synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 goldbären said: film mesajın içinde çok boğulmuş, çok daha iyi olabilecekken. 6.5/10 herseye ramen sonunda tuyleri diken diken edip asss.. çektirmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 les bir film 4/10 (ilk filmin oncesini aliyor merak edeni varsa, ama merak etmeyin zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ilk film iyiydi ama jason vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ilki fena degildi evet, bu kotu ama bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 afis de filmin özeti var zaten :D 8/10 dramı korkuyla cok iyi harmanlamıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 gece gece baymadı sıkmadı bi solukta izletti film kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 alamanca kursunda seytettiydik biz bunu dur lan hangi kisiye gore cekimlediler das mi aliyordu dem mi oluyordu niye dativ derken bittiydi film, bisi anlamamistim haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 5/10. Valla ne yorum yapabileceğimi bilemedim. Kötü bir film değil oyunculuk var ama iyi bir filmde değil yani konusu öyle süper hiper etkilemiyor yinede sürüklüyor. Anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 senko said: alamanca kursunda seytettiydik biz bunu dur lan hangi kisiye gore cekimlediler das mi aliyordu dem mi oluyordu niye dativ derken bittiydi film, bisi anlamamistim haliyle. lol abi bırak almanca öğrenme allaşkına lise hayatım bunla geçti lanet ediyorum şu an. fatih akın kırk yılda bir güzel film yapıyo onda bile dativ mi akusativ mi onu düşünceğine koy altyazısını izle filmi asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://www.comingsoon.net/gallery/48893/The_Town_Poster.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yeni izledim. japon yapıyor arkadaş sonuna doğru olayları çaktım ama süperdi lannnnnnnnn orjini mangaymış bu arada yeni öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 japon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o film karamanda çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 olmamıs o, bastan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kore yapıyor lan desem söz bozulurdu ondan. sonuçta akrabalar ha kore ha japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 amcamlar çekti diyorum yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 amcanlar canlı ahtapot mu yiyor lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahtapotun olusu yenmez ki ya, cahil misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 niye vitamini mi kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 mürekkep yalamış adam derler ya, mecazi sandmıştım onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kaçıncıyı izliyorum bilmiyorum ama güzel çok güzel hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 YOU JUST GOT KILLED WITH A DAEWOO LANOS MUTHAFUCKAAAA HOW U LIKE ME NOW HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Curunir said: jonq said: 8/10 8/10 Kurgu çok sağlam bi ara o politik uğraşlarda resmen ana avrat küfrettim.. baya can sıkıcı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_3FDlaKztoV0/TBwyIpsrzFI/AAAAAAAAABs/iSF2WQ0fUCU/s1600/The-Social-Network.jpg bir daha fincher ve eisenberg'ü kesinlikle sorgulamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bi de michael cera.. onu da sorgulama lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar