Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Quiternoob said: Bu filmi izlemeyi nasıl başarıyorsunuz, torrenti yok?? her yerde var dl linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Esnaf said: böyle bir film olamaz. koreliler film yapıyor dünyanın geri kalanı eline kamerayı alıp oynuyor, bu filmle kafamdaki bu fikir kesinleşti. koreliler daha iyisini yapana kadar en iyisi bu şimdilik. hakikaten uzun. kusursuz. 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oha o kadar iyi mi? duruyodu bikaç gündür. abanayım o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 izle tabi de baya kanlı, gerçi şaşırtıcı bişey değil ama. çok moralim bozuldu ya izleyince. dylan moran standupı açtım kendime gelemiyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 anne babanızla izlerseniz garip duygulara girebilirsiniz unutmusum 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Biri bana "i saw the devil" filmini indirebileceğim bir link atabilir mi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 burtonesk said: 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. Hani genel olarak teknolojiden uzak olan bayan toplulugundan biri bile 720p olarak bulup izliyor, siz erler olarak haaala link soruyorsunuz ya ... Utanin kendinizden! ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 di said: burtonesk said: 720p izledim, aynen öyle izleyin izleyebilyiorsanız. Hani genel olarak teknolojiden uzak olan bayan toplulugundan biri bile 720p olarak bulup izliyor, siz erler olarak haaala link soruyorsunuz ya ... Utanin kendinizden! ayni hanim insan kore sinemasi izleyip , ardindan kendine gelmek icin dylan moran stand up i falan da izliyor. bence onerme gecersiz. epicness tartisilmaz. link isteyenler tamamaen baska kategoride haksiz. edit: fffffffuuu yine yeni sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bayan toplulugu genel olarak teknolojiden uzak anlaminda yazmistim ben onu. Yanlis degil yani genel olarak. Hani yine bayan toplulugundan biri bunlari yapiyor, siz yapmiyorsunuz diyorum kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 sdfasd ya ben lisede bilgisayar okudum şimdi de sinema bölümünü bitiriyorum bu sene bilemiyorum =P ama evet genel olarak hanımlarda var bi teknolojiyle arasında mesafe kurma olayı diyeyim. bu arada filmin bir tane torrenti var şimdilik zaten o da 720 p, aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Victoria's Secret Fashion Show 2010 http://novelasymas.com/wp-content/uploads/2010/11/Victoria-Secret-Fashion-Show-2010.jpg http://film-book.com/wp-content/uploads/2010/11/katy-perry-akon-models-victorias-secret-fashion-show-2010-01.jpg 9/10 Kısa kesmişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.reviewstl.com/wp-content/uploads/2010/11/Due-Date-Movie-Poster-Robert-Downey-Jr-Zach-Galifianakis.jpg Çok güzeldi başından sonuna kadar izleyiciyi hiç sıkmadan devam ediyor. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Muzikle alakası olanlara çok öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Eğlenceli idi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oof of gün geçmiyor ki kötü remakeler orijinalini gölgede bırakmasın. bir de orijinalini yapan yönetmenin yapması paranın gözü kör olsun dedirtiyor. 13 filmini izlememiş olanlar "13 tzametti" izlesinler bi, çekim şu bu açısından o da doyurur sizi. sonra öbürkünü izleyin o zaman 8 vermezsiniz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oha onun remakei mi. 50 centli öf ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aha tzameti'nin uyarlaması mı çıkmış. ben kesin daha çok beğeneceğim çünkü "bunu hollywood çekse daha iyi olur" dediğim ender filmlerlendi. bi izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bi kaç gundur yokum buralarda o karambolde izlediklerimi yazayım. eğlenceli bi film. izlenir. çok başarılı bi soygun filmi. buda izlenmeli. 8/10 inanılmaz boş bi film. rakam bile yazmıyorum. klasik step up. dans edıyosun araya bi iki konu, aşk, öpüşme sahnesi al sana step up. her gün tekrardan bakıyorum ince ince çok eğlenceli bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok eğleneli bi film. Bill Night, karizma fışkırıyor adamdan, emily blunt'a dicek bi lafım yok zaten, hastasıyız... bu arada bu topic nerde diye arıyodum bir kaç gündür haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 goldbären said: oof of gün geçmiyor ki kötü remakeler orijinalini gölgede bırakmasın. bir de orijinalini yapan yönetmenin yapması paranın gözü kör olsun dedirtiyor. 13 filmini izlememiş olanlar "13 tzametti" izlesinler bi, çekim şu bu açısından o da doyurur sizi. sonra öbürkünü izleyin o zaman 8 vermezsiniz:P izlemiştim firenç olanıda. bu biraz daha iyi bence. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.fantasiafest.com/blog/wp-content/uploads/2010/06/Scott_Pilgrim_vs_the_world-500x301.jpg izlediğim en kötü filmlerden biri. mary winstead faktörüne rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar