100/100 tabiki. faydalı programlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Dragonmax said: Kanuni said: ornegin kil cikan yemek ve restorant iliskisihangi film kabından kıl çıktı şimdi anlamafım sdads nicolas cage filmlerinin çoğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sufi said: sg-1 said: arka arkaya STAY'i gazlayan yorumlar geliyor. epeydir izlemek isteyip de hep ertelediğim bi filmdi, bu akşam bakayım bari. stay'i çok beğendim ama hemen peşinden dedim ki: keşke bunu tarantino falan çevirseydi. eğer tarantino'nun elinden çıksaydı; ağır spoiler içerir. seyretmemişseniz bakmayın. "stay with me" temalı son planda doktorun çömeldiği için pantolonu yukarı çıkmış baldırları görünen pozunu vurgulu bi biçimde görürdük. ve daha da önemlisi olayları sam'in bir mantığa oturtma çabasını görmezdik. tıpkı filmin başında "ne çocuğu? komşularımız 90 yaşında" diyalogundan sonra kısa bir duraklama ile mantıkszlığım ignore edilmesi temelinde bütün mantıksızları geçiştirirdik. hatta sam mantıksız görünen durumların aslında mantıklı olduğu konusunda henry'yi ikna etmeye çalışırdı. yani başka bir deyişle, henry'nin halisünasyonunda bir oyuncu olan sam'in mantık arayışıyla geçirmezdik bütün "film şeridi hayatım" anlarını. ekleme: hatta intihar girişiminde bulunanın henry mi yoksa lila mı olduğunu da son planda görürdük. her ne kadar intihar girişiminde bulunanın henry olduğu kesin olsa da bunu son sahnede henry'nin kollarındaki izleri görmek suretiyle teyit eidp rahatlardık. filmi izledim, notumu vereyim önce, 8/10 diyerekten. bu tip içine girilmesi zor, sıradan popcorn flmlerine benzemeyen, sürekli kafa karıştıran, yorucu bunaltıcı filmleri severim. aslında 9 veya 10 bile verebilirdim, ama filmin sonundaki açıklama kısmının gereksiz uzatıldığı kanısındayım. imdb'deki alternatif final kullanılarak daha az açıklama, çözümü daha çok seyirciye bırakma yöntemi seçilseydi belki filme çok daha uygun ve güzel bir son olurdu. filmin geneli değil ama finali popcorn. Ha bu filmi kim çekseydi sorusunun cevabı tarantino değil david lynch'tir. ve o çekseydi muhtemelen benim bahsettiğim kadar bile açıklama yapmazdı finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.panslabyrinth.com/downloads/posters/poster2.jpg 8/10 2 yıl sonra bi daha seyrettim bi daha eğlendim. tavsiye ederim. peri masallarına özel alerjisi olanlara göre değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_wa6zL1GRiOs/ShwRFVPQEeI/AAAAAAAACrU/lVjTZvddFIA/s400/Ice+Age+3+Dawn+of+the+Dinosaurs+Mobile+Game.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.craigerscinemacorner.com/Images/MidnightRunPoster.jpg 9/10 robert de niro olsun çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://img2.blogcu.com/images/m/e/t/meto/416px_recep_ivedik_afis.jpg 4/10 İzlemedim demiyeyim dedim izledim. Pek güldürmedi ama sıkmadı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bi saat önce bitt, şeyi serettim. star gate <3 orjisi. şovtivide. süperdi yav. sonra da kanal d de asansör vardı gene izledim. karı taş anasını satim. iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Az önce Next download edip izledim, halbuki izlemişim, izlediğimi unutacağım bir filmmiş gerçekten. Tekrar unutabilirim, o derece. Ama Julianne Moore var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 güzedi filmdi next yav :) seemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Next "Sonra yataktan düşerek uyandı, meğerse hepsi rüyaymış" tribi çekti sonunda, orada notumu verdim ben kusura bakmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ama orda çok pis g.t olmuştuk. ilk defa izleyen biri için 10 numara. bi de olay şey. adam 5 dk sonralarını görebilio normalde. ama hatun (taş, neyse konumuzla alakası yok sada) adamın kaderinde var hesabı, adamla yakınlaştıında adamın görüş menzili uzuyo. seviştikleri gece direk günler sonrasını saniye saniye görebilmesi de mantıklı hale gelio. zaten rüyamış diil. adam hiç uyumadıki. sabaha kadar geleceği gördü. sonra da plan kurdu. ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Aynı hesap sonuçta, "İzlediklerimizin hiçbiri olmadı, adamın ileri görüşlülüğüydü bu" muhabbeti çok bayık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 o ne lan o.O edit: isyan filmindeki adam. bayılıom buna.. ne ki bu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 American Psycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 çekileceğini öğrendiğimden beri seyretmek istiyordum ama sinemadayken kaçırmıştım. hearts of iron 3 oynadığım şu ara dvd'sinin çıkmış olacağı aklıma geldi, iyi de oldu. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Star Trek 2-Wrath of Khan Kaptanın seyir defteri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 http://twoguns.files.wordpress.com/2008/12/half_nelson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 http://www.sinepil.org/imaj/gorcun/1146088087-divxplanet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bir komedi filminde ne beklersiniz bilmiyorum ama ingiliz komedisi dedikleri bişey var ya hani. hah iş bu film tam o. katıla katıla gülmek, abuk sabuk sakarlıklar, osurma efektleri falan olmadan adamlar bir şekilde film boyunca suratınızda bir sırıtışla bırakıyorlar sizi. adı bilinmeyen bir ülkeye savaş açılması için uğraşan ingiliz ve abdli diplomatlara karşı savaş açılmaması için uğraşan ingiliz ve abd'li diplomatların savaşını anlatıyorlar filmde. en akılda kalan espri ise şu: bm binasında yeniden düzenledikleri bir raporu oturuma yetiştirmeye çalışan iki lavuk, çıktı almak için printer bulamayınca bir tanesi dahiyane bir fikir atıyor ortaya... -JAPONLAR!!! onların yanında vardır yazıcı. yani işte espriler hep bu şekil ama tüm dialoglar hep böyle. yaklaşık 3,5 saniyeye 1 tane düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar