bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Okyanus akıntıları ve sürekli rüzgarlar dünyanın dönüş hareketden dolayı sapmaya uğrarlar. Dünyanın dönüş yönü gereği ( batıdan doğuya ) Güney Yarım Küredekiler doğuya kuzey yarım küredekiler batıya saparlar. G.Y.K' dekiler niçin dünyanın dönüş yönünün tersine doğru saparlar?? Soru bu cevabı bende bilmorum bakalım siz ne diceksiniz?[signature][hline]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 allahın işine karışılmas[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Allahı karıştırma işe işte :) Bilen yok mu ya?[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 vıyy coğrafya hiç sevmem Zaten 1 tane dünyamız var Bukadar çok sınıflandırmaya sıfatlandırmaya ne gerek varki ya Yani absürt kanyon zırtırıp şekli diye sınıflandırma açıyorlar içinde 1 tane örnek var Yani şuna benzetirim çoğrafyayı hep 3 tane eşyan vardır biri misket biri uçak biri lego Sen tutup bunları Misketler Uçaklar Legolar diye sınıflandırırmısın? hayır Ha dersinki daha devamı gelicek ozaman sınıflandırırsın Aynısnı çoğrafya yapıyor örnek veremicem ama anladınız sanırım böyle içinde 1 den fazla örnek olmayan şeyleri sınıflandırıyor Ha yakında 3 4 dünyamız daha olucak ozaman mantıklı olur da yok öyle birşey olmamıyacağı için saçma:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 şey var mesela kuzey yarım kürede musluğu aç su deliğe saat yönünde dönerek girer... güney yarım kürede ise saat yönünün tersine dönerek girer... nedenini tam bilmiyorum ama dünyanın dönüş hızı ve eksen eğikliğinden kaynaklanıyor olabilir[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Eksen eğikliği olabilir dershane hocam sordu cvp ını da solemio iddialaştık araştırcam bulcam ama eksen eğikliğiyle ilgili olabilir[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Böyle küçük şeylere etken olan binlerce şey var öyle dünya döndü hööö diye olmaz oradaki manyetiklik radrasyon eğim zırt pırt güneş ışınları herbirşey etkiliyordur Birde ondan çoğrafya sevmem çünkü orada öğrettikleri şey kesinlikle tek değildir devamı vardır[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Dünyanın şekli :) Bana coğrafyadan hep sebeb sorduklarında bunu söylerdim. Ama doğruda hepsi dünyanın şekli yüzünden. Tepsi gibi olsaydı bişey olmııcaktı[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Manyetik alan yüzünden. Doğru anladıysam eğer mesela musluğu açtığın zaman su alttan giderken saat yönünde dönerek gider. Ama Güney Yarım Kürede tam tersidir..[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: karpuz, 09 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki: şey var mesela kuzey yarım kürede musluğu aç su deliğe saat yönünde dönerek girer... güney yarım kürede ise saat yönünün tersine dönerek girer... nedenini tam bilmiyorum ama dünyanın dönüş hızı ve eksen eğikliğinden kaynaklanıyor olabilir Ula adam coğrafya bilgisine güvenenler demiş, sen daha papuayla kıbrısı karıştırıyodun 5 dk önce icq da senin neyine bu topic ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi girneyle gineyi karıştırdım ulan şerefsiz ya icq konuşmalarını buraya taşırsak yakarım seni rew... bilgin ola[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: karpuz, 09 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: abi girneyle gineyi karıştırdım ulan şerefsiz ya icq konuşmalarını buraya taşırsak yakarım seni rew... bilgin ola Bendeki loglar daha sağlamdır tahminen ama hadi öyle diyelim bakalım. Sarhoşken attığın mesajlardan tut aşk hikayelerine herşey bende valla :D[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ekvator çizgisinde Suyun akış yönü dibe doğru yani dönmüyor... Biliyormuydunuz???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Rewendor, 09 Mayıs 2004 20:42 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 09 Mayıs 2004 20:39 tarihinde demiş ki: abi girneyle gineyi karıştırdım ulan şerefsiz ya icq konuşmalarını buraya taşırsak yakarım seni rew... bilgin ola Bendeki loglar daha sağlamdır tahminen ama hadi öyle diyelim bakalım. Sarhoşken attığın mesajlardan tut aşk hikayelerine herşey bende valla :D euhee.. ayrıca suyun musluktan akış yönüyle okyanus akıntılarının sapması ters yönde değil mi şimdi ..?[signature][hline]sadece ölüm ...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yrn cog dersım var soruyu yazımde hocaya goturım hem ders kaynar hoca soruyla urasırken :D:D:D[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben coğrafyadan kurtuldum bilmiom ama sorunun cevabını merak ettim..[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 corrilois (yanlis yazmis olabilirim, tam hatirlamiyorum) kuvvetinden kaynaklaniyor bu.[signature][hline]raki asmis biseydir
Öne çıkan mesajlar