Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Öeh, 2 sene mc yapıp hiç binding görmemiş bir insanım ben, ayıp http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Dragoth edit var gm bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yuh. insanlar çok şanslı veya işsiz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sans mc yapmak 20 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://www.wowhead.com/?item=18563 bizede düştü geçen ama hala kullanılamıyo, edit var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bizim mt manyak!Her hafta solo karazhan, onyxia,mc yapıyor. Gayet normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mt niz dk oluyor herhalde yoksa başka bir tank class ın mc ve karazhan sololayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 druid karazhanda attunemed , moroes , fln farmlayabilior benim bir druid arkadaşım paso sethekk halls heroic farmlıyor anzu mount almak için adamın bear forma 45k hpsi fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bunları duyunca gaza gelmiş bulunuorum da dur bakim ben beceremem şu an 45k hp fln yok lol arkadaşınız full t7.5 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 QoS said: mt niz dk oluyor herhalde yoksa başka bir tank class ın mc ve karazhan sololayabileceğini sanmıyorum. Yok değil warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bi kere de horde tarafından birine olsun şöyle epik olaylar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Binding taginde dk yazmaması ilginç, questin tamamlanabilmesi düşünüdürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Adam Jawbone yapmış :D thunderfury bankada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 amaçsız bi girişim olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bir healer bulup yapıcam bende MC. lvl 70 ten Wishieyle ben onyxia duolamıştık, şimdi healer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Helcaraxe said: druid karazhanda attunemed , moroes , fln farmlayabilior benim bir druid arkadaşım paso sethekk halls heroic farmlıyor anzu mount almak için adamın bear forma 45k hpsi fln var Hangi druid yapmıyor ki onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahh ahh inva zamani aklima geldi :P 5 thunder 2 ragnaros vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 80 olamadın mı daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oha hala drop varmı bunların hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Şu anda elementium bar yapılamıyor diye birşey duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yok canım neden yapılamasın. Millet son zamanlarda hep scepter shard questini tamamladığı için bütün orelar oralara harcandıda, bar da yapılır gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 train edilemiyodu düzelttiler bug ı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Darkthrone said: Bizim mt manyak!Her hafta solo karazhan, onyxia,mc yapıyor. Gayet normal yani hey yavrum hey, analar neler doğurmuş :) hadi onyxia bir nebze de, karazhan lvl 70 dungeonı değil mi, o kadar kolay olmaması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bizim co-gm de Onyxia MC solo yapıyor her hafta; holy paladin. Allah sabır vermiş holy shock ile MC temizliyor manyak sapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 [brag] [/brag] Onyxia ZG tamam sırada mc var :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bizim druid arkadaş zg'deki tiger boss'u farmlıyodu, sonunda düşürdü tiger'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar