Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Fragmanı yeni izledim baya iyi olucak gibi duruyor.Underworld 2 deki ilk sahnelere hasta olmayan yoktur herhalde.Yanlız Underworld'te tek sevmediğim şey Vampirlerin onurlu şovalyeler kurt adamlarınsa birer hayvan olarak gösterilmesi ve çizimleri çok kötü bence.Bu film sanırım benim gibi kurtadam severler için yapıldı.Lucian baya dağıtıyor ortalığı :D Umarım 1 ve 2 deki gibi vampirlerin üstünlüğünde bir film olmaz(William Kankamın öyle basitçe öldürülmesi çok koydu bana :X ) http://www.youtube.com/watch?v=A3ZhjsufqxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 acilmisi var oley ben de yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 pardon.2-3 sayfa bakmıştım konuyu açmadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 2-3 sayfa... Hiç bakmasaymışsın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Neyse, dursun bu bence. Hem başta fragman falan var. Ben bu sayede gördüm fragmanı. Konusu farklı mı bunun. Diğer modern zamanlarımızda bitmişti. Ortaçağ gibim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Evet ilk oldukları zamanda geçiyor. Lycanların falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ben açmıştım bu konuyu ^^ Lycanların nasıl vampirlerin köleliğinden kurtulduğunu anlatıyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 forza vampirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 yaw süper kötü olan 1. ve 2. filmlerden sonra nası oluorda stüdyo 3. ye izin verio anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ilk film 51.5 milyon, ikincisi 61.6 milyon yapmis, o yuzden olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 obaa çok merak ettim ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 filmin gişesi filmin iyi olduunu göstermez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 tabide saonuçta vampire masquarade fln oynayan varsa . Veya Frp oyunlarıyla haşır neşir bu tarz dünyalara ilgisi olanlar için cennet resmen bu film :). şahsen ben beğeniyorum. çok kaliteli bi yapıt olmasada ehh eylenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 eregorn2 said: filmin gişesi filmin iyi olduunu göstermez... parayla yapiliyo filmler, omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oha deme... bende her öptürüne film yapıolar sanıodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Çok daha kötü filmler var bu gene izlenebilir olan kategoriye giriyor =) Mesela dungeons and dragons filmlerine ısınamamışımdır bir türlü. Teletabies izlesem daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 fragmanını izledim. gençlik filmi gibi gördüm. ama izlicem yani belkite 4 çıkar kate'ini görürüz gene diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 said: Daha önce Kate Beckinsale’in canlandırdığı Selene adlı karakterin 23 Ocak 2009’da girecek olan yeni filmde de yer alacağı bildirildi. Filmin başrol oyuncularıysa şöyle; Michael Sheen, Bill Nighy ve Rhona Mitra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 eregorn2 said: filmin gişesi filmin iyi olduunu göstermez... Devlet tiyatrosuyla Hollywood'u karıştırmaktasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 @eregorn2 Merak ettim nesini beğenmedim. Filmler için kısa diye bilirsin ama kötü demek biraz ağır kaçıyor. Bir de bu filimde diğerleri gibi 1 yıl sonra mı gösterime girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 @eregorn2 Filmlerin kötü olmasına rağmen neden 3.sünün çekildiği sormuşsun Biri de sana gişesi iyi olduğu için demiş. Filmin gişesi çok iyiydi, dolayısıyla filmde çok iyiydi o yüzden 3.yü çekmişler demiyor sana. Film kötü de olsa, gişe getirecekse çekilir. Ticaret bazlı dünyada yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar