fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 inception kadar öldüm bittim denilmiyor. inceptiondan 1000 kat daha iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 15 sene oncenin filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yeni nesil bi acayip işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 90 sonrasi cok bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ama Çelik de bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ingiliz komedisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Quel-Thul said: agır şekilde fargo öneririm o zaman, gerçi hepsi ayrı güzel. lebowski, fargo ve o brother'ın yeri apayrıdır ama benim için evet fargoyuda onerdi ztn. şimdi indiriorm izlicem onuda en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://img98.imageshack.us/img98/9651/dmhappyfathersday535x79.jpg abi çook güzeldi 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 i saw the devil 7/10 biraz fazla uzundu ama güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 7.6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Su sol ustteki hatunu sevmiyorum ben ya. Cok itici geliyor tipi. Yildiz Tilbe'ye benzediginden heralde. Simdi farkettim benzerligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Abiii naptın, tüm bakış açım değişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Melisa Sözen çok hoş hatundur yapma :) Filme dönecek olursam,iyi oyunculuk ve iyi kurguya sahip bir film.Genel olarak,muhteşem olmasa da iyidir,izlenmesinde sakınca yoktur. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nicole Kidman'in her filmini begenmek gibi bir huyum var. Biraz uzundu ama güzeldi. Tavsiye ederim. Büyük beklentiler icinde olmayin ama. 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 di said: Su sol ustteki hatunu sevmiyorum ben ya. Cok itici geliyor tipi. Yildiz Tilbe'ye benzediginden heralde. Simdi farkettim benzerligi. o fotografta kotu cıkmıs da cok tatlı hatun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben okan yalabık ı sevmezdim pek ama bu filmdeki oyunculuğu hoşuma gitti. ayrıca... cem yılmazın ölürken ki oyunculuğu da güzeldi hani. direkt zaten yönetmen oraya yoğunluğu vermiş sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://photogallery.filmofilia.com/data/media/92/crazy_heart_poster_01.jpg jeff bridges yine esmiş. müzikler baya iyiydi. ayrıca maggie gyllenhaal bebeims çok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.impawards.com/1979/posters/jerk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 noldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://teklinkim.com/images/fbfiles/images/a-20100529-3.jpg Çok iyidi. Stadyum sahnesini de çok güzel yapmışlar. Klişe son beklerken (katil kesin sevgilisi çıkıcak heralde) ters köşe yapması çok iyidi. `Müebbet alır demiştin` (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Esnaf said: i saw the devil 7/10 biraz fazla uzundu ama güzeldi Bu filmi izlemeyi nasıl başarıyorsunuz, torrenti yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Oldukça eğlenceli bir filmdi , birde jennifer aniston'a aşık olduğum için 8/10 verdım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar