Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım: "Bizim stadda final oynarlar."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14 Ocak 2004 - Altaylı
3 Haziran 2004 - Alex

Ara döneme sığmamış, sezon sonunda almışız. Ne var sağlam olmayan anlamadım. Yaşlanmış da 3-4 sene sonra anca almış değiliz yani Carlos gibi.
Mesaj tarihi:
Ben sevmem bu adamı zaten ama o dönemde alamaz dedi zaten de alamazdı fenerbahçe o sırada taliplisi çoktu sezon sonunda azaldı talibi çünkü real falan izletiyordu işlerine yaramiyacağını düşünüp bıraktılar Fenerbahçe de bastı parayı aldı.
6 ay az bi süre değil :) Dediğim gibi Fatih Altaylı adam değil bana göre ama bunun sebebi alex transferi değil =)

Bir konu daha; açar bakarım GS'nin Hagi'nin geldiği dönemde getiremezler diyenleri memlekette spor yazarı kalmaz güvenilir.
Mesaj tarihi:
fizban said:
daha 3 gün önce 3lü savunma oynadınız yahu. allahtan mustafa denizli kafasında oynarken bunu görememişti de o kanadı kullanamadı bjk.

tek söylediğim, çakma bek oyuncularıyla, veya 3lü savunmalarla uefada final oynanmaz.

Capone - Bülent - Popescu'yla 3 lü defansla final oynayıp bir de almıştık o kupayı.

Ha, bu devirde 3 defansa ben de hoş bakmıyorum ama olur olur yani. Ki UEFA maçlarında sadece çok eskik olduğumuz bir maçta mecburiyetten oynamıştık 3-5-2. Genel taktik olan 4-2-3-1 gayet başarılı, oyuncular da alıştı.

Ha kupayı alırız demiyorum da, şansımız yaver giderse bayağı bir götürürüz UEFA'da çıtayı.
Mesaj tarihi:
dediğiniz gibi 3-5-2 artık çağın gerisinde kaldı kanatlarda hem ofans hem defansı aynı anda yapacak ciğerde adam pek yok zaten... cimbomun uefa şansına gelirsek bence gayet yüksek. lincoln-baros hayvani formda, arda-kewell-servet-meira-desantisde kalite adamlar geriye ön libero ve bekler kalıyo oralarada transfer veya eldekilerin daha ii kullanımıyla yapılcak müdahalerle uefada daha yol giderler, ama ne finalmi?? LoL
  • Yeni Oluştur...