Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noeliniz kutlu olsun :) herkese mutlu yıllar!

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Kojiroh said:
yav said:
yemişim noelinizi afedersin. yok benim noelim ^.^

hayır yani, böyle özenti olayları olduğu gibi üstümüze yapıştırmamakla köpekçiliğin bir alakası da yok, karıştırıp yaftalamayın.

Mutlu yıllar öte yandan :) (bak yılbaşını kutlamayın da demiyorum sdf da noel ne ya üüü..)

Ben de kim atlicak böyle diye bekliyorum 4 sayfadır, geldi sonunda biri sdflkj

Mutlu noeller herkese evet :P

sana bi atlarım burdan, noel ağacı olursun.

meheh
Sosyal ağlarda paylaş

ya kimse bayram kutlatmiyo bi de bize ya.. ramazan bayrami olur, abi inanmiyosun sen derler, noel olur kutlamazlar, en iyiside kutluyo ama en sonda even if you don't celebrate diyo..

abi uzayda yasamiyoruz, bizde moda girelim istiyoruz bazen, dusunun bizi biraz, 30 agustos zafer bayrami tadinda kutluyoruz ama yine kutluyoruz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

müslümanlık meselesi değil ki bu. Toplumumuzda olmayan bişeye atlamak gibi bişey. Şaman olsak da olurdu yani umrumda değil din falan. Mesele kültürle ilgili.
Ha diyosanız biz 100 kişi 1 adet hristyanın noelini kutladık (kıcımdan böyle bir oran uydurdum) iyi madem der geçerim.

Zaten iyce pisliğe saracak bu muhabbet. Ben almıyım, mersi (mersi dedim diye ayar verin =p) Demek istediğimi siz anladınız da işte gereksiz trol etmece oynamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
yemişim noelinizi afedersin. yok benim noelim ^.^

hayır yani, böyle özenti olayları olduğu gibi üstümüze yapıştırmamakla köpekçiliğin bir alakası da yok, karıştırıp yaftalamayın.

Mutlu yıllar öte yandan :) (bak yılbaşını kutlamayın da demiyorum sdf da noel ne ya üüü..)

ne özentiliği ya:D:D
yurtdışındada ramazan bayramını kutlayanlara özenti derler ozaman:D
tüm hristiyanları kutladığı bi bayram bu e forumda da elbet bi hristiyan vardır herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:
Neyse en azindan Christmas'a 31 Aralik demiyoruz.
O da bir gelisme...
Evet çok iyi öğrendik, devam böyle(!)

Ramazan bayramının 11 ayda bir kutlandığını bilen bir hristyan (gayri-muslim dicektim de paticik var işte) var mı acaba ya çok merak ediyorum =p

Hayır yani acaba dünyanın dinamizmi Batı'ya göre hareket ettiği için onların yaşamını yakından takip edip bir takım özel günlerini iyi bilmemiz gerekir mi? Dünya'dan geri kalmamak adına falan... Küreselleşme diyorlar gerçi buna.

Trollenmek istediğimden değil de adam gibi merak ediyorum bu konuyu. Çok şaşırıyorum bu tip olaylarda savunulan şeylerin üstümüze bu denli yapışışına açıkçası. Nasıl ki -de bağlacının yanlış kullanılmasına verilen ayar dalgaları oldukça yoğun; bu tip konularda da varolmalı bu mahalle baskısı diye düşünüyorum ben.

@adamınbiri,

tamam abi haklısın.

said:
Ha diyosanız biz 100 kişi 1 adet hristyanın noelini kutladık (kıcımdan böyle bir oran uydurdum) iyi madem der geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
Prawler said:
Neyse en azindan Christmas'a 31 Aralik demiyoruz.
O da bir gelisme...
Evet çok iyi öğrendik, devam böyle(!)

Ramazan bayramının 11 ayda bir kutlandığını bilen bir hristyan (gayri-muslim dicektim de paticik var işte) var mı acaba ya çok merak ediyorum =p

Butun Turkiye Ermenileri biliyor..

hatta hristiyanlari desek daha dogru..
Sosyal ağlarda paylaş

fransız lisesindeyim, bir çok hristyan arkadaşım var. Bizim okulda dönmüyo iyi noeller muhabbeti, ukalalık yapacağınıza utanın biraz. Eziksiniz bence.

said:
batinin dedigin seyin kokenide orta dogu.

w000000t, iyi noeller o zaman hemşerim!
ben senin kadar geniş bakamadım olaya :$
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...