DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 aahahaha jeffrey süperdi :D:D 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Drag me to hell afiş koymaya bile gerek duymuyorum. 3/10. çok kötüydü ya film. güldüğüm sahneler hatırına 3 vereyim bari dedim yoksa gerilim namına hiç bir olayı yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 çok rezil film o hakkaten ya korkunç değil de iğrenç olmayı başarabilmişler sadece. o arabadaki salyalı sahneden sonra fast forwardla izledim filmi resmen, rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 puan yok, izlediğim en boktan animelerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ayar oluyorum soyle anlamadiginiz sevmediginiz seyler icin boktan lafini kullanmaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yoo gayet güzel anladım :) esas olan live-action filmi daha güzeldir eminim bu nasıl anime lan, kan göstermemek için kasmışlar resmen sansür manyağı bleach bile bu kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahahaha aşmış 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gecko said: puan yok, izlediğim en boktan animelerden biriydi. gayet güzel bir anime serisi, ayrıca bütün animeyi tek bir kelime ile boktan demek çok amatörce geldi. Özellikle robotlarla yaptıkları büyük savaş 7. bölüm sanırım efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adam liseli ya gitmeyin üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sansür özürlüsü bleach te bile daha çok kan görülebiliyor, dövüş sahneleri daha doğru düzgün, hadi bunu geçtim, spöö kyuzo karakter olarak fena değildi, öyle über süber beğendiğimden değil o katsu dallamasına takır takır tarattırdınız ya afferin. mgs2 deki raiden den farkı yok. tüm karaktler ortaya çıktığında kime ne olacağını tahmin ediyordum ufaktan ufaktan, hikaye bir anime için çok abes. filmi izlemek gerek animeyi değil derim, vakit olduğunda bi bakacam ona da. mechaları katana ile kesmek olayına güldüğümü falan sanıyorsunuz herhalde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kojiroh said: Donnie Brasco (1997) http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Donnie_Brasco/donnie_brasco_dvd_extended_cut_johnny_depp_and_al_pacino__large_.jpg 8/10 Çok iyiydi. Al Pacino, Johnny Depp ve Michael Madsen var zaten, nası iyi olmasın. Özetle FBI tarafından görevlendirilmiş bi adam mafyayı çökertmek için kuyumcu kılığında mafyanın içine sızıyo. Gerçek hikayeden alınma. çok güzel al pa çinonnun filmin en son sahnesine kapıdan cıkarken esyalarını flan bırakması ve ölüme giderken bile arkadaşını hala sevmesi + onun yuzunden ölmeyi yeğelemesi fln inanılmaz duygulandırı oadamı oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Anca izleyebildim. Çok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 jonq said: Anca izleyebildim. Çok iyi.. dikkatle bakıomusunuz... çok iyi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi gidin. komik ötesi bi film. gülmekten karnım ağrıdı film boyunca =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 youth in revolt izledim. çok kötü bi wes anderson çakması olmuş bence. acayip sıkıldım ve bitmek de bilmedi. iki karakter çok hoşuma gitti onun dışında bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.webwidget.net/scribblescrabble/wp-content/uploads/2008/01/hogfather.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Felaket bir film..Hele bir de RE fanıysanız daha bi koyar adama...Anlamsız,saçmasapan,basit bir senaryo..İzlemeyin 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 politiki kouzina tamer karadağlının ingilizcesi ne iyiymiş,keza başak köklukayanınki ne kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://www.coverbrowser.com/image/bestselling-movies-2006/1612-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kitabını okuyabilsem keşke dedim filmi izledikten sonra ama kitabın maşallahı var ana britanica dan daha kalın arkadaş asfda filmi izledikten sonra daha önce izlediğimi farkettim ama başlamışken bitireyim dedim. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 http://dvdcollector.nl/img/dvdhoezen/o_brother_where_art_thou.jpg çok iyi filmdi yahu. resmen bütün filmi suratımda aptal bi sırıtışla izledim. müzikler inanılmaz güzeldi. çok hoşuma gitti. bu aralar bi arkadaşın gazıyla coen biraderlerin filmlerine sardım adamların her filmi çok iyiymiş izlediğim yahu. hayran kaldım. 10/10 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 agır şekilde fargo öneririm o zaman, gerçi hepsi ayrı güzel. lebowski, fargo ve o brother'ın yeri apayrıdır ama benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 fargo kadar underrated bi film yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 coengiller iyidir yea. fargonun nesi underrated lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar