Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter Strikeda cs_italy deki gitar solosu hangi hasta ruhlu kişiye ait?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğiniz üzere italy de Dışarda insanlar kalaşnikovlar m4lerle birbirlerinin beynini patlatırken ve hatta bazıları hastalıklarından güzelim 2 tane tavuğu desert eaglle vurur veya rambo bıçağıyla keserken evinde sakince durmadan gitar çalan hasta ruhlu bir abimiz (ablamız?) var... (hani ct olunca soldan gidince bir evin kapısından gelir ya) işte o gitar solosu kime ait? aradım bulamadım bilen falan varsa eğer... (bu arada konu neden fps bölümünde değil? çünkü sorduğum şey fps değil... neden müzik bölümünde değil? çünkü cs ile ilgili... ben de konu dışı dedim)[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun

[Bu mesaj karpuz tarafından 09 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada pavarottinin azorleblebiiiiyooooo dan bahsetmiyorum o terörist üssünde çalan...[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Mesaj tarihi:
bende hiç farketmemişim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Sierra>cs deki ses dosyalarına baktın mı ?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
alala zerre kadar farketmemişim, hiç duyduğumu hatırlamıyorum öyle gitar mitar sesi

karpuz sen gaipten sesler duyuyor olmayasın? :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
said:
Forseti, 09 Mayıs 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
Sierra>cs deki ses dosyalarına baktın mı ?

C:SierraHalf-Lifecstrikesoundambienceguit1.wav
siz duymamışsınızdır çünkü büyük ihtimalle piyano sanmışsınızdır... Kalitesi kötü ilk 1-2 nota piyano gibi duyuluyo[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Mesaj tarihi:
haaa bi de bu arada gitar dedim diye elektrogitar değil klasik gitar solosu... Malmsteen solosu beklemeyin yani ama adamın attığı solo malmsteeninkilerden iyi olabilir[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Mesaj tarihi:
ama işte onun uzun versiyonunu arıyorum sonuç olarka.... kim çalıyo onu?[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim orda radyo vardı onu patlatınca susuyordu.
Yoksa başka bi haritadamıydı o?

Uzun zaman oldu oynamıyalı[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Burası da "Csci" doluymuş :P Tfc oynayan var mıydı breh.. O susandan başkayı söylüyor..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Düşünsenize, Evinin aşağısında Mermiler atılıyor, İnsanlar vuruluyor büyük savaş var. Adam Solo atıyo :lol:

Bu arada Tfci olmazmı burda bee 8)[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Birisi yollasa ya cs yüklü değil feci merak ettim piliz:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
abi komedi, başını biliyorum da , bazı rahatsızlar gibi başında durup dinlemediğimden gerisini bilmiyodum, ögrenmiş oldum iyi oldu... o pavorottiye de hastayım, ha bu arada

halflife oynarken single, unspoken cdsini koyun bi bilgisayara... müzikler okadar uyumlu oluyoki, mesela o başta telferikle giderken calıyo sıkılmıyosunuz... ama telferik durunca muzik duruyo, sonra o altını ışıa sokup action baslıyınca da unspoken giriyo, yada mesela yine ilk bolumde birden bire metal kapıyı vurarak acan bi elektrikçi varya ismini unuttum, oraya kadar sessiz giderken o acıldıgında filan taş gibi şeyler çalıyo ki gecen yıl bunu naturalle farketmiştik..

tavsiye ederim , başlarda zevkli den daha sonra bitiyo müzikçok nadiren çalıyo

ilgilenenlere

Pentagram-Unspoken :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
ondan bahsetmiyorum işte ping o pavarotti zaten onda gitar da yok :)[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben oynarım ama arklar arasında lan nette server bulamadm sanane kapandıktan sonra[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
  • Yeni Oluştur...