-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kaza Kurşunu tarzında, çok güldüğüm bir romantik komedi idi bu film. Transformers 2'nin seansı kaçmıştı, arkadaşlar ile buna girelim bari dedik umutsuzca. Ancak fazlasıyla güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://stan.uio.no/blog/isne/Lock,_Stock_and_Two_Smoking_Barrels.jpg 7/10 Güzeldi ama pek hastası olmadım. Yine de izlemeye değer film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.traileraddict.com/content/2929-productions/two_lovers-3.jpg Joaquin Phoenix döktürmüş resmen. Son zamanlarda izlediğim en iyi romantik drama kesinlikle. Gwyneth Paltrow yine güzelliği ve zerafetiyle büyüledi. Umarım Phoenix yeni projesi için uyguladığı "sinemayı bıraktım muziğe geçtim" olayını bitirirde onu tekrardan sinemalarda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 senko said: heater graham için seyrettiydim bi ama kendisi de killing me softly'deki performansından uzaktı. o filmde gördüğüm performansları yerinde duruyor hala, maşallahı var :p bi de boogie nights'ı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 twighlight twighlight twighlight twighlight TIVAYLAYT dediler susmak bilmediler izledim sonunda bütün film boyunca gerildim o ne lan fatih ürek'in sim dökmesi gibi parlar mı vampir kız da çocuğun ağzına heyecandan kustu kusacak diye bekledim. kustu. o kısmı ben canlandırdım.güldüm.çogeğlendim. otobüs kafalı edward cullen'e de ayar oldum.çok çirkin. film çok tırttı. rachelle lefevre izlenilesi hatun 2 puanım ona gidiyor 2/10bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 CASOMAİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bi daha izledim bugün çok çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bigfish(tu) edit: tim burton (tu) dicektim nasıl düşünüp yazdıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Sınırsız ınternet ıstıyorum hulaynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 resident evil serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sg-1 said: senko said: heater graham için seyrettiydim bi ama kendisi de killing me softly'deki performansından uzaktı. o filmde gördüğüm performansları yerinde duruyor hala, maşallahı var :p Heather Graham'ın performanslarına ben de hastayım, kayıtlara geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 heatherin performanslari gercekten cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 moriQ said: 3/10 brewster ın olduğu sahneler haricinde bir iki yerde güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 8/10 son zamanlarda izlediğim en irite edici filmlerden biriydi. Özellikle son bölümlerde içim bi tuhaf oldu iyice. Sıkmadan, boğmadan seyrettirdi kendini. hostel kopyası birşey bekliyorsanız yalnız, boşa beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://davethinking.files.wordpress.com/2009/04/idiocracy_24.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 terminatör ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 az önce 24 te full metal jacket i izledim 10 üzerinden 10 harika bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Watchmen 4/10 feci sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 gran torino not da veriyomusuz 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tarihin gördüğü en kötü teen slasher üçlemelerini izliyorum 2 haftadır. I Know What You Did Last Summer Üçlemesi emeğe saygı, üçüne birer 1 verdiğimizi varsayaraktan, toplamda 3/10. http://images.movieeye.com/store/images/i%27ll-always-know-dvd-poster.jpg Urban Legends İkinci filmin hatrına 5/10, nispeten eli yüzü düzgün bi film Final Cut, ama üçüncü filmi izlemeyeceğinize söz verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ahah peygamber sabrı varmış sende bunları seyredebildiğine göre. bi ilkini seyrettiydim ben i know serisinin onda da sarah micheal gellar var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar