Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Fatih Altaylı said: Şimdi yazacağım olay "Yok canım daha neler" denilecek türden. Ben de duyunca inanmakta güçlük çektim ancak anlatan Aziz Yıldırım'a çok yakın birisi. Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası yapılan bir sohbetten. Aziz Yıldırım, arkadaşlarıyla yemek yerken laf Galatasaray'a geliyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Galatasaray bu futbolu oynamayı sürdürebilirse korkarım ki, bizim statta final oynar" diyor. Bu cümle bana aktarılınca inanmadım. Fenerbahçeli dostumuz, "Emin ol böyle dedi" diyerek iddiasını sürdürdü. "Ben bunu yazarım" dedim. "Sakın yazma. Başkan bunu dost meclisinde söyledi. Resmi görüşü böyle olmaz" dedi gülerek. "Elbette ki, resmi görüşü öyle olmaz ama bunu bir yerde söylemiş olması bile önemli. En büyük rakibimizin Başkanı öyle diyorsa bu hem rekabette bir milattır. Hem de Aziz Yıldıım'ın imajıyla ilgili büyük bir gelişmedir" dedim. Fenerbahçeli dostum "Abi yazma" dedi. Ama ben duramadım. Kusura bakmasın. http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=9218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Oynayamayız bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Olm açık açık söylemeyelim lan dalga geçicekler Tabii oynarız bakın başkanınız da diyo! Hede hödö! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hayırlısı olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bahçeye havuzda yaptırcaklarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 defans düzelmeden olmaz. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ADAMIN GOL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "tesadüfen" demeyi unutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Cons said: ADAMIN GOL DEDİ hahahahah soda içiyodum püskürdüm ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Cons said: ADAMIN GOL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 steau maçı kader maçı bence.elersek final oynarız.elenirske ztn oynayamayız da :) ama steau yu elersek bence kesin final oynarız diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Çok önemli bir olay, futbol tarihimizde yeni bir sayfa açılıyor.... ekle geliştir salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 valla hiç heves etmeyin bence uefa da final hayal. max. çeyrek final oda zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Önce bir bordoyu gecelimde. Defans cok kötü durumda Meira cok kötü oynuyor ve dinlendirilmesi gerekli. Emre veya Emre Güngör ile orayı kapatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Red said: steau maçı kader maçı bence.elersek final oynarız.elenirske ztn oynayamayız da :) ama steau yu elersek bence kesin final oynarız diyorum Şitau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Cons said: ADAMIN GOL DEDİ hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 BulletRide said: Red said: steau maçı kader maçı bence.elersek final oynarız.elenirske ztn oynayamayız da :) ama steau yu elersek bence kesin final oynarız diyorum Şitau? kendimi tebrik ediyorum.benim aklım elendiğimiz steau maçına gitmiş :).onlardan da alıcagımız bir intikam var ondan herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 fatih altaydı fenerbahçenin renkleri sarı lacivert dese şüphe etmeye başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hertürlü biziz şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 off düşündükçe fena oluyorum. aldığımız kupaya tesadüf diyen başkan görevdeyken, fenerin stadında bir uefa kupası daha almak mı? aziz 2 ayda kanserden ölür demedi demeyin. sen git o kadar para harca, stat yap; gelsin elin galatasaray'ı o statta eufa kazansın. olacak iş mi canım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Aziz Yıldırım'dan 21 Mayıs 2009 Tarihli Basın Açıklaması; Sağlık sorunlarım nedeniyle bundan sonra kafam kuma gömülü olarak yaşayacağım. Fenerbahçeliler bu sefer peşimden gelmesin çok kararlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 huun said: off düşündükçe fena oluyorum. aldığımız kupaya tesadüf diyen başkan görevdeyken, fenerin stadında bir uefa kupası daha almak mı? aziz 2 ayda kanserden ölür demedi demeyin. sen git o kadar para harca, stat yap; gelsin elin galatasaray'ı o statta eufa kazansın. olacak iş mi canım hehe Aziz stad'ı yakar vermez kupayı alır kacırır kupa calındı der :D elektirikleri keser Statda bomba var diye ihbar eder :D statta catlak var yıkılcak der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Asıl ben Fatih Altaylı'ya kızdım.Aziz Yıldırım'ın böyle şeyler demesi önemli değilde, Fenerbahçeli dostu yazma demiş,buda dayanamamış yazıyor,empati yaptım FB'li dostuyla, katil olucam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kadıköyde galibiyet alamıyosunuz ki. max finalde kalırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar