fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 - Koş hanım, birazdan havada terlikler uçuşacak Not1: Şimdi eve gidene kadar nasıl sabredeceğim :-) Not2: Umarım yine Kürt milliyetçisi, terörik ilan edilmem kavga çıkacak dediğim için :-P Ha birde UTV'ye şikayet edilmem :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 29 Nisan 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 *!bonepart'ın kulağını büker* sus bakiim sen.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 seni de imralı'ya atalım fedo herkes rahat etsin.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Kim ilan etti seni Fedo?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ema süpersin ya hepimiz senin hayranınız!!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Önemli değil be absocuğum, gereksiz bir durumdu zaten. Nickini bile hatırlamıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
narin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ohaa KAL geldi yani...[signature][hline]Fornication Under Control of the King
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Birde bu KAL geldi ne demek? Arada sırada okuyorum bu forumlarda galiba Tiki Türkçesi'nden bir kelime'de insan Türkçesi'ndeki meali nedir?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 *!patlamış mısırını alır KAL'lıların fedo'yu linç etmesini izlemeye koyulur*[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
narin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ehahaeh fedeaykin aslını sorarsan bende bilmiorum .. Gürse Birsel'in dizisinde tikky kız rölünde oynayan Selin adlı karakter sölüo sürekli : " Kal geldi .. " " Oha fln oldum yani" die .. Sanırım şaşaırdım kaldım manasını taşıo :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 önüne gelen konudışına açio topicleri konu dışına ait topic yok konu dışnda kimsenin iplediği(heeh) yok[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
edi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 hakikaten de dogru yere aciniz yani, sirf ilk sayfada 6 tasinmis konu var[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya şu taşınmışlara yazı yazınca gene yukarı cıkıyor onlar[signature][hline]Bis'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yönet bizi be emaleth kim tutar seni..!! :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 anacım olmuyo ki. dilimde tüy bitti hala konu dışı sayfası çarşamba pazarı gibi. yaptırım koysak mı? kampanyalaştırsak mesela? 3 konusu taşınana admin ve/veya modlardan bir zılgıt! 5 konusu taşınanabi haftalık ban bedava! 10 konusu taşınana bir adet yörünge seyahati hediye! *!eller belde*
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hehe süfer harbiden isteriz böle süfer kampanyalar :P taşindilari görmekten gian geldi bide arakdaslarin dedigi gibi mesaj gelince direk liste başı oluo nassi yani diosun :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Emaleth, 04 Mayıs 2004 13:06 tarihinde demiş ki: anacım olmuyo ki. dilimde tüy bitti hala konu dışı sayfası çarşamba pazarı gibi. yaptırım koysak mı? kampanyalaştırsak mesela? 3 konusu taşınana admin ve/veya modlardan bir zılgıt! 5 konusu taşınanabi haftalık ban bedava! 10 konusu taşınana bir adet yörünge seyahati hediye! *!eller belde* haha tuttum bunu :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 *kedinin kafasini keser* ema paticigin sefiridir Biat edin:D[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 04 Mayıs 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ema senin dediğini yapsak anca düzene girer bu olay..
armra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sorun taşındı hebelesi adeta taşındı hebelesi alıp ünlü oluyor topicler ''öyle taşınmaz böyle taşınır'' diyecek biri , bir düzenleme aranıyor/gerekiyor . kardeşim topicler bu haliyle taşınmış olmuyor olay budur[signature][hline]Show No Mercy
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yahu ben bu forumda bir şeyi çakamadım, yoksa bir dingillik mi var soyumda anlamadım.. bu konu bilerek mi konu dışına açılmış, yani ortada bir ironi mi var; yoksa apayrı bir konu mu? zira bunun yeri paticik bölümü değil midir? ha, hu?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 There is no spoon. - Eliynen yiycez.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 emaleth ne dese haklıdır kısdırmayın, ema nın gazabı kotudur.. :([signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Terlik gazabı olarakta bilinir. Bkz : "Last temptation of the paticik." "Wrath of Emaleth." "We were 'area masterz'." "Kill Thread vol.1,vol.2" "I know what you did on 'hekıd by lame squad'." "Karakedi's Advocate" "Full Locked Threads." "G.I Emaleth" "Indipendence Day" (a.k.a Chemical Vs Human Race)[signature][hline]Hödö we are.
narin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yalnız şölede bi gerçek var ben şu ana kadar başka bölümden konu dışına taşınan topic görmedim :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Öne çıkan mesajlar