karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bildiğiniz üzere italy de Dışarda insanlar kalaşnikovlar m4lerle birbirlerinin beynini patlatırken ve hatta bazıları hastalıklarından güzelim 2 tane tavuğu desert eaglle vurur veya rambo bıçağıyla keserken evinde sakince durmadan gitar çalan hasta ruhlu bir abimiz (ablamız?) var... (hani ct olunca soldan gidince bir evin kapısından gelir ya) işte o gitar solosu kime ait? aradım bulamadım bilen falan varsa eğer... (bu arada konu neden fps bölümünde değil? çünkü sorduğum şey fps değil... neden müzik bölümünde değil? çünkü cs ile ilgili... ben de konu dışı dedim)[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun [Bu mesaj karpuz tarafından 09 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hiç dikkat etmedim lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu arada pavarottinin azorleblebiiiiyooooo dan bahsetmiyorum o terörist üssünde çalan...[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bende hiç farketmemişim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sierra>cs deki ses dosyalarına baktın mı ?[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 alala zerre kadar farketmemişim, hiç duyduğumu hatırlamıyorum öyle gitar mitar sesi karpuz sen gaipten sesler duyuyor olmayasın? :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Forseti, 09 Mayıs 2004 19:23 tarihinde demiş ki: Sierra>cs deki ses dosyalarına baktın mı ? C:SierraHalf-Lifecstrikesoundambienceguit1.wav siz duymamışsınızdır çünkü büyük ihtimalle piyano sanmışsınızdır... Kalitesi kötü ilk 1-2 nota piyano gibi duyuluyo[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 haaa bi de bu arada gitar dedim diye elektrogitar değil klasik gitar solosu... Malmsteen solosu beklemeyin yani ama adamın attığı solo malmsteeninkilerden iyi olabilir[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hem piano hemde gitar var soloda o kadar iyi değil bence
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Biliyorum onu, kim çalıyorsa gitarın akordu bozuk.[signature][hline]Bıdı?
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ama işte onun uzun versiyonunu arıyorum sonuç olarka.... kim çalıyo onu?[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Benim bildiğim orda radyo vardı onu patlatınca susuyordu. Yoksa başka bi haritadamıydı o? Uzun zaman oldu oynamıyalı[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Burası da "Csci" doluymuş :P Tfc oynayan var mıydı breh.. O susandan başkayı söylüyor..[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hep onu dinlerdin cs oynarken ehehe (cidden)[signature][hline]Show No Mercy
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Düşünsenize, Evinin aşağısında Mermiler atılıyor, İnsanlar vuruluyor büyük savaş var. Adam Solo atıyo :lol: Bu arada Tfci olmazmı burda bee 8)[signature][hline] The Truth is out There
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 üff kimse anlamaz diye bugüne kadar hiç açmadım konuyu ama madem farketmişsiniz, evet..... ben çaldım
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Birisi yollasa ya cs yüklü değil feci merak ettim piliz:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi komedi, başını biliyorum da , bazı rahatsızlar gibi başında durup dinlemediğimden gerisini bilmiyodum, ögrenmiş oldum iyi oldu... o pavorottiye de hastayım, ha bu arada halflife oynarken single, unspoken cdsini koyun bi bilgisayara... müzikler okadar uyumlu oluyoki, mesela o başta telferikle giderken calıyo sıkılmıyosunuz... ama telferik durunca muzik duruyo, sonra o altını ışıa sokup action baslıyınca da unspoken giriyo, yada mesela yine ilk bolumde birden bire metal kapıyı vurarak acan bi elektrikçi varya ismini unuttum, oraya kadar sessiz giderken o acıldıgında filan taş gibi şeyler çalıyo ki gecen yıl bunu naturalle farketmiştik.. tavsiye ederim , başlarda zevkli den daha sonra bitiyo müzikçok nadiren çalıyo ilgilenenlere Pentagram-Unspoken :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Evde Teyp var. Vurursanız Müzik kesiliyodu galiba
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ondan bahsetmiyorum işte ping o pavarotti zaten onda gitar da yok :)[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
armra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yukardaki msj yanlış olmuş :P ''ben hep onu dinlerdim'' (olacaktı)[signature][hline]Show No Mercy
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben varım ya (şaka maka hiç anlamam)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben oynarım ama arklar arasında lan nette server bulamadm sanane kapandıktan sonra[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Öne çıkan mesajlar