Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 My super ex-girlfriend. sakın izlemeyin zaman kaybı,yazık etmişler hem Uma Thurman hemde paraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 http://supak.com/store/videos/images/dr-strangelove.jpg Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 8.3/10 64 yapımı , diyaloglarıyla gülümseten savaş filmi. kara mizah. bi buçuk saat zaten film oturduğun gibi kalkıyosun. izleyin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 |Joker| said: Eoteyn said: 3 saat kadar sürdü ama deydi, keşke normal halini hiç izlememiş olsaydımda ilk kez bu şekilde izliyo olsaydım. oyy nerden buluruz o "director's cut" edition ı? ben netten indirdim. torrent diyorum başkada bişiy demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kaçırılmaması gereken bi klasik. 10/9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 12 angry men cidden çok iyi film. http://www.shaunofthedead.com/reviews/shaunofthedeadreviews.jpg 6,5/10 . Komedi filmidir diye izlemiştim ancak çok fazla komedi unsuru barındırmıyor. Yine de o kadar kötü bir film değil. Sonu kötüydü gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 progamer said: gunesin oglu 7/10 Baya hoşuma gitti film. Hani hiç sıkmadı arada güldürdüğü yerlerde oldu. Özellikle bazı küfürler böyle tam yerinde söylenmiş :D Haluk Bilginer ftw! bide ailecek hastasıyız ^^ filmi burdan gorup izledim, cidden cok guzelmis bazi sahnelerde koptum hatta. ozgu namal (tu) 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 lesbian vampire killers izledim fakat. 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bu sabaha karşı liar liar ı izledim. kaçıncı izleyişim bilmiyorum ama yine güldüm kahkaha attım karnım bile ağrıdı. >:D< sora da coupling 2x01,2x02 yi izledim, man with two legs çok iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ice age 3 ve psych 401 kitchen confidential'ıda şimdi çekiyorm tekte 13 bölüm yapıp rahatlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 biraz önce izledim Johnny Depp mukemmel oynamıs. cidden çok iyiydi film 8/10 hatta 8.5/10 filan veririm filme. baya sevdim. keşke daha önceden izlemseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Her türlü büyü için gereken bloodsteel madeninin artık çok az çıkartılabildiği bir dünyada; 1 human assasin, 1 elf fighter, 1 human rogue ve 1 görünmez olmayı öğrenmeye çalışan goblinden ibaret partynin maceraasını izliyoruz. fena film değil; izleseniz de olur, izlemeseniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 acayip eğlendim izlerken 10/8,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 theCio said: Kill Bill I kill bill 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şiddet temalı baya sert bi film. ve çekimi de şuana kadar izlediğim filmler arasında en ilginç olanlardan. kamera bi yerinde durmuyo döne döne bi hal oldu asdafsas 7.5/10 burtonesk öneri için sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 http://theamapati.files.wordpress.com/2009/06/untouchables.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kairo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ne bu film ? korkumu ? gerilmmi? çok güzele benziyo afişten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 dabbenin orijinali bu yanlış hatırlamıyorsam, baya güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 eğlenceli film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sabahtan beri Shogun izliyorum, sabahtan beri iyi küfür ettim Japonlara ve İspanyollara Meiji öncesindeki Japonlar, insan değilsiniz10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tam bir zaman kaybı... boş boş otursam daha iyiymiş diyorum. zaten yarım saaten sonra atlaya atlaya izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 9/10 muh-te-şem!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Eoteyn said: acayip eğlendim izlerken 10/8,5 Zamanında trailer'ını görmüştüm sinemada. Senden görüp meraklandım izledim. Eğlenceli hakkaten. Ama yalnız izleyince zevki kaçtı biraz. :) 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 10/10 harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kramer vs. Kramer8.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar