sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bir film üçleme haline gelmişse insan haliyle merak ediyor, sevilmiş beğenilmiş ki devamları çekilmiş. Hay merak etmez olaydım. Ben yandım siz yanmayın diye uyarayım dedim. Neyse, Big Fish'e başladım hayırlısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 final destination da aynı sekilde rezil bir ücleme mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ooo orda dur. o kadar yaratıcı ölümler başka hangi filmde var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 final destination 1 güzeldir Ali Larter var çünkü. 2 de güzel hem Ali Larter hem A.J Cook var. ayrıca kazalar cidden çok orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Isin aci tarafi 90 Mbit internetim var ama HDD doldu tasti. Burada izlemedigim hemen hemen tum filmleri indirdim ama izleyecek vaktim yok. Delirecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://www.returnofthechampions.com/2007MFL/img/logos/B.S.O.-12-Monkeys.jpg 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mani said: final destination 1 güzeldir Ali Larter var çünkü. 2 de güzel hem Ali Larter hem A.J Cook var. ayrıca kazalar cidden çok orjinal. ya olumler yaratıcı olsa ne olur. senaryosuz, sonunu bildigin sacma sapan bir film. ilki fena değildi evet. ali larter da iyidir ona da tamam ama cok les bi ucleme. bourne var mesela basarılı. gerci izlemedim son filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bourne dusuk takiliyodu ama en son IMDB den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 klişelerle dolu olmasına ve bir sahne sonrasında ne olacağını tahmin etme kolaylığına rağmen iki rezalet teen slasher üçlemesinin üzerine iyi geldi. tabi güzel makyaj ve görsel efektler, gary oldman ve başroldeki megan fox çakması hatunun da etkisi var sanırım, 5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 http://api.ning.com/files/m-GC1PbfdyNX199QWHG42Bwj7pUSPXg9HtHH2CiqdyMhWc0r*25e*Szwlfmb-VYOTnuDdUxKzxzpqS28b1*DkxaokVmzBjAz/2008movies_BenjaminButton.jpg 9/10 Çok feci afallattı bu film beni, boğazıma kadar getirdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yine izledim, 3 birbirinden ayrı ama kesişen hikaye ve köpekler. Bir insanın ilk filmi bu kadar mı başarılı olur. 9.5/10 Ve tabiki 147 dakikalık çarpıcılıktan sonra, dünyanın en gevşetici dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 6,5/10 hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 merak uyandırıcı ve güzel bir öyküyü alıp detaylarla süsleyerek hem sanat hem gişe filmi yapan bu güzide koreli yönetmen kardeşimin türk usülü yanaklarından öpüyorum. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Osmanlı Cumhuriyeti 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Geçen de Merinli film var ya De Mort filan Vincent Casselın oynadığı jak merinli film fransız onu izledi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 oh emmanuelle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3001/2826104209_f5933c2018.jpg?v=0 5/10 filmi seyrederken aklıma bioshock ile fallout daki vault geldi devamlı ama onun harici aşırı derecede fazla plot hole vardı yahu filmde. Hani o kadar kasış bi sistem yapıcaklarına bir asansör yapsalardı 200 yıl boyunca kullanmayın deselerdi yada merdiven fln. Olmadı direk kapı yapsalardı. http://img373.imageshack.us/img373/9514/gardenstate6fj.jpg 9/10 baya beğendim filmi. http://farm4.static.flickr.com/3079/3126727241_ca4ed8f835.jpg?v=0 7/10 buda güzel filmmiş. sıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 6/10 Zaman geçirmek için birebir. aksiyon sahneleri çok güzel. güç dengeleri bu kadar güzel oturmuş başka süper güçlü film yok... x-man dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kermit said: 10/10 sylvie iyi de asıl olay krista allen da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nefis topic az birazda gerilim, korku, mystery falan rica etsem ortaya karisik :) tesekkurler, bir cok film gordum izlemedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://creative.myspace.com/Client/FoxSearchlight/Juno/Images/JUNO_800X600_WP03.jpg güzel filmdi 7/10 http://www.guzel-resimler.com/data/media/62/the_longest_yard_en_uzun_mesafe.jpg mean machine daha güzeldi ama bu daha komik... 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 juno'yu çok sevdiydim ben ya. allen page var zaten o yeter. edik: ost'leri de ayrı güzeldir juno'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 75/100 Altyazı çok saçmaladı,sinirimi bozdu kafadan,filmide yarım yamalak izleyebildim haliyle ancak ringteki sahneler muazzam iyiydi,ben böyle dövüş sahnesi nadir gördüm izlediklerim arasında,hele birkaç kapışma epic ötesiydi gerçekten,izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar