ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sorun anam içinizden ne geçiyosa dasaaadan da ricada bulundum katılması için ama modluk görevinden dolayı alt tabakayla çok laubali olmak istemediğini söyledi. tutmazsa da ne yapalım garbage zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 niye dasaaya sormuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dfo oynamak istiyorum.dfo güzel çıksın bütün pati oynayalım istiyorum.bu sağlanabilicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 şarkı söyle serseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dasaanın elleri doluymuş ayrıca dfo paticiği teğet geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 lam 7.30'da evden çıkıcam 2rapor yetiştirmem gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 abi benim de 14.30da uyanıp alarmı kapatmam gerekiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 uuhh. allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 god's gonna get you a life god's gonna help you through the night uzanıp no code albümünü dinleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 oha lan! yaptığım salaklığı söylüyorum.. hi ve lo pass filterlar için hata yapmışım. top geçer adam geçmez olmuş. paso ondan yanlış çıkıyormuş en azından kodları bitiririm şimdi.. ama daha düzenleyip raporlarını yazıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Şöyle bi baktım da aziz kocaoğlu ile arthur petrelli birbirine çok benziyor yav. Öyle değil mi? (soru sorup topiğin amacına hizmet ettim, içim rahat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 elveda rumeliyi seğredin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Scooter back in the house diyorum başka da bişeuy aklıma gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ardelen ayşe esprisi yapıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sg-1 said: Şöyle bi baktım da aziz kocaoğlu ile arthur petrelli birbirine çok benziyor yav. Öyle değil mi? (soru sorup topiğin amacına hizmet ettim, içim rahat) la ben diycektim beeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sanki ayrıca belirtmek isterim ki aziz kocaoğlunu tanımıyorum, dert babası yazıp bulmuştum ben o resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar