Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım: "Bizim stadda final oynarlar."

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Fatih Altaylı said:
Şimdi yazacağım olay "Yok canım daha neler" denilecek türden.
Ben de duyunca inanmakta güçlük çektim ancak anlatan Aziz Yıldırım'a çok yakın birisi.
Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası yapılan bir sohbetten.
Aziz Yıldırım, arkadaşlarıyla yemek yerken laf Galatasaray'a geliyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Galatasaray bu futbolu oynamayı sürdürebilirse korkarım ki, bizim statta final oynar" diyor.
Bu cümle bana aktarılınca inanmadım.
Fenerbahçeli dostumuz, "Emin ol böyle dedi" diyerek iddiasını sürdürdü.
"Ben bunu yazarım" dedim.
"Sakın yazma. Başkan bunu dost meclisinde söyledi. Resmi görüşü böyle olmaz" dedi gülerek.
"Elbette ki, resmi görüşü öyle olmaz ama bunu bir yerde söylemiş olması bile önemli. En büyük rakibimizin Başkanı öyle diyorsa bu hem rekabette bir milattır. Hem de Aziz Yıldıım'ın imajıyla ilgili büyük bir gelişmedir" dedim.
Fenerbahçeli dostum "Abi yazma" dedi.
Ama ben duramadım.
Kusura bakmasın.

http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=9218
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Red said:
steau maçı kader maçı bence.elersek final oynarız.elenirske ztn oynayamayız da :)

ama steau yu elersek bence kesin final oynarız diyorum

Şitau?

kendimi tebrik ediyorum.benim aklım elendiğimiz steau maçına gitmiş :).onlardan da alıcagımız bir intikam var ondan herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

off düşündükçe fena oluyorum. aldığımız kupaya tesadüf diyen başkan görevdeyken, fenerin stadında bir uefa kupası daha almak mı? aziz 2 ayda kanserden ölür demedi demeyin.

sen git o kadar para harca, stat yap; gelsin elin galatasaray'ı o statta eufa kazansın. olacak iş mi canım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
off düşündükçe fena oluyorum. aldığımız kupaya tesadüf diyen başkan görevdeyken, fenerin stadında bir uefa kupası daha almak mı? aziz 2 ayda kanserden ölür demedi demeyin.

sen git o kadar para harca, stat yap; gelsin elin galatasaray'ı o statta eufa kazansın. olacak iş mi canım hehe

Aziz stad'ı yakar vermez kupayı alır kacırır kupa calındı der :D

elektirikleri keser
Statda bomba var diye ihbar eder :D
statta catlak var yıkılcak der :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...